Şimdi Ara

VESTEL bze-xxl3503 xe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • !!!!!!!!!!!!!!!
    sitenin kalitesini çok cidi bir şekilde düşürmüsünüz.veya zaaten öyleymişte ben bilmiyormuşum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remz34 -- 4 Temmuz 2012; 2:45:06 >



  • VESTEL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: remz34

    anlıyorum.tabiki genel kanı vestel,fakat 11 senedir 540 lt vestel buzdolabı kullanıyorum.hiç bir arızası olmadı,ilk günkü gibi güvenli çalışıyor.fakat gürültüsü gittikçe arttı ve benim için gerçekten dayanılmaz hal aldı.tabi bu göreceli bişey bazıları için bu sorun olmayabilir.birde elektrik tüketiminin yüksek olduğunu tahmin ediyorum.ne de olsa eski teknoloji.şu anda buzdolabımın doluluğuna bakıyorumda,en az onun hacminde bişey almam gerektiğini düşünüyorum.yükseklik konusunda sıkıntım yok ama,genişlik olarak 81 cm üzerine kesinlikle çıkamam. bu bilgiler ışığında bana bir buzdolabı önerebilirmisiniz.yani en az 550 lt hacim,1-1.2 kwh/gün elektrik tüketimi birde en fazla 81 cm genişliğinde olmalı.

    Arkadaşım vestel dandik olmasa 11 senede değiştirmezsin, ben yaklaşık 30 senedir arçeliği kullanıyorum.

    İyi bir buzdolabı 30 - 35 sene gider dandik malı nerde ise ölümüne savunuyorsunuz.
    Biraz gözünüzü açın dünyada kaliteli marka buzdolaplarının ömrünü inceleyiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: remz34

    bakın, ben markayı savunmuyorum.ben sadece genel bir kanının istisnaları olabileceğini yazdım ve tavsiye rica ettim.açıkça bu modelin şu kısmı iyi değil,bu özelliği iyi değil gibi bir açıklama bekliyorum.arçeliğinize iyi sabretmişsiniz.Allah sabrınızı arttırsın.benim buzdolabımda belki 30-40 yıl çalışabilir.fakat maalesef teknoloji ürünleri mekanik ömrünü tüketmeden eskimiş oluyorlar.bende bu zamana uygun modern bir buzdolabı almak istiyorum sadece.arçelik markası konusuna girmek istemiyorum.bu marka evime girebilecek en son markadır.

    Sabırmı şu anki modelerinden bin kat iyi çalışıyor neden sabır dediniz anlamadım kendi kötü markanızla lütfen mukayese etmeyiniz.

    Arçelik eski ürünlerinin bir çogu siemenstir, şu anki arçelikleri savunmuyorum ama vestel ile ikisi arasında kalsam tabiiki arçelik (yada beko)

    yani süper bir buzdolabım var dahalen taş gibi çalışıyor, vede az evvelde ayzdıgım gibi iyi bir dolap ömrü 35 sene civarıdır.

    Vestel ise hep bunu kuruldugu yıldan beri ytapıyor asil nadir dönemini ayrı tutuyorum.



    Ben arçelikte alın demedim darda kalırsam dünyada başka marka kalmazsa arçelik alırım ama beyaz eşyada vestel depoya koymak için bile almam.

    Siz öyle biliyorsunuz mesela mielede 20 yılıkta olsa üzerinden USB ile güncelleniyor yani eskimiyor.

    Hele konu buzdolabı ise süper sogutuyorsa yenilemeye hiç gerek yok sadece kötü ürünler sık sık yenilenir vestel, indesit, ariston gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: remz34

    biz maalesef aynı dili konuşamıyoruz.kasıtlımı yapıyorsunuz bilmiyorum ama yazdıklarımı illa farklı bir şekilde anlıyorsunuz.açtığım konu hakkında bana yardımcı olmayacağınız belli.

    neden seninlw aynı dili konuşayımki vestel seviyesinemi ineyim hayret aynı dili konuşamayız bunu anlamana sevindim.

    Ayırca ben sana neden ayrdımcı olayımki degecegini sanmıyorum, candogan gelecek oda dandik diyecek senin gibiler laftan almaz, burnunun dikine gider zaten gıcıklıgına açılmış saçma sapan bir konu, insan internetde araştırma yapsa vestel nasıl bir beyaz eşyada marka oldugu ortada amaç ortalık karıştırmak için açılmış bir konu

    bunuda anlayacagını sanmıyorum.

    Veresiye alanla, peşin alan bir olamayacagı gibi siemensle vestel kullananda bir olamaz, kulvarlar farklı biri kazık biri gerçek degerinde ürün.




  • Yukardaki mesajınızda hani derler ya bıyık altından gülümseme gibi beni aşagılıyorsunuz 30 sene iyi dayanmışsınız diyerek ama bunu bilgisizliginize veriyorum yurdumda bu konuda cahil çok kendini gözündeki mertegi göremedigi gibi birde karşısındakini aşagılıyor.

    Yazıkmışda iyi sabır etmişim gülermisin aglarmısın bu yazıya, yahu iyi mal öyle 5 - 10 senede bozulmaz bir miele - liebherr - amana araştır belkide ilk duyuyorsundur normal vestel almışsın.



    Ben markayı savunuyorsun demedim 11 yılda çöpe gitmesini savunuyorsun birde dedim ama normal vestel kullanıcısı profili.


    benimle muhatap olmayınız tartışma düzeyiniz benimkine denk değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.