Şimdi Ara

ve AMD X2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
5.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mete ye aynen katılıyorum...
  • Boşver metecim laf anlatmaya değmez çoluk çocuğa. Herkes işine baksın bundan sonra ne bench ne birşey yollayacağım buraya. Biz arkadaşlarla eğlencesine buluşur yaparız yine yapacağımızı orası ayrı. Artık bu işlemci neden oc olmuyor, hangisini almalı gibi konularla takılırsınız burada.
  • Bu konu niye uzatildi hala anlamiyorum niye birbirinize laf sokuyorsunuzki?Fx takoz bir islemci degil dogru ama adam gibi sogutma olmadan çok iyi overclock edemezsiniz o islemciyi bunu herkez bilir.Niçin burada kavga ediyorsunuz burasi bir paylasma portali.Konu çift çekirdekli amd islemcilerinden acildi bu laf atmalariniz yüzünden nerelere kadar geldi,kuskusuz bunda taraftarligin %100 payi var.Bazi arkadaslarimiz fx'e laf atildigi için sinirlenip laf attilar ve büyüdü konu.Bizene sizin fx'inizden satarsaniz satin katarsaniz katin?Overclock paylasimlari çok güzel ama neden hep brandybuck,meke gibi isimler konuya dahil oluyor?Ayrica bu konu kilitlenirse iyi olur bir kaç kisi daha gelirse içinden çikilamaz hale gelicek...
  • eheh ocusgun doğruları o kadar dürüst ve gediğe oturur şekilde söylemiş ki olay çıkmış. Helal olsun diyorum. Overclock forumunda FX kullanıcısı olması hep içime dokunmuştur. (Oc bilip bilmediklerinden değil, işin özüne tezat içerdiğinden). Eskiden bu 18 numaralı forumda 300 dolardan pahalı işlemci kullananlarla alay ederdik, o günler geldi dözümün önüne. FX sahipleri kızmasın bana, hoş tabi ben de işlemciye 1000 dolar para versem, o işlemciyle dalga geçilinde sinirlenirim tabi o da ayrı bir husus niehej.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

    eheh ocusgun doğruları o kadar dürüst ve gediğe oturur şekilde söylemiş ki olay çıkmış. Helal olsun diyorum. Overclock forumunda FX kullanıcısı olması hep içime dokunmuştur. (Oc bilip bilmediklerinden değil, işin özüne tezat içerdiğinden). Eskiden bu 18 numaralı forumda 300 dolardan pahalı işlemci kullananlarla alay ederdik, o günler geldi dözümün önüne. FX sahipleri kızmasın bana, hoş tabi ben de işlemciye 1000 dolar para versem, o işlemciyle dalga geçilinde sinirlenirim tabi o da ayrı bir husus niehej.








    POL , doğru soyluyorsun ama overclock sadece ihtiyactan yapılmaz , eskiden 300$ lık işlemci alanlarlarla alay edilirdi demişsin , işte o yuzden dunyada bu konuda varlık gostermedik , daha yeni yeni xtremesystmes'a türkler yazmaya basladı , bundan bir sene once agzı acık izledigimiz benchmarkları artık bizde yapmaya basladık , ve gercektende cok pahalı bir hobi değil bence erafımıa bakarsak...

    Yani overclock sadece ihtiyactan yapılmaz bence ...




  • donanım oc si bitti.

    ilişki oc si başladı.

    "dur bakayım, ben şununla olan muhabbeti oc yapayım, gerginlik olsun. bakalım hava soğutmayla kaldırabiliyormu?
    Stabil olursa ne ala, olmazsa buz ile denerim"

  • Brandy, ben extreme benchmarkingi rally veya formula 1 gibi görürüm. Bahsettiğim olayın ne olduğunu ne olmadığını biliyorsun. Benchmark alıcaz, forumda hava atıcam diye 4-5 FX 55 parası da harcadım, bahsettiğim olay o da değil. Forum geneline bakarsan (18 numaralı bu forum) pahalı ürünlere abartılı bir heves var, benim derdim o. Overclok ihtiyaç için mi yapılır? İhtiyacı yiyim, 3 sene önce 100 Wattlık peltier bulucam diye Ankara'ya giden, evde matkapla blok yapan, benchmark almaktan 2 sene tek bir oyun oynamamış adamım ben; mevzu bahis psikolojinin ne olduğunu biliyorum. Derdim, "pahalıya özendirme" olayı yürüdü gidiyor.

