Şimdi Ara

Vatan ve Gold garanti ve kulaklık önerilerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene ağustos ayında Gold'dan aldğım sennheiser cx200 kulaklığımın sağ teki çok kısık ses veriyor bunu garanti kapsamına sokarlar mı? Ben geçen yıl 60 tl ye almıştım şimdi 90 tl olmuş. Birde Vatanda geçen yıl ocak ayında500gb iomega 2,5" taşınabillir harddisk almıştım 130 tlye oda bozuldu. Şimdi bu ürünlerler garantiye girer ve hediye çeki alabilirbiyim? Veyahut gold bana aynı ürününün yenisini verir mi?

    Daha önce dartyden koss ksc75 almıştım bozulunca hediye çeki verdi yenisini aldım. İkinci bozuluşunda kulaklığın klipsleri kaybolup jack yerinden kablo açılınca götürmedim. Golddan cx 200 aldım. Cowon d2 mp3 playerım var ama genelde laptopa bağlı kullanıyorum.

    2009 da Golddan bi kere dvdrom almıştım garantide yalan olmasın belki 3 ay telefon la bilgi aldım bende memleketteydim arkadaşım aldı kargoya verdi. Vatandan 2004 yılında 120gb samsung harddisk almıştım 2 yıl içinde 3-4 kere bozulunca her seferinde yenisini verdiler.

    Arkadaşlar durumum bu, nasıl bi yol izlemeliyim ? Kulaklık bilgisayarda mouse kadar bi ihtiyaç alışkanlık oldu, nakit sıkıntım var. Verip 2-3 ay kulaklıksız kalmayı göze alamam,bi de garantiye girmeme durumuda olabilir.Hangi kulaklığı nerden almalıyım ,Teşekkürler.







  • sennheiser ın servisi metan hakkında çok olumlu yorumlar duymuştum. ve de herhangi bir darbe, sıvı teması falan yokken ses kısık gelmeye başladıysa normalde garantiye girer. yoksa ne girecek garantiye

    servis yenisini verirse veya tamir ederse tamam. ama para iadesi derse fatura kadar çek verirler(gold nakit veriyo da olabilir).

    ayrıcana niye servise vermekten çekiniyorsun anlayamadım ver gitsin özellikle de hdd için. yaparsa yapar. zaten yapıp da para isteme durumu olmaz. garanti dışı ise söyler şu kadar tutar ister misin diye




  • CX200 için sorunun garanti kapsamında halledilir. Ama servisteki bekleme süresini göze alman gerek. HDD için eğer içinde önemli olduğunu düşündüğün bilgiler var ise kurtarmaya çalış, eğer yok ise direk garantiye ver. Eğer hdd'de darbeye bağlı bir hasar yoksa tamirini yapıyorlar ya da değişim/hediye çeki veriyorlar. Ama aynı ürünün yenisini size sormadan vermezler. Sorarlar hediye çekimi istersiniz yoksa aynı ürünün yenisini mi diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.