Şimdi Ara

Veri hatası döngüsel artıklık denetimi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.Bir müşterinin bilgisayarının hdd sini söküp ana bilgisayarımıza taktım ve yedeklerini alıyordum.Fakat bir klasör içindeki videolarını kopyalarken "Veri hatası döngüsel artıklık denetimi" diye bir hata verdi.Bu videolarda çok önemli ve alınması gerekiyor.Çözüm yolunu bilen arkadaşlar Lütfen yardımcı olabilirlermi???



  • harddiske disk taraması yaptırın . "bozuk kısımları düzeltmeye çalış" ı da işaretleyin . taramadan sonra kopyalama sıkıntısı yaşamayacağınızı sanıyorum .
  • Selam chkdsk olayını yaptım ama bir sonuç alamadım.Benim hatadaki sorunlu dosya kopyalamak istediğim dosyalar.Yazmak istediğim yerde sorun yok.Çünkü farklı işlemler yaptığımda
    "Dosya okunamıyor" hatası veriyor. Makedonn bu hd tune adlı programın bir linkini verebilirmisin birde tam olarak nasıl kullanılıyor.Kullanmı basitmi?
  • Beyler diske herşeyi denedim olmadı zaten diskte badsector var kurmak istediğimde de kurulumuyor.Alnıycanız
    pert edition yine de ilgilendiğiniz için sağolun
  • Low level format atarak bad sector kisimlardan kurtulabilirsiniz. En azindan o kisimlar kullanilmadan disk kullanilabilir duruma gelebilir. tabi bu formatta dosyalariniz silinecektir haberiniz olsun
  • HD Tune adlı programı buradan indirin. http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=hd-tune&lid=5006
    Error Scan, Benchmark testlerini uygulayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 10 Haziran 2011; 14:10:10 >
  • Her neyse tartışmanın bir anlamı yok.

    Geçen gün tesadüfen bir konu gördüm, adı '' Hocam, kelimesini kullananları sevmiyorum '' gibi bir şeydi. Olur mu böyle şey hayatta herkes herkesin hocasıdır. Gün gelir, cahil diye yaftalanan insandan, toplum içerisinde ''Alim'' diye sıfatlandırılmış bir kimse bir şey öğrenebilir. 100 yaşında da olsa hayattan öğrenilecek milyonlarca şey var. Benim bilgisayarcılık uzmanlık alanım değil, elimden geldiğimce ''Evet, az çok yaşam deneyimi edinmişliğimizden yardım ediyoruz.'' Hergün bir şey öğreniyorum. Allah öğrenmeyi nasip etsin. Merakla alakalı bir şey.

    Bence sizin nerden başlayacağınız belli herkesin geçtiği gibi şayet merakınız varsa forumu arayın, tarayın. Ne zaman ki bir konuya girdiniz, tam olarak yardım edebileceğinizi düşünüyorsanız mesajınızı esirgemeyin. Ben veya başkasıda hiçbir insan oğlu yoktur ki havadan gökten zeplinle bir şeyler öğrenmiyor, merakla başlar başka insanların deneyimleriyle kendinizden bir şey katarak tamamlarsınız.

    İyi forumlar. İyi günler.




  • Teşekkürler İyi Forumlar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.