Şimdi Ara

VESTEL MILLENIUM 22784 22' HD READY LCD TELEVİZYON sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cihazı VGA dan pc me bağlandığım da görüntünün renkli alanlarında renksel bozukluklar oluşuyor( çok aşırı rahatsız etmeyecek şekilde ama rahatsız edici bi durum) ve windows kurulumu yaparken oluşan mavi ekranda tv nin tam ortasında dikey şekilde bir siyah çizgi oluşuyor. ekranın sol tarafında kalan kısımda titremeler oluyor sağ tarafında ise daha az titremeler mevcut. ama cihazın menü arkaplanı komple mavi o zaman hiçbir sorun görünmüyor. ne zaman resimli bir ekrana geçiyorsa sorunlar başlıyor ve resimli ekranda ise bu çizgi noktalar şeklinde oluyor. monitörün çözünürlüğü yanlış hatırlamıyorsam 1650* 1050 pixel. pc ekran kartım 256mb onboard ve 1280*900 çözünürlükte kullanıyorum. her çözünürlükte aynı şekilde sorunlar var.

    vestel ürün geçmişi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir mi? sorun nedir acaba ekranm kartını değiştirsem çözülür mü? yoksa bu olaylar normal karşılanacak bişey mi?







  • Bu ürünü ben de kullanıyorum bilgisayara vga girişinden bağlandım ama bir sorun yaşamadım oldukça iyi görüntü verdi. yalnız hdmi bağlantısı pek başarılı değil ses aktarımı yok mesela. Acaba yazılımsal bir sorun mudur bilmiyorum. DVD player da altyazılarda Türkçe karakterleri gösteremiyor

    -----------

    Ses sorunu bilgisayarın ayarlarından kaynaklnıyormuş şu anda ses ve görüntü aktarabiliyorum. Ancak bu seferde ekran tam olarak oturmuyor ve çözünürlük ayarlamaya izin vermiyor sanırım hdmi ın bir kısıtlaması var bu konuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirolcay -- 22 Nisan 2009; 15:01:59 >
  • Bu ürünü alacaklar için bir bilgi vereyim. Ürünün teknik bilgilerinde 1680 X 1020 çözünürlük yazıyor. Ancak bilgisayara bağladığınızda bu çözünürlükte iyi görüntü alamazsınız. 30 Hertz atlamalı yazıyor yineleme hızında çok kötü malesef. 1280 X 720 çözünürlük en iyi görüntüsü. bu da yetiyor ama görüntü ekrana sığmıyor yine de taşıyor bir miktar. film izlerken sorun olmuyor genelde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.