Şimdi Ara

Variteks Varis Çorabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Adresi:http://www.variteks.net
    Sahibi:http://www.variteks.net
    Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
    Web Master ve ya Teknik Sorumlu:http://www.variteks.net
    Kullanılan sistem hakkında bilgiler




    Sağlık sektöründe 50 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Variteks firması, kurulduğu günden bugüne ödün vermeksizin sürekli gelişmek için çalışmıştır.Türkiye'de sağlık ve sağlık malzemeleri konusunda dev bir marka haline gelmesinde ürünü üretimden tüketimin son noktasına kadar takip etmesine özen göstermesinin etkisi büyüktür. Ortopedik sağlık ürünleri konusunda Türkiye ve dünya çapında bir çok yeniliğe imza atan Variteks, küçük bir atölye olarak başlayan yolculuğuna şimdi dev bir fabrikada devam ediyor. Son teknoloji ürünleri ve ekipmanlarının yanında uzman kadrosu ile ülke genelinde ihtiyaçları karşılamanın yanında Avrupa ülkelerine de sağlık ürünleri satmaya başlamıştır.

    Kalitesinden ödün vermeden ve sürekli gelişen yapısı ile 53 yıldır Türkiye'nin sağlık ürünleri satışı konusunda lideri olan Variteks ortopedi firması, ürünlerini üretimden tüketimin son noktasına kadar takip etmektedir. Ülke ve dünya genelindeki doktorların hastalarına tavsiye ettiği varis çorabı, silikon destekler ve korseler ile ortopedi dünyasının güvenini kazanmıştır. Eğer siz de Variteks Ortopedi ürünlerini uygun fiyatlarla ve taksit seçenekleri ile satın almak istiyorsanız, Narecza.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ortopedik ürünleri ve diğer dermokozmetik ürünleri sitemizden satın alırken indirim fırsatlarımızdan da faydalanabilirsiniz.

    Varis, toplardamarlardaki fonksiyonel bozukluklar sonucu oluşan ve kan akıntısının damardaki bir engel nedeniyle genişleyerek kıvrımlı bir hal alması hastalığıdır. Hem yüzeysel bölgelerde hem de derin venlerde varis hastalığı gelişebilir. Varis problemlerinin çözümünde yıllardır kullanılan en iyi yöntem Variteks Varis Çorabı kullanmaktan geçer. Biri yüzeyde biri de derinde bulunan iki atardamar sistemi ile dolaşım sağlanır ve iki sistem anastomotik damarlar yoluyla çalışmalarına devam eder. Varis çorabının sabah yataktan kalkmadan giyilmesi gerekir ve bu şekilde bacaklardaki kan akışı desteklenir. Bacakları ve ayakları saran özel elastik materyaller ile Variteks Varis Çorabı sayesinde uygulanan bölgelerde yürüme esnasında kasılan adelenin kanı kalbe doğru pompalamasını destekler.

    Sırt, boyun ve bel bölgelerindeki rahatsızlıklar son yıllarda en sık karşılaşılan sağlık sorunları arasında yer almaktadır. Oturarak çalışan insanların artması ve yoğun bilgisayar kullanımının da etkisiyle iskelet ve kas sistemi sorunları artmaktadır. İnsan vücudundaki bu sorunlar için en iyi çözümlerden biri olan Variteks Korse ile bel ve karın bölgesindeki ağrı problemlerinden kurtulabilirsiniz. Bu kısımların sıcak tutulması ile adale spazmları, romatizma rahatsızlıkları ve soğuktan kaynaklı hastalıkların iyileşmesi sağlanabilir. Bu noktada Variteks Korse ile vücudunuzun dirençli kalmasını sağlayabilir ve kaliteli yapısı ile kıyafetlerinizde rahatlıkça kullanabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.