Şimdi Ara

Vidanjör www.cagriteknik.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vidanjör hizmetlerinde Ankara da sayılı firmalar arasında olup müşterimizin bize ulaştığı dakikada hemen adrese ulaşmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Eskiyen kanalizasyon hatları ve giderleri zamanla eskiyerek çökme kırılma ve esneme yapmaktadır.
    Bu sebepten dolayı hatların yenilenmesi gerekmektedir. Vidanjör bazen tıkalı olan hatları açamayabilir. Zor açılan kanalizasyon hatlarını da fazla bekletmeden yönetimin toplanıp kararları alınıp en uygun firmaya yaptırması mecburidir. Tamamen çöken hatlarda kazım çalışması çok zor olduğundan dolayı ücretlerde değişmektedir.
    Kanalizasyon hatlarınızı ASKİ den yardım alarak açtırabileceğini gibi bazen belediye çalışanlarınında yetersiz kaldığı görünmektedir. Asfalt kazıları içinde gerekli yerlerden kesinlikle izin alınması şarttır.

    Asfalt kazılarında izlenecek yollar açık bir şekilde aşağıya yazılmıştır. Daha fazla bilgi için irtibata geçebilirsiniz.

    Ait olduğunuz belediye ASKİ ye ada parsel kaşe ve yönetim defteri ile müracaat edip ölçüme gelinmesi için vezneye para yatırılır.
    Bu işlemden sonra ASKİ ekipleri gelip ölçümü yapar ve size ertesi gün evrakınızı verir. Aldığınız evrakla Aykome ye gidilerek asfalt ücreti yatırılıp kazıya başlanır. 2018 itibariyle asfalt metre ücretleri 500 tl dir.www.cagriteknik.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.