Şimdi Ara

Vestel 50PF7070 50' alınırmı yardım. öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, evdeki 82 ekran lg tv yi odama oyun için geçireceğimden dolayı odaya yeni tv almaya karar verdik. 3d smart tv olup olmaması önemli değil 82 den büyük kendi uydu alıcısı olsun istiyoruz. boyut ve fiyat bakımından en uygun bunu buldum ama Vestel tv ler nası sorun çıkarırmı verdiğim paraya değermi yada yerine hangi model tv alabilirim. max limit 1700tl http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-50pf7070-50-400hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves50pf7070&categoryId=163192#Gorseller







  • aynı tv benim de bugünlerde takibimde hocam fiyatı bu boyut için gayet uygun, kullanan veya bilen birileri yol gösterse ne güzel olur
  • mağazaya gidip bakmak fikir verebilir

    benim de telefona kampanyaya dair msj geldi az önce
  • vestellerde 9060 serisi övülüyor , incelemeleride buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_76181412/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 4 Ekim 2013; 17:22:22 >
  • alınır ben aldım mesela henüz ulaşmadı bakalım hayırlısı....
  • Geldiginde görüşlerinizi yazarmısınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axy_57

    Geldiginde görüşlerinizi yazarmısınız

    yazarım
  • Aldım ama kutusundan açmadım. Evime girdiğim zaman yakında kullanacağım.1500 + 25 TL kargo ödeyerek aldım. Almadan Vestel bayisinde oturdum ve tv yi birkaç dakika izledim. Bence boyutuna ve fiyatına göre gayet iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tkar

    quote:

    Orijinalden alıntı: axy_57

    Geldiginde görüşlerinizi yazarmısınız

    yazarım

    Eee nasıl beğendiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HillHold

    quote:

    Orijinalden alıntı: tkar

    quote:

    Orijinalden alıntı: axy_57

    Geldiginde görüşlerinizi yazarmısınız

    yazarım

    Eee nasıl beğendiniz mi?

    Beğenmedim.Pikselleşmeler (profesyonel anlamda) mevcuttu.Bulutlanma ve sağ üst ve alt köşelerinde ışık hüzmesi yada sızması vardı.Tv nin işçiliği plastik vs.. Orta seviye.Dahili uydu alıcısı kanal geçişleri başarılı.Smartı hiç denemedim.
    106 ekran philips sipariş verdim.Hakkaten tv almak şu dönemde sinir bozucu özellikler artınca insanı şüphe ve kuşkuya düşürüyor.Yad şans diyelim.




  • ürünü digiturk ile kullanilirken gördüm berbatti resmen. powerturk açıktı mağazaya girdiğimde inanilmaz kötüydü. hd kanal açabilir misiniz dedim lig tv hd yi açti görevli fakat çok kötüydü şuan hd yayinda değil dedi daha sonra atv ve fox un hd yayını açtı ama performans yerler altında geziyodu. görmeden almanızı hiç tavsiye etmem
  • Ürünü bizzat inceledim ve satin aldim bu fiyat araliginda alabileceginiz mükemmel otesi bir televizyon goruntu kalitesi süper hic bosuna yabancı markalara paranizi kaptirmayin.. 3d yok sunuda soylemeden gecemiyecegim kullanmayacaginiz ozelliklere bosa para dokmeyin onun yerine üç yil sonra yeni tv alin... not: bu modelin 3d olanida var dortyüz lira daha pahalı. . Canli yayini kayit edebiliyorsunuz. hd uydu alicisi var. Smart tv internettrn video izleyebiliyorsunuz.ak8lli telefonunuzda ki resimleri tvde kablosuz olarak gorebiliyorsunuz. Wifi almaniz gerekiyor o da 45 tl civarinda..kasasi gayet sik ince asiri ince degil bunuda belirteyim(2 parmak kalinliginda ) almayi dusunenlere tereddut etmeden almalarini tavsiye ediyorum.. 2 degil 3 yil garantili almanizida oneririm alirken dikkat edin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı uygunmuş. ama tabi insanın bilinç altında tv deyince samsung ve lg olunca karar vermesi zor oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacas

    Ürünü bizzat inceledim ve satin aldim bu fiyat araliginda alabileceginiz mükemmel otesi bir televizyon goruntu kalitesi süper hic bosuna yabancı markalara paranizi kaptirmayin.. 3d yok sunuda soylemeden gecemiyecegim kullanmayacaginiz ozelliklere bosa para dokmeyin onun yerine üç yil sonra yeni tv alin... not: bu modelin 3d olanida var dortyüz lira daha pahalı. . Canli yayini kayit edebiliyorsunuz. hd uydu alicisi var. Smart tv internettrn video izleyebiliyorsunuz.ak8lli telefonunuzda ki resimleri tvde kablosuz olarak gorebiliyorsunuz. Wifi almaniz gerekiyor o da 45 tl civarinda..kasasi gayet sik ince asiri ince degil bunuda belirteyim(2 parmak kalinliginda ) almayi dusunenlere tereddut etmeden almalarini tavsiye ediyorum.. 2 degil 3 yil garantili almanizida oneririm alirken dikkat edin..

    Vestel 50pf7070 demi canlı yayını kayıt edebiliyoruz?Bizde de var bu tv ancak pvr özelliği kapalı.Siz yazılım yükleterek mi açtırdınız bu özelliği.Bilgi verebilir misiniz?




  • VESTEL 50PF7070
    Daha önce görüntü kalitesi ile ilgili paylaşım yapacağımı söylemiştim örnekler aşağıda

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98576577
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.