Şimdi Ara

Veri Akademi ile JavaScript Öğrenmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Veri Akademi
    çatısındaki eğitmen, danışman veya yazılım üreticisi olarak çalışmakta olan personelimiz; en yeni bilgi birikimi ile donanmış, ileri seviye sektör tecrübesine sahip bilgi teknolojileri profesyonellerinden oluşmaktadır.

    Grubumuz; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunan, uzmanlıktan ödün vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir profile sahiptir.
    Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan takımımız ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda bulunmaktayız.

    JAVASCRİPT NEDİR?

    JavaScript, server ve istemci uygulamaları için Netscape'in geliştirdiği, değişik platformlarda çalışabilen, nesne tabanlı bir dildir. JavaScript ufak ve sade bir lisandır. Farklı bir sistem lisanı kadar becerisi olmasa da internet tarayıcılarında HTML içine ve uygulamalara kolayca eklenip sayfaya dinamiklik vermesi için tasarlanmıştır.

    JavaScript Eğitimleri


    JavaScript Kursu
    : JavaScript; tüm web programcılarının bilmesi gereken temel düzey web geliştirme dillerinden bir tanesi olarak kabul edilmektedir.

    JavaScript Dersleri
    ; internet tarayıcıları tarafınca kullanılıyor olması, asenkron iletişim kurması ve dinamik programlama diliolması nedeniyle web geliştiricilerine fazlasıyla kolaylık sağlamaktadır.

    JavaScript; nesne tabanlı, prototip kullanımına izin veren, Mixin tasarım şablonunu destekleyen yapısı ile modern programlama dilleri arasında yerini alır.

    JavaScript ile ilgili olarak en temelden en ileri konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.

    JavaScript eğitim boyunca, katılımcı ihtiyaçlarına göre Eclipse ya da NetBeans geliştirme ortamları üzerinde örnekler yapılacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.