Şimdi Ara

Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar;
    Dun onemli bir gelisme oldu green card sonuclari iptal edildi ve ben kazanamamistim bu yuzden green card bilgilerimi mailden ve masa ustunden sildim 30 nisan 1 mayis arasi simdi ise ipta oldiugundan tekrar cekilis yapilcak sildigim jpg dosyasini dunden beri geri getirmeye calisiyorum ama bir turlu basarili olamadim benim icin cok onemli bu olmazsa hic bir sekilde ogrenemiyecegim o yuzden easy recovery kurdum recovery my files i kurmam a ragmen yine istedigim dosyayi bir turlu bulamadim bir suru dosya cikiyor saatlerce ariyorum ulasamiyorum
    Bu konuda yardimci olabilecek varsa cok sevinirim



  • google a gir recuva yaz indir kur
  • kurdugunuz kurtarma programları jpg formatını bulması gerekir.
    Bulmadıysa pc resminizi hafızasına kaydetmedigi içindir.
    sildim diyorsanız çöp ten tarayan tür bir programla kurtarma yapmanız tek ve son şansınız.
  • jpg formatinda bir suru dosta buluyor fakat aradigim dosyayi bulamiyorum recuvayi kurdum fakat oda kar etmedi
    sizin dediginiz geri donusum kutusundan silinen dosyalari geri getirme programinin ismi nedir yoksa kullandigim recovery programi bu iside zaten yapiyor mu ?
  • jpeg formatında bir sürü dosya buluyorsa sizin sildiğiniz dosya belki jpeg formatında değil belkide o kadar dosyanın içinde bulamıyor olabilirsiniz recuvadan ilk girişte resimler kısmını işaretleyip dosyanın eskiden kayıtlı olduğu sürücüyü seçin ve derinlemesine tarama deyin (tekrar denemekten zarar gelmez sanırım)
  • evet tekrar deniyorum bakalim ins bulurum
  • 1 mayıs gibi sildim demişsin. veri kurtarmada altın kural aleti kurtarma işleminden önce mümkün olduğunca az kullanmak. en iyisi hiç kullanmamak. her kullanışta HD de boş referans edilen alana yazdırır. orda veri varsa üstüne yazar. aradan 2 hafta geçmiş nedeyse eğer makinanı her gün kullandıysan kurtarman biraz zor gibi. Ha bu arada kazanırsan adresine gonderırler zaten sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conifonteyn -- 15 Mayıs 2011; 1:58:24 >
  • malesef kullanildi pc birsuru resim vs buluyor ama ona ulasamiyorum nedense ? ayrica eskisi gibi degil green card adrese yollamiyorlar artik o numara ile kontrol ediyorsun internetten o yuzden cok kotu oldu hic bir sekilde ogrenemeyecegim artik kazanip kazanmadigimi kazansamda elimde numaram olmadi icin hic bir ise yaramayacak malesef hayatimin belkide donum noktasi olacakti
  • programın yeni sürümünü indir bir de öyle kurup kurtarmayı dene inşallah kurtarırsın
  • silinen bilgilerin üzerine aynı belgede ve aynı isimde bir belge oluşturmadığsan kurtabilirsin başka bir program dene ve son sürümünü kullan
  • olaylar şu şekilde izlemiş anladığım kadarıyla;
    önce bir dosya silindi, bilgisayar bir süre kullanıldı, sonra o bilgisayara program kuruldu, o programla tarama yapıldı, bulunan dosyalar gene aynı diske yazıldı. ama aralarında aranan dosya bulunamadı. bunda şaşılacak birşey yok ki. bulunamaması için gereken herşey yapılmış.
    öncelikle sildiğin dosyaya ihtiyacın olduğunu farkettiğin anda bilgisayarı kullanmayı bırakman lazımdı. kesinlikle 1 kb'lik bile dosya yazmaman lazımdı. daha sonra, çalışır durumdaki başka bir sisteme veri kurtarma programı kurup, içinden bilgi silinen diski harici olarak bağlaman ve o şekilde aratman gerekirdi. normal şartlarda wipe veya benzeri işlemler yapılmadığında, işletim sistemi ilk etapta dosyayı silmez, sadece silinecek olarak işaretler. daha sonrasında ihtiyaç olduğunda bu dosyayı siler. diske başka programlar kurulduğunda, başka dosyalar indirildiğinde bu dosyaların tamamının veya bir bölümünün silinmesi mümkündür. yani 32 veya 64 adet 0-1 dizisinden oluşan dosyanın bazı bitlerinin değişmesi, o dosyanın bulunamaz hale veya bulunsa bile çalışamaz olmasına sebep olabilir. bu sebeple; veri kaybı yaşadığınız diske hiç bir bilgi yüklemeyin. derhal başka bir bilgisayara harici olarak takıp o şekilde tarayınız.




  • dedigin dogru da sildigim anda boyle bir sey yoktuki 15 gun sonra iptal edildigi aciklandi yapicak bisey yok artik. yardimlariniz icin tsk ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.