Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Asus Tuf 3070ti Ekran Kartı Mağdurları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
12.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sawasson kullanıcısına yanıt
    100 ün üstünde satıldı bu kart. Kimine fiyat hatası kimine ticari vs senelerdir alışveriş yapmamış adama ticari alım diyip iptallemişler kime ne denk gelirse işte.12800 TL x100 = 1.280.000 TL yapar. İade ettiklerinde bile 3-5 iş gününden aşağı değil. Bu adam bu parayı işletseki boşta durmuyordur. Olan para veren adama olacak. Mesele 100 den 1 e düşmesi değil kaç saat açık kalıp satılması sonrada iptallenmesi. Hadi 1 saat açık kalsa da kapansa anlarsın, özür dileyip tatlı dille kupon vs verseler hata olmuş dersin belki ! ama daha öylece duran var siparişleri. Kim kime ağlıyor ? Yapılan yanlış o kadar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Satış fiyatı 700 USD. Yurtdışından toplu mal çeken adam 700 USD yemi çekiyor sanıyorsun hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşın nicki elektronik ticaret yaptığını ele veriyor zaten. Büyük ihtimal firma alıp sattığını keşfetmiştir. Yanılıyor da olabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

    ithalatçı ve son satıcı ayrı ayrı kâr payını koyunca o kart 700'ü de geçiyor, farkındasın herhalde?

  • shruikan kullanıcısına yanıt
    İthalatçı ve satıcının kar oranını, alış fiyatını biliyormusun ki hocam hesaba oturduk burada ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 22 Mayıs 2022; 1:57:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

    madem hesaba oturmadın, ne diye adamın dışarıdan toptan mal çekmesinden bahsediyorsun? malı ayağına getiren adam babasının hayrına mı yapıyor bu işi.


    ee gidin o zaman alabiliyorsanız asus'un Çin'deki (ya da hangi ülkedeyse oradan artık) "fabrikadan halka" alış-veriş yapın, o zaman "kartı toptancı 700'e almıyor ki" dersiniz.

  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Ben hayrına mal getirdiğinden bahsetmedim. Sen yurtdışı satış fiyatının üzerine vergi ekledin bende adam o fiyattan aşağı alıyor zaten dedim. Kendi kendine yok toptancı yok ithalatçı hesabı yapan sizsiniz. Kim kaça alıyor umrumda değil bu kart yaklaşık 10 saat satışta kaldı ve yüzlerce adam aldı. Burada yapılan yanlıştan bahsediliyor siz msrp bilmem ne muhabbeti yapıyorsunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

    -dehset- yukarda 700usd derken, ithalatci ve son saticili amerikadaki fiyattan bahsediyor. onun üzerine sanki fabridan aliyormuscasina 2-3 kalem daha fiyat ekleyerek hesapliyorlar. Hadi amerika söyle böyle olsun, avrupa fiyati 805eu vergisi şusu busu herseyi dahil. Bu fiyatlar orda yasayanlarin alabildikleri fiyat. Sen o fiyati fabrika sayip üzerine 4-5bin ekleme yaparsan, anca Türkiye fiyati yapar. Bu niye böyle diye sordugunda, git o zaman çin den kendin getir derler, bu tipiktir, hic degismez... Ama bunu söyleyenler genelde senin benim gibi müsteriler olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada bir mağduriyet yok bence sipariş aynı günün ertesinde iptal edilmiş parası iade edilmiş. Bir alışverişte alıcı taraf nasıl çıkarına uymadımı şakk anında siparişten vazgeçip başka satıcıyla anlaşıp alabiliyorsa satıcıda uygun olmayan şart ve durumlar oluştuğunda siparişi hiç mazeretsiz iptal edebilmeli bunu bir tüketici olarak söylüyorum. Ha bu işinde belirli kuralları olur bunu sürekli tekrarlayan satıcı ceza alır böyle durumlarda tüketici şikayetleri esas alınır ve alıcı ödemesini yaptıktan 3 iş günü içinde sipariş iptal edilmediyse onu kabul etmiş sayılır ve satıştan cayma hakkı olmamalı. Onun dışında günlük düzeltilen iptal edilen siparişlerde anlık hatalı fiyat girilmesinin cezası oradaki ay sonunu gözleyen maaşlı elemanın maaşından kesilmemeli. Bu tip durumların belli bir esnekliği hata telafisi olmalı. 1000TL lik ürünü 100TL girdiler diye namus şeref sözüymüşcesine adamın tüm malları yağmalanıp banane 100TL den aldım göndereceksin tarzı muhabbetler olmamalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 22 Mayıs 2022; 5:19:8 >




