Şimdi Ara

VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
10
Favori
59.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kontraktil kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    vızıltı gibi olan ses kompresörün sesi olabilir. buzdolabı sesi gibi düşünün.. ya da klimanın sesi gibi..
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Hocam makinede hangi programları hangi çamaşır türünde kullandınız? Biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Günaydın;
    Ben genelde dolap kuruluğu L1 seviyesini seçiyorum yazın. Kışlıklar için ise dolap kuruluğu L2 ya da L3 benim işimi görüyor.

    bu tamamen benim gardrobuma göre memnun kaldığım kullanım şekli.

    Mesela eşim de hızlı 45 dakikalık programı kullanıyor. makinayı full doldursa da onu kullanıyor. kendince en memnun olduğu o programmış.

    tabiki makina tam dolu olduğu için 45 dakikada bitmiyor..
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Yani gelen ses normal midir? Sizin makineden de geliyor mu o ses?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontraktil kullanıcısına yanıt
    Tarif ettiğim şekilde bir ses ise normal. Ama farklı diyorsanız servisi çağırmanız daha iyi olur. O ses sırasında video çekerseni z yorum yapabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Hocam videonun başında bariz şekilde duyulan sesten bahsediyorum. Çevirme yönüne değiştirirken daha net duyuluyor. Normal kurutma yaparken de arka planda ses mevcut.

    Video adresi :

    https://www.youtube.com/watch?v=3zPj8JBb-60&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontraktil kullanıcısına yanıt
    bu ses kompresörden geliyor. ses bazen daha fazlaymış gibi görünebiliyor. ancak youtube a bakınca diğer markalarda da benzer seslerin olduğunu tespit ettim.
    sanırım bu ses normal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercedesv8 -- 22 Kasım 2019; 17:21:28 >
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandım anlatayım;

    Öncelikle makinanın kargodan sağlam gelmeme endişesi vardı kullandığım çamaşır makinasınıda internetten sorunsuz almıştım fakat o tedirginlik yinede vardı korktuğum gibi olmadı ürün sapasağlam ulaştı.
    Servis geldi kurulumu yaptı ama pek bilgileri yok galiba detaya giremedi L1 L2 falan anlatmadı burada öğrendim bende. Gerçi çokta fazla bir detay bilmeyi gerektiren bir cihaz değil.
    Öncelikle vestel güzel makina tasarlamış beyaz eşya diye dümdüz bembeyaz bir makina yapmamış gösterge kısmının siyah ve hemen altında krom çıtanın takip etmesi görsel olarak güzellik katmış 8-10 bin tl lik makinalarda bile dümdüz bir tasarım olduğunu düşününce göze hoş geliyor. Fiyat performans ürünü gerçekten malzeme kalitesi ucuz hissettirmedi sadece toz toplayan filitre biraz daha güzel açılıp kapansa iyi olurdu çok gevşek bide etrafında conta olsa ısı pompasına toz kaçışı daha az olabilirdi.

    Kullanım deneyimi olarak şimdiye kadar 3 program kullandım.

    Extra kurutma: Bir adet battaniye ve kazağımsı tarzda tuniye benzer kışlık birşey kuruttum gayet güzel kuruttu.
    Dolap kuruluğu pamuklu: Beyazları kuruttum gayet güzel kuruttu.
    Dolap kuruluğu sentetik: Renklileri kuruttum aynı şekilde sorunsuz güzel şekilde kuruttu.
    Karışık: Ondada renklileri başarılı şekilde kurutma yaptı.

    Kurutma süresi 2,5 saat altına hiç düşmedi 3 saatide geçmedi diyebilirim.

