Şimdi Ara

Victor BİLENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bütcem en fazla 2250 lira. Şuan en cazip gelen haliyle Victor Pc. Öncelikle önerir misiniz ? Eksikleri nelerdir ?Artıları nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim. Birde bilgisayarı kullananlar yada yakından bilgi sahibi olanlar yardım ederse çok sevinirim. tekrar teşekkürler :)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamerhaluk

    Merhaba arkadaşlar bütcem en fazla 2250 lira. Şuan en cazip gelen haliyle Victor Pc. Öncelikle önerir misiniz ? Eksikleri nelerdir ?Artıları nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim. Birde bilgisayarı kullananlar yada yakından bilgi sahibi olanlar yardım ederse çok sevinirim. tekrar teşekkürler :)

    + ları herşeyi fakat marka tanınmış olmadığı için %99 u başka pclere yöneliyor bende g451 almayı düşünüyorum fakat

    asus x550jk da tanınmış olduğu için kararsız kaldım
  • Arkadaşlar Kendinizi riske atmayın Victor parçası bile yok bilgisayarcılarda Asusun yanından geçemez
  • http://www.n11.com/asus-n550jv-cn239h-core-i7-12-gb-1-tb-4-gb-ekarti-win8-P18562443 bu yenleştirilmiş birürün bana çok çok çok cazip geldi ama hala aklım karışık
    :D :D
  • iyi is cikartiyorlardir elbet. saygiliyim boyle firmalara. ama asus nere victor nere googlea yaz bakalim bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamerhaluk

    Merhaba arkadaşlar bütcem en fazla 2250 lira. Şuan en cazip gelen haliyle Victor Pc. Öncelikle önerir misiniz ? Eksikleri nelerdir ?Artıları nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim. Birde bilgisayarı kullananlar yada yakından bilgi sahibi olanlar yardım ederse çok sevinirim. tekrar teşekkürler :)

    Ben senin yerinde olsam 15.6 inch core i7 gtx860m 8 gb ram 500 gb 5400rpm lik g701 alırdım ama core i7 için 100 TL Eklemen lazım.. Bu fiyata en performanslisi bu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu başka bir konuya yazcaktım nasıl olduysa byiuraya yazmışım neyse dyşursun yardımcı olur belki.

    Yerinde olsam victor alırdım ben de yakın zamanda giriş seviye bir laptop alacağım victor g301 düşünüyorum o fiyata gt740lı asuslar da var emin ol senden çok konu baslık vs gezmisimdir tek bir tane bile şikayet okumadım victorla ilgili sorun cıkanlar olmuş fakat hemen değişim yapmışlar

    Bak şunu duşun biri için binlerce musteriden bitsin öteki ise piyasaya ortak olmaya çalışan bir firma tek bir memnuniyetsizlik bile planlarını bozabilir daha özelsin. Dedigim gibi ben beni kandırdılar pc hemen bozuldu değistirmediler bilgisayarımı yolladım 10gundur gelmedi gibi bir şikayet okumadım henüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 20 Ekim 2014; 2:35:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle G451 ve X550 arasındaki farklara kısaca değindiğim başlığı aşağıya kopyalıyorum.

    i5 4200M (37W, Asus un işlemcisi 47W enerji harcar, ısınır ve degistirilemez, Victor değişebiliyor, 0,3GHz daha yavaş 2,5GHz ve Turbo Boost var ki daha az ısınacağından daha optimize çalışır), 8GB DDR3 bellek (2nci bellek slotu mevcut), 500GB HDD ile 1880TL, 1TB 7200rpm ile 100TL daha yükseliyor ama bence paranız olursa 240GB mSATA taktirmanız daha iyi olur 275TL felan (Crucial M500 mSATA SSD) HDD + mSATA beraber çalışabiliyor. mSATA SSD slotu ek yani. Ayrıca üzerinde Intel marka kablosuz ağ kartı da var.

    Ürün üzerinde Full HD IPS panel var ki bu gerçekten de ciddi bir fark, maddi olarak en az +300TL yapar. Görüntü kalitesini tartışmıyorum bile. Fiyat olarak süper uygun dün akşam ürünü AvaDirect in sitesinde gördüm 1150$ civarına geliyordu kendi sitesinde. KDV felan da eklenecegini düsünün Türkiye de olsa (Bknz:www.avadirect.com)

    Axess ve Maximum karta 9 aya %1,27 gibi bir vade farkı var yaklasik 20-30TL fark eder.

    http://www.notebookchec...-Notebook.114329.0.html ısı problemi yok.




  • Bu da TeknoOnerilere diğer bir başlıkta sorduğum ama cevap alamadığım cevabım. Onu da aşağıya kopyalıyorum, izninizle :)

    Var mı hocam bizim Victor Gaming Machine taşınabilir bilgisayar teknik servisimizden memnun olmayan ? Teknik servisteki arızalı ürününü 2-3 günde sorunu çözümlenerek geri alamayan ?
    Var ise yazsın buraya.

    Biz tek pixel için ekranı, portlardaki bozukluk için anakartı, kasa üzerindeki lekeler için komple kasanın plastik aksamını değiştiriyoruz. Şu anda servis süremiz 24-48 saat arasında değişiyor. Teknik servisimizdeki tüm sorunlarla ilişkili olarak birebir müşterilerimiz ile görüşebiliyor, bilgi alışverişinde bulunabiliyoruz.

    Bu bilgisayarları geçen Ağustos 2013 yılından beri sattığımız düşünülürse ve sizin savınız dpğru ise burada servisteki hizmetten memnun olmayan birileri olmalı değil mi ?

    Sonuçta şöyle acı bir gerçek var. Uluslararası markalar için siz binlerce sorunlu kullanıcıdan birisiniz. Victor için kullanıcı sayısı çok daha az. Marka kullanıcıları için çok daha özenli, sizi çok sevdiği içinde olabilir bu ama öteki yandan zaten olmaz zorunda, hem yeni bir marka hem de çok daha göz önünde. Bu kadar uluslararası marka hayranı olmayın. Size sunulan her ürünü düşük özelliklerine rağmen uluslararası marka diye kabul etmeyin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.