Şimdi Ara

Veritas (PvE Server) DH Squad Guild (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
5.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reservedd

    quote:

    Orijinalden alıntı: moundor

    quote:

    Orijinalden alıntı: thecaliph16

    quote:

    Orijinalden alıntı: moundor

    Merhaba,

    Ben şahsen her ay para ödemektense, her gün 30dk sıra beklemeyi tercih ederim. İşten geldiğimde ilk iş sıraya giriyorum. Zaten üzerini değiştir, yemek ye, iki sohbet et derken sıra gelmiş oluyor. Üstüne üstlük +exp bonusu ile oyuna başlıyorum.

    Şu ana kadar bu oyun ile ilgili beni mutsuz eden hiç bir etken ile karşılaşmadım.

    Guild ile ilgili görüşüm ise, iletişimin çok eksik olması. Ben oyun ile ilgili pek bilgim olmadığı ve daha 20 level olduğum için oyun ile ilgili sorulara cevap veremiyorum ancak dün akşam bir arkadaşın sorduğu soruya cevap alabilmesi için en az 5 kere yazdığına şahit oldum. Ventriloda kimse yok diye sorduğumda ise ne gerek var şu anda diye cevap aldım. Eğer birbirine kenetlenen bir guild olmasını istiyorsak, sadece instance veya grup olduğumuzda değil. Solo kasarken bile muhabbet edebiliyor olmalıyız.

    Belirttiğim görüşler sadece dün akşam içerisinde gördüklerimden ibaret. Belki benim şansıma ilk günümdeki ortam bu şekilde denk gelmiştir.


    Hangi guild bu Veritas taki Dh Squad mı ?

    Aynen. Konu guildinden bahsediyorum

    Guild ilk açıldığından beri o guilddeyim.Hatta oyuna başlar başlamaz o ortama girdim ve guild kuruldu diyebilirim.Oyunda çok yeni olduğum için story görevlerini levela bakmadan yapıyordum.Normal görevleri az exp veriyor diye yapmadığım oluyordu ve oyun arap saçına dönmüştü.1 gün boyunca diyebilirim guildden herkes sorunu çözmem için tüm görevlere yardım edip şurdan şurdan alıcaksın böyle ilerleyeceksin diye akıl vermeye başlamıştı.Yani yardım edildiği zaman tam ediliyor ama her anda yardım beklemek doğru değil bence.Sonuçta oyunda ulaşım olayı o kadar kolay değil.Veya guildden biri bir soru sorduğunda bazen görülmüyor dışardan da yazılar yazıldığı için karışıyor e bunu ayarlamayı bilmeyenlerde vardır eminim o yüzden iletişimde kopukluk olabiliyor bazen.Ben pm attığımda bile dönüş yapmıyor arkadaşlar bazen ki o sırada afk olursa veya mob kesmek üzereyse zaten dönüş yapması imkansız.Vent olayına gelecek olursak bu sorunu bende söylemiştim ama guild başkanı batıkan hariç cevap veren olmamıştı ki kendisi her an vent girin diyen bir kişi.Bende herkesin vente gelmesini beklerim şahsen yada birlikte level kasacağın kişinin ventte olması gerekiyor çünkü level kasarken yazmaya eriniyorum ben açıkçası .Vent konusunda herkesin bilinçlenmesi şart yoksa pvp yaparken bile girmeyecek kimse .Guild daha yeni oturması hemen beklenemez ama ortamı çok sıcak kanlı insanlarla dolu.Ben şahsen halimden memnunum.Hala class değiştirme derdindeyim bu aralar.Eğer yeni başlamak isteyen arkadaşlar varsa beraber level kasmaya başlayabiliriz.Archer çok sıktı cidden kusarak oynuyorum artık.Ama yeniden level kasmakta istemiyorum tek çok sıkıyor o yüzden yanıma arkadaş şart

    Çok doğru yazmış arkdaşımız

    Heleki zindanda falan hiç göremiyorum yazıları ben dikkat edemiyorum çünkü yaratıklara bakıyorum vurucaklar mı falan bazen son odaya geliyorsun böyle soru soruyorlar ama yazsan canavar 1 kere vuruyor kontrolü kaybediyorsun yani o kadar baştan başlamak beni sinir ediyor açıkcası
    Gördüğüm zaman kesin cevap veriyorum




  • Guild içi yardımlaşmayı organize etmek zor iş. Oyunda BAM ve Raid hariç solo ilerlemek kolay olduğu için herkes görev peşine düşüp guild işlerini boşlayabiliyor. Ben çoğu zaman karakterime ihtiyaç olmadığı zamanlar bile gidiyorum partilere ki millet alışşın gurup olarak BAM questlerini yapmaya diye ama hala fevri davrananlar bireysel oynayan arkadaşlar var.

    Çok küçük bir gurup oyunculara yardım etmenin derdinde şu anda çoğu kişi hiç umursamıyor.

