Şimdi Ara

Vestel 22' LCD TV / Monitör sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Birkaç hafta önce Vestel 22" LCD TV aldım. Esas amacım monitör olarak kullanmak olsaydı da, almışken TV özellikli bir cihaz alayım dedim (demez olaydım!). Fiyatını uygun bulduğumdan 22VH3005 modelini satın aldım. Ancak ekranı bilgisayara bağladığımda çözünürlük sorunuyla karşılaştım.

    Öncelikle HDMI bağlantısı denedim, fakat alakasız çözünürlükler listelendi ve doğal olarak net bir görüntü elde edemedim (TVnin sürücüsü yok).

    HDMIdan vazgeçip VGA kablosu denedim. Bu sefer daha normal çözünürlükler listelendi (kullanım kılavuzunda maksimum çözünürlüğün 1600x1200 olduğu yazılı, ancak bu 4:3 bir çözünürlük olduğundan bana saçma geldi). En keskin görüntüyü 1360x768da elde ediyorum, ancak onda da şöyle bir sıkıntı var: görüntüyü bozan 4-5 tane bir piksel kalınlığında dikey çizgiler var. Bu çizgilerde kalan her şey bulanıklaşıyor ve sanki bir piksel aşağıya kayıyor. Bu sorun fotoğraflardan net bir şekilde anlaşılıyor zaten.

    Günlerdir hem Türkçe hem İngilizce sitelerde bu sorunu araştırıyorum ancak kimse böyle bir şeyle karşılaşmamış. Yardımlarınıza muhtacım

     Vestel 22' LCD TV / Monitör sorunu


     Vestel 22' LCD TV / Monitör sorunu







  • Bir bilen yok mu arkadaslar?
  • Win 8 tabletimi bağlayarak bilgisayar olarak kullanmak için Full hd 22 inc dahili uydu alıcılı bir ekran aldım. Türk markalarını desteklemek için özellikle vestel seçtim fakat Tablete bağladığımda çözünürlüğü çok kötü, evde samsung t22b300 22 inc monitör de var onda denediğimde hiç sorun olmadan net görüntü veriyor. Bugün de bir çözüm bulamazsam iade edeceğim.
  • Vestel işte ne olacak Boşuna uğraşma erim garantiye falan yolla yada değiştirebiliyorsan geğiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.