Şimdi Ara

Vaka sayısında son bir ayın en yüksek rakamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Lübnan bir 'ihmalkârlık' sonucu patladı ve dolar 7'yi deldi.

    Dolar 7'yi zaten geçecekti sadece bu 'ihmalkarlık' olayından sonra :

    Sistem kronometre gibi planlı. Hani gün hangi olayın olacağı planlı.

    TV kanalları bu planları aktaran, sistemin halkla ilişkiler birimi

    TV kanalları demişken, "Halk TV" ve "Fox Haberler" "Tele 1" muhalif görünümlü aynı sistemin kanalları. Corona rakamları artıyor sosyal mesafe vs diyen kanal nasıl muhalefet olabilir ki. Olsa olsa sistemin kanalı olabilir cunku temelde sistem ile aynı seyi söylüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. dalga Corona mimarları tarafından planlanmış birşey, sen plajda sokakta maskesiz yürüyen insanlar tarafından gelecek birşey sanıyorsun Bu kafayla bazı şeyler uzak değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde kimse antikor test sonuçlarına gereken önemi vermedi. Binde 2.4 çıktı. Yani sadece hasta olanlarda antikor var. Asemptomatik vs biraz hikaye. En fazla kuru öksürük ve evde istirahate asemptomatik diyorlar. İşin özü hasta olan kendini belli ediyor ve dikkatli olunmazsa başkasına bulaştırıyor. Özellikle temas yoluyla.

  • DH Specialist kullanıcısına yanıt

    Bambaşka argümanlarla cevap veriyorsun, senin yazdığın mesaj "Zaten insanlar ölüyor ne farkeder?" iken şuan yazdığın mesaj "Virüs öldürücülüğünden çok yıkıcı", arasında dağlar kadar fark var.


    Ekonomist değilim ve ben virüsün ekonomi kısmından sorumlu değilim, ben çevremin sağlığı için elimden geleni yapmakla yükümlüyüm, mesela plajlara kafelere gidip virüs kapma riskine girmemekle yükümlüyüm.


    Ekonomiyi sen düzeltemezsin, virüs her gün bir sürü insanı hasta edip öldürürken de virüsü yok sayalım diyemezsin ki zaten bu ekonomiyi düzeltmez, fabrikalar ve iş kollarına sıçrayınca virüs, üretimin tamamen durur, ekonomin iyice batar.


    Argümanlarına sahip çık, birisi bir argümanına cevap verdiğinde ya o argümanı savun yada yanlışmış de, işte o zaman ilerlersin biraz.

  • Yoo alakası yok, sizi de tanıyorum sizin amacınız ekonomi falan değil rahatlık, maske karşıtı bir sürü mesajınıza denk geldim bu forumda.


    Eğer o maskeyi takmazsan bugünkü aç insan sayısı yarın 20 katına çıkar, çünkü üretim yerleri virüs kaptığında üretim durur.


    Eğer insanlar virüsü yok sayıp maskesiz kafelere gitmeye başlarsa o kafe sahibi hasta olur, kafeyi kapar, oraya gidenler birbirine bulaştıra bulaştıra hastaneleri doldurur.


    Virüsü yok sayamazsın, maske de abartı bir önlem değildir. Bu virüsün sebep olduğu ekonomik yıkım beni de üzüyor, ama ben virüsü yok sayalım ölen ölsünü değil yapıcı önlemlerle hayatımızı normalleştirelimin arkasındayım, aramızdaki fark bu sizinle.

  • ata122 kullanıcısına yanıt

    size başka nasıl cevap verebilirim ki?

    pire için yorgan yakılıyor şu anda.


    türkiyede her yıl trafik kazalarından ölen insan sayısı ile şu ana kadar sözde coronadan ölen insan sayısı neredeyse eşit ki virüsten ölenlerin çoğu zaten bir ayağı çukurda olan insanlar.


    ulaşım bir ihtiyaçtır ve ölüm riskini göze alarak trafiğe çıkıyoruz.


    sosyalleşmek ve özgür olmak da bir ihtiyaçtır ama bu riski göze almaya gelince hemen dur bakalım deniyor.


    medya halka hiç bir zaman gerçekleri anlatmaz. muhabirler kendi sınırlarını bilir, kahramanlık yapmaya kalkışan işinden atılır ve karalanır, meslek hayatı biter.

    insanları manipüle etmek tarihte hiç olmadığı kadar kolay. herkes telefon kullanan zombilere dönüşmüş durumda. otoriteler ne derse inanıyorlar.


    isveç neredeyse hiç bir kısıtlama uygulamadı. haritadan silinmedi, nüfusu yok olmadı. oldukça tuhaf  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Specialist -- 11 Ağustos 2020; 14:0:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    Bu sayılara hala inanan var mı yav?  

