Şimdi Ara

Varşova? Budapeşte? DENKLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir vakıf üniversitesinde iki yıllık bir bölüm okumaktayım. Bu yıl ilk senem, hazırlık okumadım. Ve eğitimime burada devam etmek istemiyorum. Açıkcası burada verdiğim yıllık okul ücretiyle Polonya ve Macaristan'daki okul ücretleri aynı hatta daha ucuz diyebilirim. Burada sevmediğim halde yıllık 13.500 vererek okuyorum. Varşova'da istediğim bölüm 11bin küsür Uluslararası ilişkiler bölümünü düşünüyorum ve bir yıl hazırlıkta okuyacağım. Zaten lisans tamamlamak için yurtdışına gitmek istiyordum. Denklik alıp yurtdışında yaşamak istiyordum ve şuan memnun değilken halimden bir an önce gitmek istiyorum.

    Aklımda Varşova Üniversitesi var. Budapeşte'de ki üniversitelere baktığımda olumsuz yorumlarla karşılaştım. Budapeşte için bilgisi olan varsa, öneren varsa, olumsuz ve olumlu yanlarını yazarlarsa sevinirim.

    İlk 500'e giren Eötvös Lorand ve Varşova Üniversitesi var şuan kafamdakilerden. İlk 500 veya 1000e denklik hala geçerli mi?

    Ve bu üniversitelerin uluslararası geçerliliği nedir? Diğer AB ülkelerinden denklik almadan iş bulabilir miyim? Ve uluslararası ilişkiler bölümü doğru bir tercih mi sizce yurtdışında çalışmak için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaReina33 -- 29 Mart 2017; 4:33:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.