Şimdi Ara

Vestel buzdolabı turbo fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Vestel finlux marka buzdolabı aldım 2 hafta önce. Dolap geldiğinden beri turbo fanı çok yüksek sesle sürekli çalışıyor. Öyle ki gece bütün odaların kapısı kapatmam gerekiyor sesi duymamak için ve bu beni aşırı rahatsız ediyor. Servis bu durumun normal olduğunu, bu şekilde çalıştığını söylese de garip geldi bana. Acaba gerçekten böyle mi çalışıyor bu buzdolapları yoksa bir arıza olabilir mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Lütfen bilen biri bana bilgi versin. Buzdolabının turbo fanı sürekli çalışır mı? Ve yüksek seste çalışır mı? Bu servisin dediği gibi statik buzdolaplarını no frost ayarında yapmak için vestel ürettiği yeni bir teknoloji olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buzdolapları için anlattığınız derecede ses yapan bir teknoloji olduğunu düşünmüyorum. Bütün teknolojiler (abartılı egzoz) hariç hep sesi azaltma üzerine çünkü insanlar gürültüyü sevmiyor. Kitapçığında kaç desibel ses yaydığı yazar.

    Telefona yükle bir uygulama ölç sesi. ölçüm ile kitapçıkta yazan arasında uçurum fark olması lazım sizin anlatımınıza göre.

    Sonucu da buraya yazarsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.