Şimdi Ara

Vestel Ortadoğu ve Avrupanın İlk Notebook Fabrikası ve Core 2 Duo 7300go 14.1 inch yeni notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vestel'den önce türkiye'deki ilk büyük pc kampanyasını yapan hp-süperonline ortaklığıdır. hem internet erişimi hem de pc vermişlerdi, 36 ay da taksit yapmışlardı. bildiğim kadarıyla 30.000 adet satılmıştı kısa sürede. sonra vestel de yaptı, iyi de oldu, milletin evine bilgisayar girdi.

    bu arada vestel yaptı diye gidip alacak halim yok, ekranı samsung, board via-sis ya da intel, memory'si kingston, diski seagate, optik acer, işlemcisi amd ya da intel, ekran kartı ati ya da nvidia, wireless'ı intel... eee neresi vestel? desteklerim ama burada da bir şey üreteceklerse, sadece montaj yapacaklarsa işim olmaz.

    ya da beyaz eşyalarına benzetirler de garanti tarafının içine ederlerse bu iş ellerinde patlar. sadece türkiye'nin her yerinde mağazaları var diye gariban anadolu köylüsüne satarlar o kadar...
  • adamlar fabrikayı açmışlar zaten avrupadaki tek dizüstü fabrikası.kasa anakart ve ekran burda üretilecekmiş.zaten hangı fırm herseyını kendisi üretiyorki

    quote:

    Orjinalden alıntı: koseaa

    Parçalarının burada üretilip üretilmemsi önemli değil önemli olan alabileceğemiz fiyatlardamı olacak?
    DELL,Casper TOshiba marka dizüstü bilgisayar kullandım Dell de made in ireland dı diğer ikisi made in china bugün hangi ülkenın markasını alırsanız alın made in china yani vestel yapsında burda üretmese de olur ben alırım
  • üretsin o daha iyi
  • bu 12D hiçbiryerde yok hiç görmedim.bu modelden haberi olan varmı vede fiyatı hakkında bilgi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: neroman

    bu arada vestel yaptı diye gidip alacak halim yok, ekranı samsung, board via-sis ya da intel, memory'si kingston, diski seagate, optik acer, işlemcisi amd ya da intel, ekran kartı ati ya da nvidia, wireless'ı intel... eee neresi vestel? desteklerim ama burada da bir şey üreteceklerse, sadece montaj yapacaklarsa işim olmaz.



    diğer notebook markaları ram board ekran kartı mı üretiyor?
    ve diğer notebook markalarından kaçı monitör, hdd, dvd rw vs.. üretiyor?
    sırf bu yüzden destek vermemk bence saçma..ki büyük ihtimal monitörlerini kendi üretir..dier parçaların çoğu zaten dierlerinde de toplama..
    ama tabi teknik servis / kasa kalitesi gibi öğelerin güzel olması ve fiyat / performans açısından da iyi olması gereklidir..yoksa tutulacağını hiç sanmıyorum..bişeylere özenmeleri lazım




  • YUKARDA NERESİ VESTEL DİYEN ARKADAŞLAR VAR.
    ŞÖYLE SÖYLEYEYİM SONY VAİO LARI ASUS YAPIYOR.NERESİ SONY O ZAMAN.
    APPLE İPOD LARI FOXXCON YAPIYOR.NERESİ APPLE.
    VE BOMBA SONY NİN NE PLAZMA NEDE LCD FABRİKASI VAR.O ZAMAN SONY DEĞİL HİÇBİRİ.
    BÜYÜK FİRMALAR SADECE AR-GE YAPIP.FASON ÜRETİCİLERE YAPTIRIYORLAR.
    VEDE HANGİ FİRMA ÜRETTİĞİ LAPTOP İÇİN RAM HARDDİSK VE LCD YAPIYOR.

    VESTEL TÜRKİYE'YE YATIRIM YAPAN BİR FİRMA.LAPTOP ÜRETİMİ İÇİN TÜRKİYE'DE FABRİKA KURMASI ÇOK GÜZEL VE ÖNEMLİ BİR OLAYDIR.
    VE BENİM İLK BİLGİSAYARIM VEZZY DİR.VESTEL BİR ÇOK EVE BİLGİSAYAR VE İNTERNET GİRMESİNİ SAĞLAMIŞTIR.VERDİĞİ BİLGİSARDA OYUN OLAYI YOKTU, OLABİLİR ÇÜNKÜ İNTERNET İÇİN YAPILMIŞTI.AYRICA VESTEL İLK 1 GHZ LİK BİLGİSAYARI VERDİ YİNE.VESTELİN BU YAPTIĞINI GÖRENLER ONUN PEŞİNDEN GİTTİLER.