    Bu arada yazdıklarından bir hususa dikkatini çekmek isterim, Xtremesystemda "kral" olmak için FX alma işi son step, ilk step değil. FX alınca hava atılmaz. O FX'in suyunun suyunu çıkarınca hedehodo yapılır.

    Amma velakin, biri de çıkıp "kardeşim para benim zevk benim, ister FX alırım ister bunu alırım sanane" desin, susucam. O ayrı, o ayrı yane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 28 Haziran 2005, 12:29:23 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: lazo

    ozan seviyesiz sensin bu arada durumun tam olarak şu kelimelerle ifade edilebiliyor kubiyim ama para bende
    sen bildiğin yoldan devam et hafif kasmalarla default değerlerle sli ve fx 55 testi ver brandy ve meke gelip o.c yapar
    seviyesizmiş ne komik


    Sana acıyorum sadece. Ben hiçbir zaman sahip olduğum şeylerle hava atmam veya başkasını küçük görmem. Ama anlaşılan bazılarına batıyormuş da haberimiz yokmuş. Bu arada sahip olduğum donanımla ne yapıp yapmadığım veya ne yapabileceğim seni dahil kimseyi ilgilendirmez. Dhw moderatörü olmamla da aklınca dalga geçmeye çalışmışsın yazık sana valla. Lütfen ne sorunun varsa sorununu kendinle çöz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Baseski -- 28 Haziran 2005, 13:05:29 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

    kızgın Fx55 sahibi ((:

    Bide kaşı yaaf bakım netten neler yapabilion görelim (: Ama yok diyosan izmitede bekleriz misafirimiz olursun...
    Bu arada gereksiz bölümünde post bile artmıo biliyormusun bilmiyorum..vakit geçirmek ve eğlenmek için birebir sanada tavsiye ederim

    Neyse bende diğer msjlarımı silim...Konu fazlasıyla dağıldı...


    bende sildim.ama bu tartışmalar bence yararlı oluyor herkes biraz daha mantıklanıyor.
  • Pol , senin yaptıklarını biliyor herkes merak etme , bende senın yolundayım zaten brandy1 1/2 olacam... Zamanımızı doldurduk artık bizde...
  • Estefurullah Brandy, ben şunu yaptım bunu yaptım demek istemedim. Bu arada emekli olmak daha güzel, böyle uzaktan forumda ona buna sataş, ahkam kes süper valla ehej
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meke


    donanım oc si bitti.

    ilişki oc si başladı.

    "dur bakayım, ben şununla olan muhabbeti oc yapayım, gerginlik olsun. bakalım hava soğutmayla kaldırabiliyormu?
    Stabil olursa ne ala, olmazsa buz ile denerim"




    İşin en kötü tarafı sataşmalar,herkes kendi işine baksın,,,yoook olmaz,, :),

    O zaman spekülasyon olmaz,kavga gürültü olmaz,vaktimiz geçmez.

    Pol istediğin kadar yırtın,yırtınalım,,,zamanında çok yırtındık,tüketim toplumu olacağız,USA bizi yiyip bitirecek vs vs,değişen bir şey yok,olmadı olmayacak,,,
    2. el de bile neler satıldığına bakmak yeterli,,,

    Onun için kasmıyorum,keyfini çıkarıyorum.