      


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Specialist kullanıcısına yanıt

    Eğer dediğiniz yapılıp tam serbestliğe geçilirse bugünleri ararız emin olun, bu virüs belki öldürmüyor ama her gün açıklanan vakaların neredeyse %50 si yatış yapılıyor hastanede, eğer tam serbestlik olursa ve işyerlerine, üretim yerlerine, eğlence mekanlarına tamamen sıçrarsa buralar çöker, pire için yorgan yakmaktan çok daha kötü bir duruma düşeriz.


    O yüzden ölenleri başka sebeplerle ölenlerin sayısıyla kıyaslamak gibi bir vicdansızlık yerine yapıcı öneri ve eleştirilerle nasıl tedbirlerle normalleşebileceğimize odaklanmalıyız.


    Sosyal hayata gelecek olursak, ihtiyaçtır ama zaruri ihtiyaç değildir, hiç kimse kusura bakmasın ama o plajlara gitmek zorunda değil kimse, veya modada kafelerde konserlerde yüzlerce kişi bulunmak zorunda değil.


    Onlar bugün oradalar diye bu vakalar yine yükseldi, ve onlar orada oldukça bu vakalar yükselecek.


    İsveç meselesinde de İsveç'in halkıyla bizimkini bir kıyaslamanızı tavsiye ederim, bizde yere tüküreninden, hayvanların mama kaplarını çöpe atandan, toplu taşımada markette maske indirip açığa öksürüp hapşırıp maskesinin geri kaldırandan onbinlercesi var.


    Bizim halkımıza benzer bir halk da Amerikan halkı, orada virüsün hali ortada, okulları açmayı da denediler sonuç yine ortada.


    O yüzden gerçekten lafta olmadan tedbirli ve kontrollü şekilde, öncelikler dahilinde normalleşmeliyiz.





  • ata122 kullanıcısına yanıt
    ekonomik yıkım zaten planlanmıştı. corona bu ekonomik yıkımın sebebi olarak planlandı. bu o kadar bariz ki anlatmak dahi gereksiz. robert cialdini'nin 'influence/persuasion' belgesinde insanlara birşeyin gerekçesini gösterdiğiniz sürece biçok seyi kabul ettirebilirsiniz diyor ve örnekler veriyordu. örneğin kuyrukta bekleyen insanların sırasını almaya çalışırsanız sıralarını vermezler fakat atıyorum "eşim cok hasta" gibi bir gerekçe gösterirseniz sıralarını gönüllü olarak verirler, diyordu. o belgenin tümünü okumadım fakat insan aklının çalışma şekliyle ilgili daha o kadar ilginç şeyler anlatıyordu ki. finans dünyasını, dünyayı yöneten elitler o belgeleri coktan bilen ve normal vatandaş olarak hiç bilmediğimiz görmediğimiz belgeleri sistemleri bilen ve uygulayan kişiler. merkez bankaları, petrol/d.gaz enerji, medya, eğitim, savunma sanayi ve tıp onların egemenliğinde. Ah unutmadan: Mekke Kudus Vatikan da onlara bağlı.Siz onların TV'leri medyalarında rakamlara bakarak, onların TV'ye cıkarttığı uzman, doktor, prof, "bilim kurulu" üyelerine bakarak yaşıyorsunuz. "aramızdaki fark bu" dediniz. O farkı iyi düşünün ve yaşamı TV'de medyada, elitlerin egemenliğindeki "bilim" ve tıp sektörüne göre değil, yaşamın gerçeklerine göre yaşayın derim .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaşamın şuanki gerçeği insanlar hasta oluyor ve insanlar ölüyor, yanında birileri ekonomik olarak güçleniyor olabilir orası beni ilgilendirmiyor şuanda.


    Sizin dediğinizi yaparsak neler olacağına dair bir komplo teorisi vardır bir araştırın bence veya bir tane siz yazın ve bana anlatın bakalım.


    Bugün Coronayı boşveriyoruz deyip 2019 yazdaki halimize dönsek ne olur?

