Şimdi Ara

Valorant [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
18
Favori
40.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Map dodgelemez gelse iyi olur lotus her geldiginden bozmak zorunda kalıyoruz

  • yok aga 1200 küsür saat cs oynadıktan sonra geçtim uzun zamandır fps oyunları oynamıyordum 2 yıl kadar oldu.

    ona rağmen her gün saatlerce oynayan insanlara yol gösteriyorum maçta. salak salak hareketler lobide kavgalar, o

    ajan senin bu ajan benim maç başlar başlamaz sherrif skini olan diyerek oyuna girip 0-5 devam edenler

    reyna ile her el aynı yerden girip ölenler sabrım kalmadı.

    deleted.

  • Adam adım adım anlatmış 😀Valorant Şifre Değiştirme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanSoykan -- 13 Mayıs 2023; 11:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmas-Yücelik gerçekten bok çukuru. Eşleşmenin bu kadar dengesiz olduğu bir aralık yok. Bir takıma herkesin vazifesini yaptığı, kazanmak için oynayan 4-5 kişi gelirken diğer takıma koşup koşup ölen 4-5 tane geri zekalı geliyor. Bazen öyle tipler geliyor ki ne yapsan boş. Sövmeye dahi değmeyecek tipler var. Hani merak ediyorsun 5/20 oynuyorsun bu eloda ne işin var? Hadi kaza bela buraya kadar geldin instalock duelist alma öz güveni nereden geliyor? Allah’ın öküzü cross koymayı bilmez alır Jett’i koşar koşar ölür sonra da takıma söver. Avrupa sunucusu da aynı TR sunucusu da gerçekten bu elodan nasıl çıkılır bilmiyorum. Oyun güzel ve keyifli fakat o kadar çok mal var ki ve gerçekten ultra mallar yani bazen diyorum ki şu takımdaki 4 kişi yerine 4 tane şempanze verseler daha iyi oynardık. Sorsan herkes makina… Dört dörtlük smoke oynasan da lose, sentinel oynasan da lose, duelist oynasan da lose. Oyun 3 sezondur anamı ağlattı kazanmak istiyorsan 3 tane salağı taşıyacaksın diyor. Elmas-Yüce arası düş kalk yalama olduk.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: babayı izle

    Elmas-Yücelik gerçekten bok çukuru. Eşleşmenin bu kadar dengesiz olduğu bir aralık yok. Bir takıma herkesin vazifesini yaptığı, kazanmak için oynayan 4-5 kişi gelirken diğer takıma koşup koşup ölen 4-5 tane geri zekalı geliyor. Bazen öyle tipler geliyor ki ne yapsan boş. Sövmeye dahi değmeyecek tipler var. Hani merak ediyorsun 5/20 oynuyorsun bu eloda ne işin var? Hadi kaza bela buraya kadar geldin instalock duelist alma öz güveni nereden geliyor? Allah’ın öküzü cross koymayı bilmez alır Jett’i koşar koşar ölür sonra da takıma söver. Avrupa sunucusu da aynı TR sunucusu da gerçekten bu elodan nasıl çıkılır bilmiyorum. Oyun güzel ve keyifli fakat o kadar çok mal var ki ve gerçekten ultra mallar yani bazen diyorum ki şu takımdaki 4 kişi yerine 4 tane şempanze verseler daha iyi oynardık. Sorsan herkes makina… Dört dörtlük smoke oynasan da lose, sentinel oynasan da lose, duelist oynasan da lose. Oyun 3 sezondur anamı ağlattı kazanmak istiyorsan 3 tane salağı taşıyacaksın diyor. Elmas-Yüce arası düş kalk yalama olduk.
    Altın elo’dayım ve rezillik diz boyu. Atack kitleyip sonuncu bitiren mi dersin, hiç mic konuşmayıp kendi başına takılanmı dersin, sırf trollük için oyuna girenmi dersin… bu oyunu ya 3 pre ya 5 pre oynayacaksın yoksa küfür bile edilmeyecek karakterde çoluk çocuk var özellikle 18-25 yaş arası bebeler tam akıl özürlü felaket.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Pre girmek de çözüm değil bir maç önce makina olan adamla duo giriyorum benim maçımda Metin Şentürk oluyor. Eloboost tek çözüm gibi oyunun eşleştirme sistemi daha çok oyna diye çıkartmıyor. Ya bariz iyi olacaksın top tier oyuncular gibi her maçı sırtlayacaksın ya da kendini boostlatacaksın. Arka arkaya 5-6 maç kazandıktan sonra başlıyor malları yağdırmaya. Bilerek yapıyor sistem adım gibi eminim. Kötü oynayan değil özellikle embesilleri gönderiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Küçük çocuklar özellikle deli ediyor beni, ölünce bildiğin hüngür hüngür ağlayan çocuk sesi duydum ben bu oyunda  

