Şimdi Ara

Veri Akademi ile Android Dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Veri Akademi
    bünyesindeki eğitmen, danışman veya yazılım geliştirici olarak çalışmakta olan personelimiz; en yeni bilgi birikimi ile donanmış, profesyonel seviye alan bilgisine sahip bilgi teknolojileri uzmanlarından oluşmaktadır.

    Takımımız; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunan, profesyonellikten ödün vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir profile sahiptir.
    Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan ekibimiz ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda bulunmaktayız.

    ANDROİD NEDİR?

    Android, eski Yunanca insan kelimesinden türemiş ve insansı gibi bir anlam ifade eder. Zeki canlı varlıklar tarafından tasarlanmış insansı cihazlara verilen isimdir.

    Bizim burada adı geçen Android, Google ve Open Handset Allience tarafından oluşturulmuş Linux İşletim Sistemi alt yapılı bir mobil cihaz (Tablet, PDA , cep telefonları vb. ) için tasarlanmış açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir.

    Android, aygıtların fonksiyonelliğini yükselten uygulamalar programlayan geniş bir geliştirici grubuna sahiptir. Android için halihazırda 200,000'den fazla uygulama barınmaktadır.

    Android'in son çıkan sürümleri, çoklu-görev (multitasking), çoklu-dokunuş (multitouch) ve Flash desteğiyle beraber gelmektedir. Android Market ile uygulamalar son derece kolay bir arayüz ile yüklenebilmektedir.


    ANDROİD ÖZEL DERSİ


    Android Özel Kursu: Mobil sektörün en popüler platformu olanAndroid; her geçen gün daha fazla cihaz üzerinde yolumuza çıkmaktadır.

    Android SDK'sının ve tasarlama platformunun açık kaynak ve ücretsiz olması sebebi ile uygulama geliştiriciler kolaylıkla tasarlama ortamına sahip olabilmektedir.

    Android tasarlama ortamı içerisinde gelen 'Android emulator' ile, tasarlanan uygulamalar gerçek alet üstünde test yapıyormuşcasına gibi açabilmektedir.

    Android programlama ile ilgili olarak; en temelden en profesyonel konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle bakıp incelemekteyiz.


    Android Özel Derslerimiz
    boyunca, Android SDK'sını ve Eclipse ADT Plugin'i kullanarak örnekler yapılmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.