Şimdi Ara

Vatan Bilgisayarda Çalışan ve Çalışmak İsteyen Arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle foruma yeni üye oldum ama donanımhaberi tabiki yıllardır biliyorum bilmeyen yoktur diyede düşünüyorum.Adım Ahmet Türk soyismim ile alay edenler olacakdır sanırım ama diğer Ahmet Türk ile bir bağlantım yok karadenizliyim :D (Yanlış anlama olmasın insan seçmiyoruz ayırmıyoruz hepimiz kardeşiz).Neyse konumuza gelelim.

    Arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce vatanbilgisayara başvuru yapmıştım görüşmeler olumlu geçmişti ama bana hiç bir şekilde geri dönüş sağlamadılar ve geçen hafta beni geçen 10 ay sonrasında arayıp tekrar görüşmeye çağırdılar tekrar görüşmeye çağırmalarının sebebi cv mi güncellemilştim sanırım ilgilerini çeken bir kısım oldu yazıcı ve fotokopi cihazları üzerine bir firmada çalışıyorum şuanda o yüzden sanırım.Konuyu açma sebebime gelince bu tür konuyla ilgili çok konu gördüm ama insanların aklındaki soru işaretlerine cevap bulamadıklarını farkettim o yüzden detaylı anlatmak istedim.

    Arkadaşlar görüşmeye gittim skype üzerinden görüşmeyi sağladık vatanbilgisayar dudullu şubesinde skype üzerindeki görüşme sonrasında mağaza müdürü ile görüşdüm ve ertesi gün yani bugün beni arayıp işe alındığımı gerekli evrakların yazdığı belgeyi mail adresime gönderdiklerini ve evrakları tamamladıkdan sonra işe başlayabileceğimi söylediler. 2 ay prim yok deneme süresi gibi birşey maaş oldukça iyi başlangıç ücreti olarak bence tam olmasada yaklaşık 1000 tl ve sigortanız aldığınız primler ve maaşınız dahil olarak yatıyor yani yüksek yatıyor.Prim sistemi var beklenilen satışı yakaladığınız takdirde prim alıyorsunuz ve bunun dışındada mağaza kotasını tutturduğu zaman bir ücret ödemesi mevcut 2 gün çalışıyorsunuz 1 gün tatil yapıyorsunuz 2 öğün yemek sabahları kendi imkanınızla işe geliyor akşamları servisle evinize yakın merkezi bir yere kadar gidiyorsunuz.

    İş görüşmesinde sorulan sorulara gelince...
    Muhabbet havasında geçti arkadaşlar neler yapdınız yapıyorsunuz gibi sorular sordular ve neden vatanbilgisayar neden şuanki işinizden ayrılmak istiyorsunuz iyi bir satış elemanında en büyük özellik ne olmalıdır gibi sorular sordular.İnanabiliyormusunuz bu işi yapacağınıza ve güveniniz varmı gibi sorular sordular bizzat göz teması yaparak konuşdum tüm sorulara o şekillde cevap verdim diksiyon ve pür dikkat baya bir önemli diye düşünüyorum. Orada çalışan arkadaşlarada sorular sordum herkez işinden memnun depoda ve teknis servis kısmında çalışanlar dışında.
    İşe başladığım zaman resim ve diğer görüşleri paylaşırım sorularınız ve görüşleriniz varsa belirtin teşekkürler.







  • Up
  • Temmuz 28 de kariyer.net ten başvuru yaptık ama ses seda yok halen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4444 -- 15 Ağustos 2013; 15:24:04 >
  • arkadaşım bence genel müdürlüğün numarasını bulup bir ara insan kaynaklarından illa ki yardımcı olurlar.
  • up
  • %25 indirim dedikleri normal fiyat değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal fiyatlar ama yeri geliyor 2500 liralik bir laptopu çok makul bi fiyata alabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SwashbucLer

    Normal fiyatlar ama yeri geliyor 2500 liralik bir laptopu çok makul bi fiyata alabiliyorsunuz.

    doğrudur.bir msi laptopa olmuştu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.