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Yüce elodayım ağlayabilsem ben de ağlayacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -PoseidoN- bir soru sormuş ekran görüntüsü ile adamın sorusunu cevaplayacağım sorusunu çözeceğim konuya mesaj yazarken başlık girin diye uyarı veriyor ama hızlı cevaptan mesaj yazabiliyorum bu konuya sizde de bu şekil de mi ?





  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    buyur hocam

  • https://www.youtube.com/watch?v=DOEfPWQ25fE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csgo'nun yanından bile geçemez. Koşarak vuranlar dmde ölümüne ses kazanlar, movement zaten berbat sanki karakteri başkası yönetiyor gibi. Pazarı yok skin al dursun mantığı var. Kitlesi malum bilmiyorum bu oyunu oynamak yerine Recep İvedik izlerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müzikleri kendin mi yapıyorsun ?

  • Şu oyunu oynayan biri ne tür bir beklentiyle oynuyor acaba? Kitleyi bir kenara bırakıyorum, her online oyunda kanser kitle zaten var. Lakin ne vuruş hissiyatı var ne de FPS tadı veren bir yanı. Adama ateş edicem, salak saçma skilleri yüzünden ya sağa sola kaçıyor ya beni kör ediyor vs vs. MMORPG mi oynuyoruz FPS Shooter mi mk.

  • "Eşleşme Başarısızdır" hatası alan var mı ?

  • merhaba

    aslında bilindik bir sorunum var ama bilindik çözümler ile çözemedim malasef.


    windows 11 pro kurulu ve malum 9003 hatası alıyorum, biosdan UEFİ mode olarak seçiyorum fakat windows açılışında ki şifre ekranına geldiğinde mouse ve klavye çalışmıyor.

    sonra reset atıp, secure bootu eski haline getiriyorum ve açılıyor sistem fakat hiç bir şekilde oyuna giremedim.

    başka ne çözümü var bu 9003 hatasının bilen var mı?

  • Barzo1905 kullanıcısına yanıt

    Klavye ve mouse çalışmıyor ise bios usb ayarlarındandır siz bios a girip usb ayarlarını kurcalayın birde windows aygıt yöneticisinden usb aygıtlarını ne olarka tanımış ona bakın bende bu sorun olduğundan bios un cold boot yaptığında olmuştu ram ayarları ile oynadığım zamanlar bgios sıfırlayıp usb ayarlarını düzelttiğimde sorunu çözmüştüm

  • rekabetçi girdiğimde mouse da kopukluk oluyor oyuna gir çık yaptığımda düzeliyor ama bunun içinde 2-3 round gitmiş oluyor normal modlarda hiç bir sorun yok veya başka bir oyun oynadığımdada böyle bir sorunla karşılaşmıyorum sizce neden olabilir.

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    ben ram ayarları ile hiç oynamadım sadece expo yaptım başka her hangi bir ayar oynamadım.

    cold boot dediğiniz nedir?

  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.