    Anlatın duyalım.

  • insanoğlu yaşammı ? - paramı ?. parayı seçti.


    Bursa’da skandal düğün! Covid’li kaynana düğüne katılanları yaktı.


    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gelinin koronavirüs testi pozitif çıkan annesi evde karantinada kalmak yerine düğüne katılınca davetlilere de koronavirüs bulaştırdı. Gelinin annesi Hastalığım bilinirse düğüne kimse gelmez diyerek bu durumu davetlilerden gizlediği ortaya çıktı. —İHA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    2. dalga Corona mimarları tarafından planlanmış birşey, sen plajda sokakta maskesiz yürüyen insanlar tarafından gelecek birşey sanıyorsun Bu kafayla bazı şeyler uzak değil.

    ne kadar planlanmış olsa bile. Biz önlemimizi alırsak onların sayısını azaltabiliriz biz buda bizim elimizde. Tatile gitmezsek evimizde kalırsak sayı düşer belki de biter hedeflerine ulaşamadan. Ama onların ekmeğine bizde yağ sürüyoruz böyle.

  • ata122 kullanıcısına yanıt
    
    Ben insanlar hiç hastalanmıyor ve ölüm yaşamın gerçeği değildir demedim ki? Tabi ki insanlar hastalanıyor ve ölüyor. Sadece bu ölüm gözle görülmeyen birer molekül olan Corona virüsü havadadan kapı tokmağından gelerek öldürmüyor diyorum. Ben maskesiz dolaşıyorum ve kapı kollarını tutuyorum, havadan ve kapı tokmağından hastalanmadım. Cunku hastalık içimizdeki hücre ve dokuların bozulması, içimizdeki doğal dengenin bozulmasından içimizdeki yapıdan kaynaklanan bişey, kapı tokmağından gelen molekülden değil. Bu kısmı anlamadığınız sürece TV de medyada çıkan herşeyle her türlü yönlendirilmeye açık konumda olursunuz. Doktor lar da mı yönlendiriyor diye soraacaksınız evet özellikle TV ye cıkarılan non stop TVde cıkan doktorlar da yönlendiriyor. Doktorların aldığı 6 yıllık tıp eğitimi, Rockefeller, Carneige, Hopkins ve Morgan gibi milyarder sanayici ve bankerler tarafından tasarlandı, tıp sektörü, onların plan ve destekleri ile bugünkü 15-20 trilyon dolarlık dev bi sektör haline geldi. Tıp eğitiminin ezbercilik, telefon rehberi ezberlemek gibi olduğunu söyleyen, gerçek sağlığın bu sistemle olamayacağını söyleyen, standart tıp prosedürleri yerine doğal iyileşme yöntemleri ile onbinlerce hastayı ilaçsız aşısız iyileştiren Alman doktor Ryke Geerd Hamer örneğin, Carneige-Hopkins-Rockefeller tıp sisteminden sürüden ayrıldığı için hakkında mahkemeler açıldı, hatta hapse atıldı.

    Şu anki Carneige-Hopkins-Rockefeller tıp sistemi kendisinden onay alınmadan hiçbir farklı şeyin yapılmasına izin vermeyen, monoktratik bir yapı. 1910'da piyasaya cıkan bu Carneige-Hopkins-Rockefeller tıp sistemi, sisteme uymayan tıp okullarını kapattırdı ve kendisine itaat etmeyen doktorları hapse attırdı, bunun belgeleri var. Şu anda cok güvendiğin bu sistem, insanların özgürlüklerini ezerek hakim kılındı. Bunlar komplo teorisi değil, yakın geçmişimizin gerçekleri. Heprsinin belgeleri var. Bugünü anlamak için yakın geçmişimizi inceleyin.

    20. yy'da Fransız fizyolog Claude Bernard ve doktor Antoine Béchamp, Avusturyalı filozof Rudolph Steiner, 21. yy Fransız doktor Éric Ancelet ve Amerikan doktor Lorraine Day "virüs hüclerimiz tarafından üretilir virüsün görevi bozulan hücre ve dokuları vücuttan atmaktır, bir doku bozulduğunda (hastalandığımızda) o yüzden vücudumuzda her çeşit virüs bulunabilir" diyor.

