Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Telefon İadesi Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün arkadaşımın sorup soruşturmadan vatandan bir telefon aldığını öğrendim. Olay şu ki sim kartı takmış. Ancak internette %20-25 daha uygun fiyatları olan telefonu iade etme niyetindeyiz. Normalde 1 hafta içerisinde koşulsuz iade halkı söz konusu diye biliyordum yanılıyor olabilirim. Ancak etik bir şekilde THH vasıtasıyla bile olsa bu telefonu iade etme durumumuz var ise bunu deneyeceğiz. Öncesinde bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim elbet benzer konular vardır ama tam olarak bi fikir edinemedim. Şimdiden çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mağazadan aldıysanız yasal olarak hicbir iade hakkınız yok. Cayma hakkı internet alışverişleri için geçerli bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki tüketici hakları heyeti işe yarar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemforder

    Peki tüketici hakları heyeti işe yarar mı
    Tüketici haklarının işe yaraması için yasal olarak hakkınız olması lazım. Mağazadan yapılan alışverişlerde cayma hakkı kullanılamaz. Tüketici hakem heyetine de gitseniz kazanamazsınız zaten.
  • Maalesef böyle keyfi bir iade yapamazsınız. İadesi olabilmesi için ürünün kutusunun dahi açılmamış olması gereklidir. Ki siz hattı takıp kullanmışsınız. Telefonda bir arıza olmadığı sürece böyle bir şansınız yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.