Şimdi Ara

VATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11 mayısta faturası kesilmiş, 14 mayısta teslim aldığım ürünün kutusundaki seri no ile ürün üzerinde yazan seri no uyuşmamaktadır.

    Ürün bana streç filme sarılarak gönderilmiş olup, ürünü iyice inceledikten sonra teslim aldım. Lakin streç filmi çıkardıktan sonra kutudaki deformeler ve beyaz kare etiketler gözüme çarptı. İlk izlenimde kutunun daha önce açılmış olabileceğini düşündüm. Hatta iade ürün yada servisten gelme bile olabilir diye düşündüm. Ama benim için bunların bir önemi yoktu, çalışsın yeter mantığında bir insanım.

    Lakin bugün fark ettiğim detay bana sıkıntı yarattı. Seri No uyuşmazlığı. Açıkçası ürünü şu noktada iade etmek istiyorum. İleride oldu da garantiye gittiğinde bana sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum ürünün.

    Sonuç olarak elinde g432 olan arkadaşlar var mı? Varsa kendileri de bir kontrol yapabilir mi? Daha önce Vatan Bilgisayar ile iade süreci geçiren var mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum... Ürünü sizce iade etmeli miyim?

    VATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞIVATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞIVATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞIVATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 11 Nisan 2023; 4:22:24 >







  • 550tl vermişsin et tabi
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.