    Tabi tüm bunlar 7 kg 1000 devir Çamaşır makinasının hemen hemen dolu şekilde yıkadığı çamaşırlarlarla gerçekleştirildi.
    Fakat benim makinamın sıkma kapasitesi 1000 devir olmasından kaynaklı sanırım kurutma bittikten sonra su haznesi full dolu oluyor hatta yanında ufak bir boşluk yer var oraya bile taştığı oluyor. Ancak şimdiye kadar taşma olmadı su haznesi dolu uyarısıda verip yarıda kesmedi kurutmayı.

    Biraz sesli makina ama hiç rahatsız etmedi beni çamaşır makinasında yıkama ile sıkma arasında bir sesi var kurutmanın bulunduğu yerin kapısını kapatınca ses yok denecek kadar az geliyor. Bebeklerde uyutmak için kullanılıyormuş bu ses ben makinayı odaya kurdurdum makina çalışırken aynı oadada bir kere uyuma durumunda kaldım çok güzel uyutuyor :)

    Çamaşırlarda çekme konusu çok tedirgin ediyordu ama hiç çekme, yıpranma falan yaşamadım zaten bu konfora süresinden 6 ay erken yıpransın giysilerim razıydım.

    Tozu kılı tüyü çok başarılı topluyor. Yumuşacık çamaşırlar çıkıyor.

    Kurutmak için etrafta uçusan çamaşırlar yok artık, sağlığa zararlı olan pasif deterjan içicisi değilim deterjan solumuyorum ,ev buram buram deterjan kokmuyor. Bol miktarda çamaşırlardaki tozu solumuyorum çıkan tozu görünce muhtemelen ev daha az tozlandığını düşünüyorum.

    Aslında ben üst komşularıma kızıp aldım bu makinayı elektrik süpürgesi icat edilmemiş gibi üst komşularım aşşağıda çamaşırmı var insanmı var demeden halı, kilim çırpıyorlardı daha çamaşırlar giymeden %50 kirleniyordu zaten dışardaki toz ve hava kirliliğide buna fazlasıyla sebep oluyor bu farkı kurutma sonrası bariz şekilde hissedebiliyor insan.

    ABD, Avrupada kurutma makinaları yaygın fakat bizim insanımız kurutma makinalarının eskiden gelen kötü şöhreti nedeniyle pek yanaşmıyor yeni nesil ısı pompalı makinaları pek bilen yok 1 kere tanışsa eminim iyiki almışım diyecektir bir çok insan. Özellikle çocuklu, çalışan ve kalabalık aileler. Çok büyük zamandan tasarruf sağlıyor.

    Garantiyi bir kaç ay sonra 7 yıla çıkarmayı düşünüyorum makina neredeyse anakart, ısı pompası ve motordan oluşuyor bunlardan birinde arıza meydana gelirse çok maliyetli olacaktır bu sebeple inverter motorda olmadığını düşününce garantiyi uzatmak mantıklı geldi.

    Olumlu-olumsuz başka bir durumla karşılaşırsam yine yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabamalı -- 24 Kasım 2019; 2:13:47 >




  • Bu makineyi kullananlar karışık giysilerde (pamuklu ve sentetik günlük karma yıkamalar) hangi programı seçerseniz hepsi tam kuru ve hasarsız olarak çıkar? Karma programı ve L2 seviyesi yeterli olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    Bence yeterli olur. eğer olmazsa L3 seçersiniz. L1-L2-L3 sonuçta bizlerin ince ayarlamalarımız için konmuş.
  • Bugün meraktan Vestel'den tambur hacmini öğrenmek istedim. Sadece 9 kg olduğu bilgisini verebiliriz, tambur hacmi bilgisini paylaşamıyoruz dediler Ben de tüm üreticiler paylaşmıyor, sizin paylaşamıyor olmanız tuhaf deyip not aldırdım. İleteceklermiş.

    Açıkçası diğer kurutma makinelerine göre biraz daha küçük geldiğinden merak etmiştim.