    MONİTÖRÜM 3 DEFA ARIZA YAPTI.MONİTÖRÜMÜ DEĞİŞTİRDİLER.DVD Sİ BOZULDU DEĞİŞTİRDİLER.ÇİNDEN GETİRİLİP ÜSTÜNE MARKA VURDURUP SATAN HANGİ BİLGİSAYAR FİRMASI BUNU YAPIYO.

    KARALAMAK İÇİN YAZMAYIN.BÖYLE ŞEYLER OKUDUĞUM VE GÖRDÜĞÜM ZAMAN ŞU AKLIMA GELİR.

    ADAMIN BİRİ ÖLMÜŞ VE CEHENNEME GİTMİŞ.ORADA ZEBANİNLER KARŞILAMIŞ.ADAMI CEZASINI ÇEKEĞİ YERE GÖTÜRÜYORLARMIŞ.ORDA ÇUKURLARIN İÇİNDE İNSALAR VE BAŞLARINDA DA BİR ZEBANİ VARMIŞ.BİR ÇUKURUN BAŞINDA ZEBANİ YOKMUŞ.ADAM ŞAŞIRMI VE ZEBANİLERE SORMUŞ NEDEN BU ÇUKURUN BAŞINDA KİMSE YOK DEMİŞ.ZEBANİLERDE ŞÖYLE DEMİŞ, O ÇUKURDA TÜRKLER VAR, BİRİSİ ÇIKMAK İSTERSE DİĞERLERİ ONU AŞAĞI ÇEKİYOR DEMİŞ.

    BURDA DA BU OLMUŞ.ADAMIN BİRİ MEMLEKETİNE YATIRIM YAPMAK İSTEMİŞ LAPTOP ÜRETİM TESİSİ AÇMIŞ AMA BİZİM BİLGİSAYAR UZMANI ARKADAŞLARA BEĞENDİREMEMİŞ.

    ARKADAŞAR ALMANYADA FABRİKALARDA ŞÖYLE BİR YAZI YAZAR JAPON ARABASI KULLANMAK İSTEYEN JAPON YAYA GİTSİN YAZAR.ÜLKE OLARAK KALKINABİLMEMİZ İÇİN MİLLİ BİLİNCİN YERLEŞMESİ GEREKİR.

    ESKİDEN OKULLARDA YERLİ MALI HAFTASI OLURDU.ŞİMDİ BU BİLİNCİ ÇOCUKLARA YERLEŞTİRİLMEDEĞİ GİBİ UNUTTURULMAYADA ÇALIŞILIYOR.EĞER VESTEL ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİ REKABETÇİ YAPAMAZ SA ZATEN KENDİ ZARAR EDECEKTİR.

    HERKESE İYİ AKŞAMLAR BAYRAĞIMIZA,DİLİMİZE,DİNİMİZE SAHİP ÇIKALIM.




  • walla şunu açıksa söyliyim adam gibi üretsinler

    datron
    pro2000
    cbox
    monster
    vs..vs fason çalışan türk markaları

    alacağıma vestel alırım..o kadar ve benden bu kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 13 Kasım 2006; 0:13:08 >
  • bunlar Türk markası mı?

    quote:

    Orjinalden alıntı: rodec

    walla şunu açıksa söyliyim adam gibi üretsinler

    datron
    pro2000
    cbox
    monster
    vs..vs fason çalışan türk markaları

    alacağıma vestel alırım..o kadar ve benden bu kadar
  • arkadaşlar vestel intel desteğiyle barbone notebook sistemi (anakart, kasa, monitör) imalatına başlamıştı, ama şu ana kadar core 2 duo model piyasaya vermediler. Onlarda ellerindeki eski teknolojiyi satmaya çalışıyor
    monster, cbox, casper, aidata, escort hepside Türk firmasıdır.
  • esk iürünleri bitirmek için heralde bu core duoları daha sürmediler piyasaya
  • sevinelicek bir olay karsında bile sacma sapan yazılar yazılmış nedir Türk mallarına karşı bu tepki adamlar 15 milyon dolarlık yatırım yapmışlar ..
    Vestel Ortadoğu ve Avrupanın İlk Notebook Fabrikasını kurmuş takdir yerine yazılanlara bak...

