Şimdi Ara

Venom Olası Airdrop ve Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, çoğunuzun duymuş olabilir ama paylaşmak istedim, Venom adlı proje büyük bir yatırım aldı ve 2. bir Arbitrum vakası olabilir.

    Bu fırsatı denemek için tamamen ücretsiz ve kısa bir zaman ayırmanız yeterli.


    İlk olarak, Venom cüzdanını indirmeniz gerekiyor. Ardından, test görevlerini yapmaya başlayabilirsiniz. Bu konuda detaylı bilgi edinmek için şu videoyu öneririm:

    https://www.youtube.com/watch?v=3Z-xcSnZ8Og&ab_channel=0xOzi


    Projenin resmi web sitesine adresinden ulaşabilir ve yol haritasını inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları Telegram kanalındaki adminlere sorabilirsiniz: https://t.me/Venom_Turkiye


    Peki nedir bu Venom neden bu kadar yatırım aldı derseniz:


    Venom, birçok blok zincirini bir araya getirerek ölçeklenebilirlik sorununu çözmek için tasarlanmış bir çoklu blok zinciri ağıdır. Bu blockchain, işlemsel ölçeklenebilirlik ve ekonomik ölçeklenebilirlik gibi en iyi özellikleri sunar.


    Venom mimarisi, dinamik parçalama ile heterojen bir çoklu blok zinciri platformu olarak tasarlanmıştır. Venom ana zinciri, iş zincirleri ve parça zincirleri gibi tüm protokol varlıklarını koordine etmekten sorumlu olan katman-0 blok zinciridir. Venom, 2^32 adede kadar iş zincirini destekler.


    Venom, blok zincirinde akıllı sözleşme kodunu yürüten bir sanal makine sunar. Turing komple sanal makinesi sayesinde, Venom'daki akıllı sözleşmeler uygulama mantığının yürütülmesi üzerinde daha esnek bir kontrol sağlar. Venom ayrıca, küresel doğrulayıcı setinden farklı görev doğrulayıcı kullanan ve makul bir yerelleşmeyi garanti eden doğrulayıcı kesme için seçim mekaniği sunar.


    Venom, sonsuz parçalama yoluyla ölçeklenebilirlik fırsatına sahip dağıtılmış bir bilgi işlem sistemi olarak tasarlanmıştır. Bu, yüke bağlı olarak doğrulayıcı görev grupları arasında görevleri paylaşabileceği anlamına gelir.


    Venom Vakfı, geliştiricileri çeşitli projeler oluşturmaya yönlendirmek için kendi kendine yeten bir blok zinciri ekosistemi geliştirme ve destekleme konusunda çalışmaktadır. Bazı projeler arasında multisig seçeneği ve defter desteği olan VenomWallet, işlem geçmişine erişim sağlayan VenomScan, zincirler arası işlemlere izin veren VenomBridge ve doğrulayıcı düğümlerde pay alma seçeneği sunan VenomPools bulunur.


    Venom multi-blockchain özellikle ölçeklenebilirliği geliştirmek için tasarlanmıştır, bu da artan işlem hızlarına ve ücretlerin düşürülmesine olanak tanır. Ayrıca, diğer blok zincirleriyle gizlilik ve verimli birlikte çalışabilirlik sağlar ve dApp'ler oluşturmayı ve çalıştırmayı kolaylaştırır.


    Arkadaşlar tamamen ücretsiz , biraz vaktinizi ayırarak Test aşamasına katılmanızı öneririm , ilerde bize güzel kazandırabilir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.