Şimdi Ara

vcd dvd izleme sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar benim sorunum dvd-rw combo sürücümde vcd yada dvd izleyemiyorum. cd yi çalıştırmayı denediğimde ilk kare açılıyor fakat sonra bilgisayar takılıyor acaba bunun nedeni nedir (media player, windvd , powerdvd hepsinde aynı sorun) lütfen yardım.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conrad -- 15 Mart 2005, 21:26:54 >



  • CD SÜRÜCÜSÜ ESKİ VE GARANTİSİ DOLMUŞSA İÇİNİ AÇINZ. KOLONYALI KULAK ÇUBUĞU İLE LENSİNİ GÜZELCE TEMİZLEYİP KURUTUNUZ. LENSİN HAREKET ETTİĞİ İKİ METAL ÇUBUK VARDIR.ONU DA İNCE MAKİNE YAĞI İLE BİR-İKİ DAMLA SÜRÜNÜZ EL İLE İLERİGERİ HAREKET ETTİREREK İYİCE YAĞLANMASINI SAĞLAYINIZ. COMBO CİHAZINIZA KAVUŞMUŞ OLACAKSINIZ...KESİN DESTEK-İSTANBUL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin -- 16 Mart 2005, 0:21:23 >
  • şaka değil.makina yagından daha iyi birsey var. saç briyantini cok daha iyi yaglıyor.ben cd-romlarımı ve vcd lerimi bu sekilde yapıyorım.denenmiştir.
  • dvd-rw surucunuz data cd lerini ya da muzik cd lerini duzgun okuyorsa sorun bilgisayarda yuklu codec lerden kaynaklaniyor olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vitro

    dvd-rw surucunuz data cd lerini ya da muzik cd lerini duzgun okuyorsa sorun bilgisayarda yuklu codec lerden kaynaklaniyor olabilir.

    evet haklısın.calısmayan cd yi bilgisayara kopyalayabiliyosan cd de sorun yoktur veya cd romda.kopyaladıgın zamanda calısmıyosa codeklerle ilgilidir.1 konu daha var bazı dvdromlar ntsc dısında okumaz.bu filmin pal mı ntsc mi kaydedilmiş olduguna bakman lazım.nasıl bakacagım diyorsan neroda videocd yarat baslıgına tıkla (nerovision express 3.0 eklentisini yuklediysen) oraya bakmak istedigin filmin *.dat adındaki dosyasını at.o transcode ederken sorar bunun su kadarı pal su kadarı ntsc palmı istersin ntsc diyemi.kesinlikle ntsc olacak.
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.