    Dünya işlemci devi Intel’in desteği ile oluşturulan üretim merkezinde, işlemci ve birkaç küçük parça dışında, ana kart da dahil dizüstü bilgisayarı oluşturan her şey üretilecek.

    yazıyı okumadan yorumlar yapılıyor sadece parca birleştirimi yapılmayacak üretim yapılacak yazıyor.
    böyle bir projeyi desteklemeyen arkadasların hepsini kınıyorum...




  • Yaw arkadaşlar hadi gectim laptop olayını, adamlar koskoca fabrika acıyor, orda kim calisacak bizim genclerimiz çalışacak. Binlerce insana iş imkanı sunuyor, sırf bu yüzden bile alkışlamaya deger.

    Veezy go kampanyasına gelirsek, bence tamamen insanları kazıklamak icin yapımış birsey. Aklı basında olan biri 36 ay taksitle bilgisayar veya herhangi bir teknolojik ürün almaz. Alıyorsada teknoloji hakkında bilmediği cok sey var. Düşünsenize aldıgınız aletten 4 kat daha iisi cıkmış ama siz hala eski modelin taksiti ödüyor oluyorsunuz.
    Teknolojik ürünler bence ya peşin, yada kısa taksitler seklinde alınmalıdır.
  • Okumadan konuşanlara sadece eleştirmek için eleştirenlere
  • Vestel sadece ; dışarıdan işlemci , ram , harddisk ve ekran kartını alacak diğer tüm ürünler vestelin yapısında üretilecektir. ( anakart , ekran , kasa vs. )
    O hani çok söylediğimiz Compal , Asus gibi barebone modeller üretecek fabrika kurdular ; inşallah hayırlısı olur da hem vestel hem Türkiye kazanır.
  • Birde Manisaspor'un cok işine yarıcak Seneye deli gibi transfer yapar bu adamlar şimdi para gelecek ya
  • işlemci, hdd veya ekran kartı gibi donanım elemanlarını en kaliteli firmalarda dışarıdan alıyor ve tabi ki vestel de dışarıdan alacak.
    açıkçası benim de şimdilik yerli firmalara özellikle kaliteli laptop üretimi konusunda güvenim pek yok. ama vestel bu kadar büyük yatırım yaparak bu işe girmişse ve zamanla ar-ge çalışmalarına da yeterli önemi verirse zaman içinde kaliteli markalar arasına girebilir.

    diğer yandan bir ülkede bir firmanın yaptığı bunu gibi bir yatırım o işin tedarik elemanları ile ilgili sanayisini de geliştirecektir. yani bugün vestel laptop üretimine başladığı için 2-3 sene sonra başka bir firma da vestel için tamamen türk yapımı harddiskler veya ses kartları ve hatta hatta belki gelecekte türk malı işlemciler bile üretmeye başlayabilir.
    zaten bir ekonomi de böyle işlerin yapılmasıyla büyür gelişir.

    sonuç olarak vesteli tebrik ediyoruz ve destekliyoruz.




  • yaw zaten vestel bu fabrikada toshıba, hp, dell..gibi markalar için notebook üretecek. tr üzerinden avrupaya, asyaya, ortadoğuya mal gönderecek..

    kendi markası ''vestel'' logolu modellerde çıkartacak ama bunlar çok küçük bi oran.
  • alırken,kapağının üzerine seçtiğiniz belirttiğiniz resim basılarak size teslim edilecek. kapalıyken ses kayıt yapabilen, parmak izi okuyuculu modeller olacak. ekran koruyucu devreye girdiğinde parmak izi okuyucuyu kullanarak koruyucudan çıkabilecez...
    bilgisayarla birlikte verilen güvenlik sistemi dahilindeki parça (muhtemelen anahtarlık görünümlü) bilgisayar sizden uzaklaşınca alarm verecek.

    ayda 50 bin üretim kapasitesi bulunuyor, vestel üretimin %80 ini ihraç edecek. 2007 yılı kapsamındaki ihracat hedefi 400 bin olarak belirlenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 14 Kasım 2006; 2:59:01 >
  • tamam şöyle böylede bu ürünleri nezaman raflarda görecez.bunları taaa cebitte tanıttılar ama hala piyasada yoklar
  • Hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.