Şimdi Ara

vatan bilgisayar pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar vatan bilgisayardan pc toplicam ama aklıma bi soru takıldı gittiğim vatan bilgisayar şubesinde istediğim parçanın stok u yoksa onlar getirtiyormu yoksa o tüm istediğim parçaların olacağı bir şubesine mi gitmem gerekicek



  • Up
  • Genelde o yok ama şunu verelim hatta daha iyi diyorlar. İnternetten alışveriş antipatiniz yoksa daha ucuza alacağınız kasayı kurup yollayan dünya kadar firma var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin bir şubeye gidip, parçalarını sipariş edersin, parçaların o şubede olmaması önemli değildir, farklı bir şubeden parçalar temin edilir, ancak bu işlem kargoya dayalı olduğundan 1-2-3-4 gün sürebilir. Farklı malzemede önerebilirler ama toplayacağın bilgisayarın malzemelerinde karar kılmışsan, önerileri red eder, şubeye istediğin malzemelerin gelmesini istersin. Ancak büyük ihtimal peşin ödeme yapman gerekir.
  • İstediğin bileşenleri diğer şubelerden tedarik edip getirtirler büyük ihtimalle , hem müşteri memnuniyeti hem de sonuçta kasalarına binlerce lira para bırakacaksın. İlk başta uğraşmamak için "efem o yok ama şu anakartı verelim , bu işlemci de işinizi görür" gibi stoktaki donanımları satmaya çalışacaklardır , sen alışverişe alacakların hazır biçimde çıkarsan kararlı şekilde "eğer yoksa ve getirtme şansızın varsa o şekilde alırım" der geçersin paşa paşa da getirtirler diye tahmin ediyorum.

    Bu arada , zaten Vatan dan toplaman bütçe yönetimi olarak yapman gereken en son şey olmalı ! Sadece işlemcilerde bile , LGA 1151 soketlilere baktığımızda 100 ile 200 TL arası fahiş fiyat farkları var İnventus ve Vatan Bilgisayar arasında daha ne diyim ? Core i5 6600 fiyatı İnventus ta 971₺ iken Vatan da 1,113₺ neden aynı işlemciye 142₺ fazla ödeyesin böyle bir şey alacağını var sayarsak ? Ha elbette Vatanın da inventus dahil diğer tekno marketlerden daha uyguna sattığı ürünler oluyor , sen bunları harmanlayarak toplam maliyetini en aza getireceksin "oradan almam gerekir Odeabank kredisi kullanarak alıcam" gibi özel bir durumun yoksa tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 24 Ocak 2017; 2:52:37 >




  • bak ben söylemiyorum kendin söylemissin -> vatan bilgisayar(dan) pc toplama!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.