Şimdi Ara

vatan bilgisayardan yuzde 25 kandırmacası!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vatan bilgisayar yuzde 25 indirime gittiğini beyan etmiş okuyunca bir bakayım dedim..panasonic fs16 dikkatimi cekerdi kaça düşmüş diye bakayım dedim ne göreyim dün yuzde 8 indirimle 249 tl olan cihaz bugun yuzde 25 indirim ile ile 244 tl olmuş ..vatan bilgisayarı bu matematiksel dehadan dolayı esefle kınıyorum ..bunları rekabet kurumuna şikayet etmek lazım ya neyse..
    http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/panasonic-dmc-fs16_siyah-dmc-fs16-dijital-fotograf-makinesi-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=53927



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHATPATH -- 24 Şubat 2012; 9:21:29 >







  • Dostum %25 kandırmaca değil ki, senin ürünü sanırım atlamışlar, ne bileyim bişeyler olmuş, çünkü vatandan %25 indirimle bi çok ürün aldım, yiğidi öldür hakkını yeme demişler, sen bence vatanı bi ara durumu belirt, yada mail at, hemen geri dönüş yapıyolar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanitarium8787

    Dostum %25 kandırmaca değil ki, senin ürünü sanırım atlamışlar, ne bileyim bişeyler olmuş, çünkü vatandan %25 indirimle bi çok ürün aldım, yiğidi öldür hakkını yeme demişler, sen bence vatanı bi ara durumu belirt, yada mail at, hemen geri dönüş yapıyolar.

    Yok atlama falan değil.

    Bu konu forumda çok tartışıldı. %25 önceki fiyatlarla %25 den sonraki fiyatlarda bazı ürünlerde artışlar da oluyor. Değişik hesaplamaları var ama vatan bunu hep yapıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.