    Fx57 de alacam,fx61 de ,,,,ha ne zaman sıkılırsam bırakırım,o da dert değil

    Şurası olsun teknik konuşulsa,,,

    Daha önce ki bir kaç postumda da belirttim.Bu foruma emeği geçmiş,bir şeyler yapmaya çalışmış insanlar baştacı edilmeli,,,Şu anda aktif olsunlar veya olmasınlar.Fikirlerine,kıdemlerine saygı duyulmalı,,




  • Bu arada lafı açıldı benim 2½ olmamın sebebi emekliler kavesinde civille tavla atıyor olmamdan değil; PoL--E nickiyle gül gibi memnun mesutken Magicdeath'e yaptığım bir şakanın kaldırılamaması neticesiyle nickimin ve beraberinde, içlerinde birbirinden değerli bilginin, testin ve hoş kelamın olduğu 4000 küsür postun silinmesi akabinde oldu. Burdan gun'e selam eder, küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim. anlayacağın öyle kolay ve zahmetsiz değil 2½ olmak, acı çekip ağırlaşmak, forumdan da soğumak lazım netekim; aman derim.
  • Forumun adını Overclock ve Yanlış Anlama(Dalaşmada olabilir) diye değiştirsek nasıl olur??

    Modlarla konuşurken dikkatli olmak lazım tabi forumdan silinmek veya soğumak istemiyosanız

    Bazı arkadaşların Türkiye'nin adını yurtdışına yaptıkları ile duyurması güzel birşey. Bizleri bilgilendirmesi ve toplanıp bench partileri düzenlemek resim,videolarını yayınlamak. Ben şahsen çok zevkle takip ediyorum.

    "Voltaj ver ısınsın biraz" gibi sözler akılda kalanlar. Bu kadar para,emek,zaman harcanıp ortaya konanlar güzel bilgiler ama bir kişinin fx takoz işlemci demesi üzerine bu kadar gidilmesi çok acayip. Bir kişi çıkıp fx çok dandik bir işe yaramaz dese fxin itibarından ne eksilecek. Tartışmaya son bench partilere devam
  • Modlarla konuşurken neden dikkatli olmamız gerekiyor ki, modlar şaka kaldıramaz diye mi? Yerim öyle muhabbeti. Netice itibariyle uçtuk, soğuduk ama napalım, intikam da soğuk yenen bir yemektir. Bak ben hala buralardayım, ne demişler; alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
  • eheh,dostum pol sonuna kadar katılıyorum sana.Oc dan emekli olmak insana bi yarıyorki sorma sinir stres asabiyet hiç bişey kalmıyo insanda, bak gördüğün gibi kimseyle ne kavga ediyorum ne dalaşıyorum güzel güzel cümleler kuruyorum sakin cevaplar veriyorum.Oh be kardeşim dünya varmış.interyasinle uğraşmıyorum irfanla dalaşmıyorum .Eskiden pc leri toz tutanlara kızardım artık benim pc de toz tutuyor böyle tribünden seyretmekde çok zevkliymiş netekim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nemesis returned

    quote:

    hazir konu acilmisken DFI nin yeni cikardigi ana karttan haberiniz varmi
    LANPARTY nF4 SLI-DR nevarki bunda diye bilirsiniz zaten vardi diyeceksiniz bir bakin
    DFItikla


    kane evet. diakkatli baktım resimlere tek fark sli-dr modeliinde yüzlerce sata prtu + silicon image varken sli-d modelinde 4 porta inmiş silicon kalkmış.

    evet ve hizda bak normalde 1GHz iken yeni kartlarda 2 GHz olmus hatam yoksa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kane

    quote:

    Orjinalden alıntı: nemesis returned

    quote:

    hazir konu acilmisken DFI nin yeni cikardigi ana karttan haberiniz varmi
    LANPARTY nF4 SLI-DR nevarki bunda diye bilirsiniz zaten vardi diyeceksiniz bir bakin
    DFItikla


    kane evet. diakkatli baktım resimlere tek fark sli-dr modeliinde yüzlerce sata prtu + silicon image varken sli-d modelinde 4 porta inmiş silicon kalkmış.

    evet ve hizda bak normalde 1GHz iken yeni kartlarda 2 GHz olmus hatam yoksa


    Hö? Ne hızıdır bu bahsettiğin




  • yok onlar HT hızı aynıdır yani.belki bir 2 problemi çözmüş olabilirler.
  • Haa ben de anakartın hızı falan deyince Fransız kaldım Hocam o hız değişmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.