Şimdi Ara

Valentino ayakkabılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Valentino gibi bir adam moda endüstrisinde nadir bulunur, tek başına elinde bir imparatorluk kurar ve krallığını da kendisi yapar. Valentino Evi, 1960'lı yılların başlangıcından itibaren bir Hollywood favorisi olmuştur ve elit gardırobunda kırmızı halıda kalıcı olmaya devam edecek ayakkabıları barındırmaktadır. Valentino kreasyonlarından etkilenmeyen bir kişi bile yokken Valentino ayakkabı modelleri kısa bir süre sonra tüm dünyada konuşulan, en çok tercih edilen ayakkabı markasına dönüşecektir.
    Valentino’sRock serisi
    Hiç şüphe yok ki, Valentino ayakkabı Rockstud koleksiyonu çantalar, ayakkabılar, güneş gözlüğü, mücevherat, küçük deri eşyalar ve teknoloji aksesuarları geniş bir yelpazede son yıllarda yetişen en belirgin ve tanınabilir aksesuar koleksiyonlarından biridir. Valentino Maria Grazia Chiuri ve Pierpaolo Piccioli'deki yeni tasarım ikilisi, 2010'da, Paris'in pist gösterisinde kalabalığı şaşkınlıkla baş başa bırakırken, 6 cm yüksekliğindeki topuklu ayakkabılarıyla herkesin gözdesi oldular.
    Aslında 6 cm uzunluğundaki bir topuk muadillerine göre epey alçak kalan bir modelken, serinin rahatlığı ve tasarımsal ayrıntıları bu kusuru kapatıyordu. Moda herşeyde olduğu gibi sarkaç ayakkabı kurallarına da zıt olarak diğer yönde sallandı.
    Rockstud serisi altın piramit saplamalarla güçlendirilmiş klasik, sivri uçlu tasarımıyla şimdi ünlü ayakkabılar arasında büyük bir hit haline geldi ve sayısız topuk yükseklikleri, renkleri ve dokuları ile ilk çıkışlarından bu yana hala mağazalarda satılmaya devam ediyor.
    Kadın ayakkabılarında sivri burun dönemi
    İlk Rockstud çifti sahneye çıktığında, kadınlar onlara hemen sahip olmak istedi. Genellikle 6 cm topuklu ayakkabıların doğasına kıyasla biraz daha muhafazakar ve hantal olan tasarımları vardı; Ancak bu yeni tasarım pazarda seksi fakat rahat ayakkabılar için çok gerekli bir boşluğu doldurdu, biraz hanımefendi, biraz vampaydı.
    Artı, onlar kot pantolon, takımelbise ve hatta gece gündüz elbiseleri ile giyilebilir türlere de sahipti. 2010 yılında piyasaya sunulduklarından bu yana ayakkabı uzun süre raflarda kalmaya hazır görünüyordu. Londra'daki dünyaca ünlü mağaza Harrods bile son zamanlarda Knightsbridge mağazasında özel bir Rockstud butiği çıkardı. Rockstud'un piyasaya sürülmesi yeni Valentino ayakkabı 2018 hipper ve daha genç diğer akımların başlangıcı oldu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.