Şimdi Ara

Vestel KMI 9701 G A+++ Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,


    1 ay önca satın almış olduğum çamaşır kurutma makinesi hakkında hiçbir veri bulamayınca konu açmaya karar verdim. Genel olarak ilk bakışta dıştan görünüm hoş ve bir kalite algısı yaratıyor. Kasa rengi gri olmasına karşın iç kısmında ise yer yer beyaz parçaların olması rahatsız ediyor. Hav filtresi de aynı şekilde beyaz renk ve plastik kalıbı pek hoşuma gitmedi. Tam oturmuyor gibi. Samsung marka bir makinede hav filtresinin olduğu yerde conta gibi birşey vardı. Uydurabilirsem yapmak iyi olur, sanki filtre kısmının kenarlarından kondansere hav daha az iner gibi görünüyor. Yani filtrenin kenarlarında biriken havlardan anladığım kadarıyla bu şekilde olabilir diyebilirim. Bakmadım ama tambur çelik sanırım. Parlak bir metal. Çalışma sesi başka bir odada ise sorun yaratmıyor. Ben tahliye hortumunu kullanıyorum. Çamaşır makinesinin giderine bağladı servis. Ayrıca yine vestel olan 9 kg lık çamaşır makinesinin üzerine montaj ettirdim. Ara aparata ücret almadılar. Garantisini 8 yıla çıkarttım ne olur ne olmaz diye.

    Kurutma performansına gelince: Dolu dolu bir makineyi 3 saatte pamuklu dolap kuruluğunda kurutuyor. Fakat eşim kurutma seviyesini L1 - L2 -L3 olan seviyelerden L2 yi daha çok benimsedi. Garanti olsun, kuruduğu gibi dolaba koyayım diye düşünüyor. Daha az miktardaki çamaşırı daha kısa sürede kurutuyor 3 saat 42 ile kurutmaya başladığı halde.

    Enerji tüketimi hakkında ise henüz fatura gelmedi. Makineyi almadan önce ki ay fatura 280 lira gelmişti. artık onun üstüne olanı makineyi yazıcaz :)








  • Bu arada resim çekmeyi ihmal etmişim. ilk fırsatta resimleri yüklerim.

  • Merhaba, ben de bu üründen alacağım, tecrübelerinden bahaseder misin?

  • Hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın ,ne kadara almıştınız acaba? Ben de hepsiburada üzerinden 3650 TL gibi bir fiyata sipariş ettim. Fiyat olarak cazip geldiği için aldım çok da inceleme fırsatım olmadı açıkçası. Umarım memnuniyet seviyeniz yüksektir,doğru bir seçim yapmış olmayı umuyorum.

  • Memnun musunuz makinelerden arkadaşlar? Bende alacağım inverter diye tercih edeceğim sizin fikriniiz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • losttime35 kullanıcısına yanıt

    Merhaba biz 3 yıldır bu modeli kullanıyoruz. Yani bir sorun yok gayet de güzel. Ses seviyesi de rahatsız edici değil.


    Yalnız şöyle bi şey var, kurutma makinelerinin tamamında olan bir konu, eğer çamaşırlara göre uygun ısı ayarını yapmazsanız, çamaşırlar çekiyor :))


    Bu makinenin suçu değil tabiki, kullanıcı hatası. Sonra dikkat edince bu sorun ortadan kalktı.

  • Bende aldım birkaç aydır kullanıyoruz memnunuz kaliteli bir ürün yorum için teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.