Şimdi Ara

VGA veya DVI > LVDS dönüştürücü buldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam

    Forumda uzun zamandır laptop LCD lerini bilgisayardan kullanmak isteyenlerin mesajlarını görüyorduk. Türkiyede alınabilir fiyatta bir ürün bulamıyordum. Hatta kendim yapmak için kollarımı sıvamıştım. Fakat geçenlerde alınabilir fiyatta bir dönüştürücü buldum.

    Prisma Eco II

    En uygun fiyatlı olan bu. İnanılmaz ürünler mevcut. Komponent giriş, svideo kompozit giriş. USB hatta ethernet üzerinden giriş alıp LVDS veya TTL bağlantılı ekranlara görüntü aktarılabiliyormuş.

    Fakat hemen sevinmemek lazım. LCD zamanlamalarındaki uyumsuzluk nedeniyle kendi sattıkları LCD dışındaki ürünlerde çalışma garantisi yok, üstelik uygun kabloyu da bu durumda sizin temin etmeniz gerekli.







  • siteye mail attım ama cevap gelmedi. fiyatını biliyormusunuz? elimde lvds bağlantılı 12" bir panel var arızalı bir ibm x20 den miras! olursa onu bir monitöre dönüştürebiliriz.
  • 80€ + kdv gibi fiyatı var. Ararasanız ilgilenirler. Ama dediğim gibi sizin elinizdeki ekranın dataheetini bulup onlara göndermeniz gerekli. Ellerindeki panellerden sizinkine en benzeyenin firmwaresini yükleyerek yolluyorlar. Eğer siz elinizdeki lcd nin bilgisini veremezseniz yardımcı olamayacaklardır. Panelin arkasındaki marka, model bilgileriyle google dan veya firmaların siteleriden panelin spesfikasyonuna ulaşmanız gerekli.
  • oldukça makul bir fiyat. (türkiye için) paneli fırsat bulunca inceleyecem. ama üreticisi samsung o açıdan uygun bir firmware bulabilirler sanırım. sorun daha çok paneli ve dönüştürücüyü monte edebilecek bir malzeme gerekli. paneli bilgisayara yaslamayacaz ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.