    Ben Galadriël ile priest olarak elimden geleni yapıyorum ama sabrı ile tanınan biri değilim ne kadar süre millete patlamadan devam ederim orasını bilmiyorum.
  • guildin soyle dezavantajı var guild tayfasının bir bölumu arkadas yuksek level sayısıda suanda az 25 level kısının bam gorevıne kadar gıdıyorum Oyunda sureklı goruyorm guildler 5 kısı gezıp qıest tamamlıyor es kaza bırıne denk gelırsem 2 kısılık parti atıyoruz bunu biraz duzenlememız gerekır yakın level kısıler toplanıp kassa hem daha hızlı hem daha fazla xp kazanıcaklar
  • Sunucu kaç saatliğine kapandı bu arada bilen var mı?
  • İndiriyorum arkadaşlar muhtemelen Cuma falan katılırım size. Bu arada PvE serverlarda diğer oyuncularla kapışabileceğimiz arena gibi ortamlar yok mu?
  • Chat olayı gerçekten karışık bir iş. Dün akşam 30 dakikamı sırf pencereleri ayarlamak için ayırdım. Şu anki ayarlardan çok memnunum. yazan hiç bir şeyi kaçırmıyorum.
    5 dakika sonra oyundayım. ayarlar konusunda yardım isteyen olursa ventten yardımcı olabilirim. oyun içi nick Melek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Génésis

    İndiriyorum arkadaşlar muhtemelen Cuma falan katılırım size. Bu arada PvE serverlarda diğer oyuncularla kapışabileceğimiz arena gibi ortamlar yok mu?

    Aslında bende senin gibi başlarken bu pvp olayına çok takmıştım. PVE serverine girdim PVP sever bi insan olmama ragmen fakat oyun garip bi şekilde sana PVP aratmıyor. Çünki kestigin moblar bosslar falan zaten pvp gibi. Kafa yoruyosun onun taktigine taktik üretiyosun.. Fantastik bi evrende hayatta kalma çabası :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FantastikMonster

    quote:

    Orijinalden alıntı: Génésis

    İndiriyorum arkadaşlar muhtemelen Cuma falan katılırım size. Bu arada PvE serverlarda diğer oyuncularla kapışabileceğimiz arena gibi ortamlar yok mu?

    Aslında bende senin gibi başlarken bu pvp olayına çok takmıştım. PVE serverine girdim PVP sever bi insan olmama ragmen fakat oyun garip bi şekilde sana PVP aratmıyor. Çünki kestigin moblar bosslar falan zaten pvp gibi. Kafa yoruyosun onun taktigine taktik üretiyosun.. Fantastik bi evrende hayatta kalma çabası :)

    Şimdi böyle okuyunca canım PVE çekti ama Arena olayının olmaması üzdü biraz.




  • Arena olayı yok demedik ama :) Var herşey. Duel var karakterler arasında Arenalar'da var. bunun dışında Guild vs Guild gibi şeylerde var. PVP ye aç kalmıyosun yani
  • Çok güzel bir haber bu. Guildin PVE'de açılması mantıklı bir karar olmuş o zaman. Laptop biraz uyduruk ama bakalım yarın yüklenirse deneyeceğim. Combatlarda falan kasmaz umarım. Cevaplar için çok teşekkürler.
  • Şu "Berserker PvP de iş yapmaz" diyenler aşşağıda ki video yu bi izlesinler bakim

  • İş mi yapıyor yani...
    O yaptığı ne öyle ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bossa

    İş mi yapıyor yani...
    O yaptığı ne öyle ?


    Şu videoda ki karakter sana mal mal adam peşinde koşup birini bile öldüremeyen biri gibi mi göründü? İş yapmıyormu şimdi zerker sınıfı? O yaptığına pk deniyor! Ayrıca sonlara doğru bir kaç DM'de var.
    Zerker sınıfını hafife alma pvp de tek atarlar bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 13 Şubat 2013; 13:41:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marwo

    Şu "Berserker PvP de iş yapmaz" diyenler aşşağıda ki video yu bi izlesinler bakim



    Abi adam ne şarjlıyor vay be helal olsun

    ama ben bu skill dizilişiyle oynamıyorum buna çeviriyim hemen

    Dikkatimi çekti 3-4 kişi aynı yerde olmasına rağmen Cyclone kullanmadı hiç 2 kere critic olsa en azından 20 k vururdu her birine.

    Thunder Strike ı çok iyi vuruyor namussuz

    Not : Adam aslında hafife almış gibi Vampiric vursa bir de critic olsa en az bi 8-9 k Hp alır üstüne de 10-15 k çakardı o skill çok hoşuma gidiyor hayat kurtarıcı kesinlikle

    Neyse oyuna giriyim Pandam özledi beni skill dizilimini şuna çeviricem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Şubat 2013; 15:24:10 >




  • Bir yerde güzel bir video ama o videoyu kesmeden oraya koymak isteseydi sence kaç kişide bir o denli denk getirebilecekti imleci ?
    Video oluşturanların ne zaman hatalı hareket ettiklerini gördün ki ? :)
  • Guild'e başvuru yaptım. Oyun gerçekten güzelmiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece 21:00 den sonra 41 dungeon yapalım oyun içi haberleşiriz.














  • Görev yaparken çekmiştim.
  • selam arkadaşlar amann ırkı açsam güildinize gelebilirmiyim yanlış değerlendirmeyin yaşım 42 güzel bir ortamda oyun oynamak istiyorum teş..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.