Şimdi Ara

Valor Point geri döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9.0.5 yaması ile Valor Point geri döndü,


    PVE itemler artık upgrade edilebilinecek


    detaylar:

    https://ptr.wowhead.com/news/the-return-of-valor-points-in-9-0-5-upgradable-mythic-gear-320848




  • Çıkar koy yapmaktan öteye gidemiyorlar.
  • shadowlands oyuncu sayısı ve durumu olarak BFA dan iyi durumda ama bana görede öyle iyi bir expansion değil.


    Mesela maw ve thorgast ta bence büyük zıçtılar. yok yani kimsenin giresi gelmiyor. M+ konusu da çeşitlilik istiyor. yap şunu boss loot olsun bitsin yada m+ sonunda chest dropu arttır.


    wow artık mmorpg olmaktan çıktı malesef. keşif hissi çok uzun süredir yok. sürekli bir yarış halindesin ! Raider IO da mesela çok etkiliyor. Ben kullanmıyorum bu addon u . ilvl a göre adam alıyorum . yada guidlten falan ilvl düşük olsa da oyunculugunu bildiğim adamı alıyorum. raid IO puanı kasmak için neden yarışayım ki? eğer bir şeyler için yarışmak istesem gider progress yapan bir guild ile anlaşır raidlere başlarım . İllidan kesildiğinde , arthas kesildiğin de raider IO mu vardı ? ve gene progress yhapan world first yapan guidller vardı.


    Raider IO sosyalliği öldürüyor. hadi bizim Alliance ı düşük keyler için çok etkilemiyor ama horde ta +5 +6 için bile check raider IO diyenleri görüyorum.


    Ion Hazzikostas gitmesi gerek katılıyorum üstüne Raider IO gibi insanı yarışa sokan şeylerin de game play e etkisinden dolayı kesinlikle yasaklanması lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 15 Şubat 2021; 11:45:36 >




  • Bende bi baygınlık başladı. 2-3 karakter dönüyordum sabrım kalmadı teke düştüm. Torghastı artık biriyle yapıyorum ama onda bile midem bulanıyor. Mountum olmasına rağmen maw dailylerini bıraktım. Valor point işi ilk duyduğumda güzel geldi ama ardından başımıza yeni bir farm çıktı diye saldım. Kaşıkla valor verip kepçeyle isteyecekler uğraş dur. Rep falan da kasmıyorum günlük emissary tamamlayıp bırakıyorum.


    Raider io'da çok bi cacığa yaramıyor. Son bikaç keydir ilvl ve rio skorunu yüksek olanlardan seçtim ve beni oyunu bıraktıracak noktaya getirdiler.


    Şu saydıklarımın genel problem olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında da şahsi olarak prideful'u aşırı bayık ve kısıtlayıcı buldum. Hele rota bilmeyen pug tankla falan iyice eziyet oluyor.


    Steam'de indirim varmış. Epeydir bakmıyordum. Oturdum Doom falan oynadım yeni şeyler denedim. Heralde bi soluklanma vakti geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 15 Şubat 2021; 12:8:8 >
  • Ne zaman geleceği belli mi yeni patch in ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bureact

    Ne zaman geleceği belli mi yeni patch in ?

    mart ayında olacak sanırım net tarih yok

  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt

    Valheim diye bir oyun çıktı. 32TL fiyatı var. survival+crafting+rpg oyun ! o minecraft tan 1 tık ötedeki grafiklere rağmen baya sarıyor. tavsiye ederim  

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Denedim de pek açmadı. Daha doğrusu ona da üşendim. Oyuna lafım yok kaplamalar vs tırt olsa da güzel çalışıyor. Survival da bi noktadan sonra grinda dönüyor. Farklı ıvır zıvıra 50 tane farklı kasa yap, 40 tane furnace çalışsın bilmem ne gözümde büyüdü. Bi de şöyle epeyce büyük bi ev yapayım dedim en tepe çatı arasında bi nokta açık kaldı ne yaptıysam orayı kapatamadım hevesim kaçtı. Yine bi ara dönüp bakabilirim.


    Biraderin xbox sağolsun gamepass vardı. Onun hesaptan girip epey bişeyler çektim. İnş aynı hesabı kullandığım için bi cacık çıkmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.