  • eski_nesil kullanıcısına yanıt

    benim elektronik ticaretim telefon üzerine hocam.Telefon mağazam var zaten ilk 2 sefer görüştüğümde fiyat yanlış girilmiş siğarişiniz iptal olacak dedi sonra bir kaç kişiye yolladılar forumdan 3. görüşmemde sizin mail adresinizde teknolojimarket yazıyor Al-Sat yapacaksınız ondan siparişinizi iptal editoruz dediler.İnsanın olduğu yerde hata her zaman olur kimseye yollamasalar görüştüğümdede yanlış fiyat gitmişiz deseler arada uçurum bir fiyat yok buarada vatan bilgisayar bundan daha özel fiyatta ürünler satabiliyor.Bizde insanız hay hay tabi ki olabilir derdim ve konuyu kapatırdım.Ben burda yapılan olaya söylenen sözlere bozuldum hocam.Yanlış fiyat dedikten sonra siz ticari alış yapmışınız iptal ediyoruz diyip.Daha sonrada bazı alan kişilere ürünü yollamaları garip.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

    Evet

  • Doğrudur hocam tüketici haklarına bulunmuş zaten sorun olmaz

  • Ben hepsiburadadan aldim hiç oyle yanlis fiyat girdik cart curt demediler kargoya verdiler
    Siz kendinize yanin xD

    https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-rtx-3070-ti-suprim-x-8gb-256bit-gddr6x-pci-express-x16-ekran-karti-rtx-3070-ti-suprim-x-p-HBCV000009FVNJ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 22 Mayıs 2022; 11:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    ne kadara almıştınız hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Dostum mesafeli sözleşmelere kafaya göre bişey eklenemez. Eklensede geçersizdir. Yönetmelikde ne yazıyorsa geçerli olan odur.


    Mesela biri yazmıştı ;iptal ve iadelerde kargo alıcıya aittir diye.


    Boyle bir madde koyamazsın. Koysan bile geçerli değildir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Arçelik'te çalışıyorum Satış sözleşmesine manuel olarak şunu ekliyorum o zaman.

    ''Müşteri Ürün alımını tamamladıktan sonra fiyat değişikliğine gitme hakkı satıcıya aittir.''

    Çoluk çocuk muhabbet yemin olsun adam yanlış girdiyse girdi bitti göndermek zorunda.

  • Bu işin bencesi sencesi olmaz. Adamın biri çıksa seni bıçaklasa hakim de çıkıp sana bence hakketmişsin dese ne yapacaksın? Yasa neyi emrediyorsa onu yapacağız. Sonra şikayet ediyoruz hep birlikte burası muz cumhuriyeti mi filan diye.

  • Fark yok denilen tutar 4-5 bin lira sanki az bir rakam 100 kisi mi aldi?90 i satisa koyacak 15 bine ...
    Sonra magduruz.Oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

    Hocam ben firmalari bu noktada savunan insanlari anlamiyorum. Kardesim calisansaniz acikca yazin, su kadar su kadar bize gelisi var, vergisi sudur, aracisi budur. Diyoruz ki ayni sekilde avrupada insanlar bu ürünü 805eu ya satabiliyor, vergisi aracisi herseyi yine onlarda icerisinde. O fiyatin 4-5bin yukarisi nasil oluyor? Bu gpu halka ulasana kadar, arada kac kisi para yiyor? Önce bunu seffaf bir sekilde acikla, ondan sonra gel savun, alninda öpeyim. Dogrulugundan dürüstlügünden dolayi tebrik edeyim. Yanlis miyim hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.