Şimdi Ara

Vestel ile samsung veya lg arasındaki fark nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar gerçekten merak ediyorum aynı özellikleri sahip bir vestel tv ile samsung veya lg tv arasında 1000 tl ye yakın fark var . Dikkat edin aynı özelliklere sahip diyorum. Öyleyse samsung ve lg nın vestekden farkı nedir neden bu parayı verelim . Bilmediğim için soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • smart farkı ve kazıklama stratejisi der, kenara çekilirim.

    bu gün her ne kadar vestel'in beyaz eşyalarına çöp desek de çoğu kullanıcı için çok uygun, işlevsel tvler üretiyorlar. paneller genellikle lg ve samsung. ips isteyen lg buluyor, va isteyen samsung panelli tvlere bakıyor. birkaç çok bilinen tv markalarının fasonluğunuda yapan vestel ülke içinde çok iyi bir servis hizmeti sunuyor. fakat smart özelliğinden çok bişey beklememek lazım. biraz yavaş.

    tüplü tv zamanında yerli üreticilerden arçelik çok önde olmasına rağmen, beyaz eşyada bsh grubu ile en alınası beyaz eşyaları üretiyorlar. fakat tvleri şu anda sıkıntılı. yerli üreticilerde vestel tv konusunda çok önde.
  • aynı özellikle lg samsung vestel i yanyana koyup aynı görüntüyü verirsen farkı anlarsın. görüntü işlemcileri farklı, hdr destekleri ve daha bi çok teknoloji farkı oluyor.
    1.6 motor şahinle, 1.6 motor focus kıyaslamak gibi. ikiside aynı ama teknolojiler çok farklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.