    Başta Antoine Béchamp, Claude Bernard, Rudolph Steiner, Éric Ancelet ve Lorraine Day olmak üzere birçok doktor, araştırmacı ve düşünürün savunduğu bu hastalık teorisi Claude Bernard'ın şu sözü ile özetlenebilir:
    "Le microbe n'est rien, le terrain est tout." ==> Bakteri virüsün önemi yoktur, önemli olan saha, yani hücre ve dokulardır.

    Bu teori, her teori gibi her zaman 100% doğruluğu tutacaktır diye birşey yok. Kaldı ki modern tıp yani Carneige-Hopkins-Rockefeller tıbbının desteklediği Pasteur'un "hastalıklar bakteri&virüs bulaşması ile olur" iddiası da sonuçta bir teori ve "germ theory of disease" olarak geçer

    Antoine Béchamp, Claude Bernard ve Rudolph Steiner'ın düşündüğü bu hastalık teorisine ben Terrain (altyapı, yani hücre ve dokularımız) teorisi olarak isimlendirdim. Yani hücre ve dokularımız bozulur ise hastalanırız. Virüsler ise bu hastalanma sonucu, bozulan hücre ve dokuları vücuttan atılabilir hale getirmek için yine hücrelerimiz tarafından üretilen moleküllerdir. Prof. Betsey Dexter Dyer'ın 2009 basımı "the basics of genetics" belgesinde insan DNA'sındaki 3 milyar baz çiftinin 2,5 milyarı virüs veya virüs benzeri kodlara sahip diyor. Yani grip, corona vs virüsler, vücudumuzda hastalanan dokuları vücuttan atmak için DNA'mızca sentezlenen çözücü moleküller ve havadan kapı tokmağından başkasına bulaşarak onları hasta eden birşey değil.

    Béchamp, Bernard ve Steiner'ın bu Terrain teorisi insandaki hastalıkları bir açıklama girişimidir. Fakat bu teori, ders kitaplarında, TV'de, tıp müfredatında geçmez, yer verilmez. Béchamp, Bernard ve Steiner'ın bu Terrain teorisini şimdi burada duydunuz değil mi? Fakat hastalık gibi önemli konuda tüm çalışmalara yer verilmeli hastalıkların gerçek sebebinin anlaşılabilmesi için tüm çalışmalar bilinmeli ve tüm teorilerin doğru/yanlış yönleri tartışılmalıdır. Modern tıp eğitimi, ve modern eğitimde bu yapılmamaktadır. Sadece bir tek teori, Pasteur'un 'germ theory' si 100% doğru gibi uygulanmaktadır. Buradaki yanlış ortadadır. Dünyanın şu anda yaşadığı sorunların en önemli sebeplerinden biri cocukluktan beri bize öğretilen tek taraflı eğitimdir. Bu eğitimi kimler tasarladı? Tıp eğitimini tasarlayan Carneige Hopkins Rockefeller ve benzerleri. Budur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://twitter.com/h33avci


    bu twitter hesabı sizin mi  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Specialist

    Büyük şirketler gücüne güç katarken küçük işletmeler zorla iflas ettirildi.

    Bir çok insan işsiz kaldı, hayatı alt üst oldu.

    Virüsü bahane edip yarattıkları yıkımın etkisi görününden daha büyük. Şimdiye kadar para basıp, kredi musluğunu açarak dünya genelinde sanal refah yaşatıldı. Kışa doğru kriz iyice derinleşince aç insanları kimse durduramaz.

    Türkiye zengin bir ülke değil ve gelişmek için çok fazla çalışmamız gerek. Vatanım canım sana feda diyenler %0.01 öldürücülüğü olan bir virüsten korkup kendi isteğiyle eve kilitlenmek istiyor.

    Televizyon izleyip propagandaya maruz kalanlara üzülüyorum.

    Ben de senin her şeyi bildiğini zannedip aslında hiçbir şey bilmemene üzüldüm. Yazık..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DH Specialist kullanıcısına yanıt
    Hesap benim değil. Twitter kullanmam cunku "güvenliğiniz bizim için önemli" ayağıyla GSM no isteyen sitelerden.

    Onun dışında bu tür sitelerde normal bir bilgi paylaşımının zor olduğunu da düşünüyorum. Ufak bir tweet içinde birşeyler özetlemeye çalışmak, en iyi özetleyenin, en cok kişiyi ceken tweet atanın trend olduğu bir yer.

    rating amaçlı tweet 'lerle süre harcayacağıma
    http://fakeologist.com/corona-main/corona-2
    bakarım daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu rakamlara inanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.