Şimdi Ara

Vestel 40UA8900 4K TV hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
13.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • şu sıralar yine kampanyada ürün, alacaktım iyi ki yorumlarınızı okudum diyorum şimdi...
  • Bende son 2 senedir vestel kullanıyorum ve çok memnunum. Başta bir iki sorum yaşadım fakat servisi çok hızlı bir şekilde gelip anakartı değiştirdi ve sorun kalmadı.
    Bildiğiniz gibi Vestel 40"e kadar olan modellerde Samsung, üzerinde ise Lg panel kullanıyor. Arkadaşımda 4k Lg var ve odada görüntü bendeki hd vestel den daha kötü.
    Vestel'in özellikle HD olan 8000 ve 9000 serileri müthiş görüntü kalitesine sahip. Sharp tan arakladiklari ve adını pixellence koydukları görüntü işleme teknolojisi gerçekten müthiş iş çıkarıyor.
    4k tv modellerinde ise sanırım yazılım ile sorunlar giderilecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayi77 kullanıcısına yanıt
    Vestel 42 fa 7500 aldım öteki evdeki sony 43 w den daha keskin ve canlı göster di vestel 4 K sı alınmaz ama led leri bence gayet iyi sayılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43UA8900 modelini aldım bugun 1799 TL ye teknosa dan. Görüntü kalitesi iyi diyebilirim ama TRT 4K süper ötesi Temmuz un sonunda frekans değişmiş onu bulup aratınca sıkıntısız izliyorum. HD kanallar da genel olarak iyi çamur bir görüntü yok yalnız su deniz gibi yerlerde biraz titreme yapıyor sanki. Smart fazla denemedim arada WiFi ile bağlanıp YouTube girilebilir ve ya film izlenebilir.

    Bilen arkadaşlar buna wireless fare klavye bağlayabilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 3 Ağustos 2016; 3:19:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sanırım 81 ya da 8200 aldım. Ama çok kullanmıyorlar. Takıldığında 1 2 kez İzledim. Tatmin etti beni genel anlamda. Bende vestelin 47pf9090 modelini kullanıyorum. Bende memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUT THAT COOKIE DOWN NOW kullanıcısına yanıt
    Tabi klavye mouse bağlanabiliyor, ben androide indirdiğim kumanda uygulamasını kullanıyorum başka birşeye gerek kalmıyor zaten.
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    abi bu işler çok zorlaşmaya başladı git al bence ;;) şuan acayip kafam karıştı düne kadar bu Vestel 4K SMART 40UA8900 102 EKRAN LED TV (40 inç) alıcaktım bugün ondan da vazgeçtim
    40fa7100 bizde var bence çöp bi televizyon fiyat olarakda şu an ekonomik bir fiyata sahip değil neden çöp dersen çok yavaş bir televizyon açılınca açıldığı belli değil kapanınca kapandığı belli değil bu tv 'yi vestel çok fazla üretim yaptı herkesin evinde var diyebilirim bellonada belli miktarda eşya alırsan yanında bedava bile veriyolardı.tv'nin özelliği olmayınca eksi yanlarınıda sayamıyorum.ama elimde bitanede seg markası var uydu alıcılı kipada bulabilirsin fiyatlarda daha ekonomik ben onu daha çok beğeniyorum,en azından daha hızlı çerçeve olarakta sanki aynı çerçeveler bi espirisi yok zaten pek bişeyde beklememeli sizin nacizane tercihinize kalmış şimdiden hayırlı olsun ;;)
  • BENDE VAR HDMI PS3 GÖRÜNÜ VERMEMEYE BAŞLADI ALMAYIN
  • 43ua8900 aldım, ekranda beyaz ikon ve logolar uzun süreli kalırsa iz yapıyor iade edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESTEL 4k 40UA8900 TV ALDIM. 5 ay sonra köşelerde kararma oldu. olabilir elektronik ürün sonuçta. ondan sonrası tam bir kabus. servis geldi aldı götürdü aynı anda değişim talep ettim. adamlar panelde tozlanma teşhisi ile paneli sözde temizlemişler. beni hiç aramadan eve getirmişler hanıma teslim etmişler. hanım anlamamış tamam demiş teslim almış. aynı sorun hafiflemiş olarak devam ediyor. müşteri hizmetlerini 6 kez aradım. capcanlı destekten bir müşteri temsilcisi ile 1 saat (abartısız) yazıştım. çözüm merkezine ulaşmak imkansız eğer keyifleri isterse onlar seni ararlar beni daha aramadılar. televizyonum 9 gündür bozuk. değişim için çözüm merkezine 6 kere şikayet müşteri hizmetleri aracılığıyla iletilmesine rağmen sonuç alınamadı daha. GURURLA VESTEL DİYORLAR YA . yazıklar olsun ki paramızla rezil ettiler beni. ÇÖZÜM MERKEZİ imiş ne çözümü.

    BENİM DİLİM YANDI BAŞKASININ YANMASIN DİYE UYARIYORUM. UCUZ DİYE YOK YERLİ MALI YOK ÜLKE KAZANSIN DİYE KESİNLİKLE ALMAYIN.

    SONUNA KADAR ÜLKEMİ DÜŞÜNÜRÜM. AMA BENİ REZİL EDECEKSE YAZIKLAR OLSUN...
    daha detaylı sorunumu dinlemek isteyen takip etmek isteyen olursa bayir1990@gmail.com mail adresim.

    RAMAZAN BAYIR




  • Tv nin 4 k sı iyi 4 K olmayan kanallarda insan suratları beyaza yakın çıkıyor du değilmi sanki ekranda sis var gibi idi değilmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.