Şimdi Ara

Video Dönüştürme Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese kolay gelsin.Benim şöyle bir sorunum var:Elimde bir video var, ben bunu USB ile televizyonda izlemek istiyorum. Bu videoda İngilizce ve Türkçe olmak üzere 2 dublaj da mevcut. Sorun da buradan kaynaklanıyor. Televizyonum mevcut formatıyla bu videoyu açmıyor. Freemake Video Converter ile dönüştürünce de dublajlar kalkıyor ve sadece İngilizce oluyor. 2 saat kadar convert etti ve böyle görünce biraz sinirlendim Şimdi sizden yardım almak istiyorum. Her 2 dili de koruyarak nasıl ben bu videoyu convert edebilirim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cct1903

    Öncelikle herkese kolay gelsin.Benim şöyle bir sorunum var:Elimde bir video var, ben bunu USB ile televizyonda izlemek istiyorum. Bu videoda İngilizce ve Türkçe olmak üzere 2 dublaj da mevcut. Sorun da buradan kaynaklanıyor. Televizyonum mevcut formatıyla bu videoyu açmıyor. Freemake Video Converter ile dönüştürünce de dublajlar kalkıyor ve sadece İngilizce oluyor. 2 saat kadar convert etti ve böyle görünce biraz sinirlendim Şimdi sizden yardım almak istiyorum. Her 2 dili de koruyarak nasıl ben bu videoyu convert edebilirim?

    şurada senin sorunun aynısı var ve çözmüşler problemi.http://forum.shiftdelete.net/multimedia-ses-goruntu-video/198960-dual-tr-ing-mkv-formatindaki-filmleri-lcd-tv-de-nasil-izlerim.html




  • Bazı televizyonların playerlarında ses izi değiştirme özelliği oluyor bazılaında ise yok, media playerlarda da oluyor genelde seçenek.
    Kesin çözümü bi' video format programı istediğin ses izini seçersin ona göre formatlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.