    Gözüme ilk takılan konu filtre sisteminin Arçelik'in yeni serisine benzemesi ve yine Arçelik grubu gibi conta kullanmıyor. İç içe geçmiş iki filtre temizliyorsunuz. Contanın olmaması büyük bir eksiklik. Kullananlar alttaki kondensöre toz ulaşma sıklığını gözlemleyip paylaşırsa faydalı olur. Bana hızlıca toz birikebileceği izlenimini verdi.

    Aynı zamanda web sitesinde enerji etiketini tıklayınca 7 kg modele ait veriler çıkıyor. Merak edenler için ekliyorum. 9 kg kurutma süresi 209 dakika. Pek kısa sayılmaz, yine Arçelik ile çok benzer bir sürede kurutuyor. Bosch'ta daha uzun süre kurutan modeller de var.

    Enerji etiketini ve filtre yuvasını aşağıdan görebilirsiniz.

    VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİVESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ




  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Filtrelerle ilgili bir diğer husus filtre tırnaklarınn gevşek olmasından dolayı kolay açılıyor ve birbirinden yerleştirirken ayrılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meddah58

    Filtrelerle ilgili bir diğer husus filtre tırnaklarınn gevşek olmasından dolayı kolay açılıyor ve birbirinden yerleştirirken ayrılıyor.
    Haklısınız, açılma şekli biraz değişik, ilk katmanı açınca direkt ikincisi de elinize geliyor. Yuvasına yerleştirildiğinde oturacağından çok sorun olmayacaktır, ama conta yapmamış olmaları kondensöre ulaşacak tozlar açısından büyük eksiklik.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Ne tesadüf ki bana da hacim bilgisini vermediler hocam yakındaki bayiye yönlendirdiler mükemmel hizmet mükemmel destek gerçekten. 9 kg olduğundan nasıl emin olabiliriz hacim bilgisiyle o da şaibeli laf olsun torba dolsun


    VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Ben web sitesindeki canlı destek kısmından yazdım. Bilgi veremeyince iletişim bilgilerimi paylaşıp ilgili departmandan öğrenip bana dönebilir misiniz dedim. Manisa alan kodundan bir müşteri temsilcisi arayıp bu konuda bilgi veremeyeceklerini, ürünün 9 kg olduğunu söylediler. Komedi gerçekten

    Üzerine 9 kg yaz geç ne ala memleket :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    İlk başta bekonun kurutma makinasını almak istiyordum sonra vestel çok uyguna gelince almaya karar verdim fakat bekoda alacağım modelinde tambur hacimi yazmıyordu müşteri hizmetleri 7/24 hizmet verdiği için gece 1 de beko müşteri hizmetlerini arayıp sordum bir gün sonra dönüş yapıp bilgilendirmeyi yaptılar. Vestel bu bilgiyi neden gizliyor anlamadım çok başarısız bir müşteri iletişimi ve memmuniyeti gerçekleştirmişler. Bilmeden körü körüne ürünü alınız lütfen demekle eş değer verdikleri cevap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabamalı -- 29 Kasım 2019; 17:10:49 >
  • Media markt tan 2899tl ye 120tl paraf puan ile aldık, gördüm ki 2400e kadar inidirm çekleri ile alanlar olmuş n11 den. Açıkçası biraz can sıksa da eve getireceği kolaylığı düşününce kafaya takmamaya çalışıyorum :)) mağazada görüp internetten sipariş verdim. Normalde 9+3 taksit yapıyordu ancak 1 aralık itibariyle mağazada +3 ü kaldırmışlar. Web sitesinden deneyeyim dedim ve 9+3 olarak alabildim. İnşallah memnun kalırız. Ayrıca hem kurutma hemde çamaşkr makinasını tek prizde kullanmayı istiyorum, aşırı akım yüklemesine karşı korumalı priz almayı düşünüyorum. Öneri verebilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde pamuklu dolap kuruluğunda kullanıyorum sweatlerde bir miktar çekme yaptı... Bunun bir çaresi var mı... Hiç hoş değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.