Şimdi Ara

Video İzleme Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İnternetten video izlerken görüntülerde yavaşlama yaşıyorum. Bu sorun hep varolan bir şey değildi. Birkaç haftadır mevcut. İnternet hızım 20mbps yani videolar doluyor ancak videonun herhangi bir yerinde birden görüntü yavaş çekimdeymiş gibi geliyor. Ses de bir problem olmuyor, ses devam ediyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekran kartım ve flash player güncel. Bilgisayarımı taradım herhangi bir virüs de yok. Sistem özelliklerinden kaynaklandığını da düşünmüyorum. Şimdiden yardım edebilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MoRTaL* -- 27 Nisan 2013; 19:52:31 >



  • Yardım edebilecek kimse yok mu?
  • merhaba

    kullandığınız tarayıcıların eklentilerinden olabilir

    bunları güncelleyin örneğin Flash oynatıcınızı güncelleyin ve diğer eklentileri güncelleyin

    bunları bir deneyin

    yardımcı olması dileğiyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adamın1i

    merhaba

    kullandığınız tarayıcıların eklentilerinden olabilir

    bunları güncelleyin örneğin Flash oynatıcınızı güncelleyin ve diğer eklentileri güncelleyin

    bunları bir deneyin

    yardımcı olması dileğiyle

    Flash player ve eklentiler güncel.
  • quote:

    Merhaba arkadaşlar. İnternetten video izlerken görüntülerde yavaşlama yaşıyorum. Bu sorun hep varolan bir şey değildi. Birkaç haftadır mevcut. İnternet hızım 20mbps yani videolar doluyor ancak videonun herhangi bir yerinde birden görüntü yavaş çekimdeymiş gibi geliyor. Ses de bir problem olmuyor, ses devam ediyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekran kartım ve flash player güncel. Bilgisayarımı taradım herhangi bir virüs de yok. Sistem özelliklerinden kaynaklandığını da düşünmüyorum. Şimdiden yardım edebilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.


    İşlemcin çok ısınıyor olabilir everest programıyla işlemci ısını kontrol et eğer çok ısınıyorsa termal macun değiştirme zamanın gelmiştir.
  • video takılırken görev yöneticinden işlemciyi %100 kullanan uygulamayı bul.
  • Merhaba,
    öncelikle bu gibi durumlar için uzaktan yardım etmenin oldukça güç bir iş olduğunu hatırlatmak isterim. Sorununuza gelirsek, bilgisayarınızın özelliklerinden bahsetmemişsiniz (donanım olarak), bilgisayarınızın kaç yıllık olduğu, günde ne kadar kullanıldığı, kaç watt power ile çalıştğını overlock yapıp yapmadığınızdan da bahsedilmemiş hal böyle olunca cevap vermek oldukça güç oluyor. Ancak zannımca sorununuzun kaynağı HDD niz gibi görünmekte ( hoş hiç bir şey belirtmemişsiz ya neyse) ya sisteminizdeki şişkinlik yüzünden bir takılma problemi yaşıyorsunuz yada HDD niz size ama 1 gün ama 1 yıl içerisinde veda edeceğini haber veriyor. Yapacağınız çok basit yöntemler ile sorunun kaynağını anlayabilirsiniz. Sisteminizi yeniden kurunuz ve durumu tekrar kontrol ediniz. HDDTUNE yada ebnzeri programlar ile HDD nizi test ediniz, hdd yaşına göre belirli değerleri tutturuyor olması gerekir bu değerleri kontrol ediniz, benchmark,bad sector, health kısımları size bu konuda ayrıntılı bilgi verecektir. Eğer bu işe yaramamışsa ödünç alacağınız yada elinizde mevcut yedek bir hdd ile sisteminizi kurunuz ve test ediniz büyük ihtimal ile probleminiz çözülecektir. Geçmiş olsun, kolay gelsin.




  • HD Tune Pro ile taradım ve HDD'de problem çıkmadı ama SSD'de çıktı. Ne yapmalıyım?


     Video İzleme Sorunu!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MoRTaL* -- 7 Mayıs 2013; 13:09:14 >
  • videolarin temp klasoru ssd mi hdd mi *? nereye depoluyor.

    windowsun kurulu oldugu yer ile bu kaydettikleri arasinda fark varsa ondan olabiliyor bazen. ssd ye kurmustum windows u ve laptopta baska hdd yoktu . yer kalmayinca sonra hariciyi taktim ve chrome temp klasorunu yerini hdd yaptim . videolar bazen takiolmalar oluyordu 720p olanlarda. belki sizde de boyle bir durum varsa ondan olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.