Şimdi Ara

Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirtmeliyim ki oyunu Jahrein'den gördüm ve videolarını izlerken bayağı keyif aldım.İngilizcem yeterli olmadığı için oyunu oynayamıyorum.İnternetten araştırdım ve daha önce yama hakkında bir konu açılmış,çevrilmeye başlanmış fakat yarısına bile gelinmeden iptal edilmiş.Ben de yeterli insanın desteğiyle ilginin artıp aynı ekip tarafından veya başka ekip tarafından devam ettirilebileceğini düşünyorum lütfen desteklerinizi esirgemeyin gerekli yerlerde paylaşın,başkalarına söyleyin...

    OYUNU BİLMEYENLERE (EMİN OLUN SEVECEKSİNİZ)
    Oyun vampirler dünyasını çok derin ve detaylı bir şekilde işliyor. Bunun getirisi olarak oyun FPS olmasına rağmen, yanında RPG öğelerini de taşıyacak. Mesela oyunda sadece savaşmayacaksınız; bir mekana girdiğinizde vampir olduğunuzu gizlemeye çalışacaksınız. Kurbanınızı seçeceksiniz ve gizli bir köşeye götürüp orada işinizi göreceksiniz. Tabi ikna etmenizin bir çok yolu olacak (korkutmak, iyilikle almak vb…). Eğer siz ‘ben öyle gizlilikten falan hoşlanmam, dalar, neye ihtiyacım varsa herkesin ortasında alır çıkarım’ diyorsanız böyle bir de seçeneğiniz var. Fakat bu sefer karakterinizin delirme şansı çok fazla. Kısaca açıklamak gerekirse; Siz bir mekana girdiniz ve hemen bir kurban seçip beslenmeye başladınız tabi doğal olarak etrafta size bakan bir çok korku dolu göz olacak, bu da sizin içinizdeki hayvani duyularınızı ortaya çıkaracak. Oyunda oynayacağınız vampirler ikiye bölünmüş durumda; bir taraf kendilerini belli etmeden gizlice takılan Camarilla diğer tarafta ise gizliliğin önemli olmadığı ve sadece güç için savaşan, Camarillalara karşı olan Sabbatlar. Her iki tarafta da oynayabileceğiniz bir çok karakter var. Bunları kısaca tanıyalım;

    Brujah: Güçleri: Kudret, hızlı hareket etmeleri ve varlık göstermeleri. Zayıflıkları: Çok kolay delirip, ne varsa yıkmaları.
    Malkavian: Güçleri: Algı, delilik ve gizliliktir. Zayıflıkları: En az bir akıl hastalığı ile oyuna başlarlar.
    Nosferatu: Güçleri: Hayvan kontrolü ve kudret.
    Gangrel: Güçleri: Hayvan kontrolü, dayanıklılıkları ve kendilerini değiştirebilmeleri. Zayıflıkları: Kendilerini kontrol etmezlerse gittikçe hayvanlaşmaları.
    Toreador: Güçleri: Algı, hız ve etkiliyicilikleri. Zayıflıkları: Güzelliğe olan aşklarının onları geçici olarak savunmasız bırakabilmesi.
    Tremere: Güçleri: Algı, hükmetmek ve kan büyüsüdür. Zayıflıkları: Klana kayıtsız şartsız itaat edecek hale çok kolay bir şekilde getirilmeleri.
    Vetrue: Güçleri: Hükmetmek, dayanıklılık ve çekicilik. Zayıflıkları: Sadece özel çeşit kan içebilmeleri.

    Evet karakterler bu şekilde. Oyunda bunları kullanarak bir çok şekilde aşmanız gereken yerleri hem psikolojik olarak hem de silah gücü olarak farklı şekilde geçebileceksiniz. Oyunun yapımında Fallout’un beyin ekibinden kişilerin bulunmasının en açık özelliklerinden biri diyaloglar. Diyaloglarda karşınızdaki kişi sizin karakter seçiminize göre sizden korkabilir ve bunun sonucunda size ötmeye başlayabilir ya da bunun tam tersi olabilir, sizden etkilenip ve sizin ihtiyacınız olanından fazlasını da söyleyebilir. Bu da sizin ileride silah kullanıp geçmek zorunda olduğunuz bir yeri silah kullanmadan rahat bir şekilde geçmenizi sağlayacak. Mekanlar Los Angeles, Santa Monica, Hollywood ve Chinatown’dan oluşuyor. Bunların birde yer altındaki gizli yerleri olduğunu düşününce, oyunda keşfetmeniz gereken koskocaman bir harita ortaya çıkıyor. Fizik motoru da oldukça sağlam çünkü yapımcı firma Half-Life 2’de kullanılan Source kodunu kullanmış. Bu motor ile oyun esnasındaki diyaloglarda karşınızdaki karakterin mimiklerini en ince ayrıntısına kadar göreceksiniz. Çok ilginç bir deneyim olacak gibi geliyor. Ayrıca bu motor oyundaki kaplamaların da çok kaliteli olmasına izin veriyor.(ALINTI:Merlin'in Kazanı)

    Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/2600/Vampire_The_Masquerade__Bloodlines/
    Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)Vampire The Masquerade : Bloodlines Türkçe Yama (İSTEK)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İblis Kadir -- 17 Aralık 2017; 1:14:11 >







  • Kardeş 2002 den beri oyunu çeviriyorlar 2017 oldu hala çeviriye başlayıp yarıda bırakıyorlar. Bundan sonrada çevirebilecek birisi olacağını zannetmiyorum yarıda bırakır bu efsaneyi heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    keşke bir babayiğit çıkabilse de çevirebilse
  • İblis Kadir İ kullanıcısına yanıt
    O güzel babayiğitler o güzel atlara binip gittiler. 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamayı yarıda bırakan ekip yamanın bir kısmını verse gene güzel olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.