Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.748
Cevap
10
Favori
307.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocalali

    Bu Fw modellerin recovery cdsi oluşturma bir problemmi.
    quote:

    dostum hayırlı olsun.forumdaki konulara göz attım ve gözüm bozuldu maşallah hızlı bi paylaşım oluyor.benim ilk notebookum olduğu için bi kıyaslama yapamıyorum gürültü olayı ısınma olayı felan.ama gördüğüm kadarıyla daha önce bi arkadaşda söylemiş usb girişlerinin olduğu yerde özellikle sessiz ortamda sürekli bi fan sesi var.sendede varmı (diğer tüm arkadaşlara da soruyorum çünkü bu genel bi sorun gibi geldi bana)yada daha doğrusu rahatsız edici seviyedemi?ısınma sorunu yok.ölü pixel yok.
    önceki masa üstünün yanına bırakıp bi 5 dk kullandıktan sonra masaüstü pc ye baktım bide ne göreyim renkli tv den siyahbeyaz tv ye bakar gibi oldum.daha önce 4 sene seni nasıl kullanmışım dedim kendi kendime.resimleri kısa zamanda paylaşacagım.yani görüntü güzel ama 1600-900 çözünürlükte simgeler yazılar küçük alışmaya çalışıyorum bakalım.sen hangi çözünürlükte kullanıyorsun.
    ben alırkan ist.bilş.deki ürün tanıtımında blutooth özelliğinin yanında yıldız vardı bende yok biliyordum ama görüyorum ki varmış bu beni çok mutlu etti.
    recovery dvd leri oluşturmada sorun yaşıyorum şu an ona uğraşıyorum.bi arkadaş daha aynısını söylemiş.yeni philips marka dvd+r aldım ama kabul etmiyor yeni dvd istiyor.bende dvd+rw denedim oldu ama buda şuanda birinci dvd bitti 2.yi tak diyor ama içindeki dvd çıkmıyor.sağ tık çıkart diyorum çıkartırken hata oldu diyor ve dvd yi geri vermiyor namussuz.onu çöziyimde geri dönecem.

    Burada arkadaşta bahsetmiş.Ben hiç bir dvdye yazdıramadım.Ama normal çekim yapabiliyor.

    şöyle söyleyeyim ben vaio nun kendi proğramından yani gizli olan hdd deki dvd recovery yi sorunsuz oluşturdum 2 dvd ye yazdırdım.hatta oluyormu diye o dvd lerle bilgisayarı ilk haline döndürdüm.yani çalışıyor.bilgisayar geldiğinde masa üstünde tr dil paketleri vardı bende onları merak etmiştim bunlar ne diye.bilgisayarı recovery yapıp ilk haline döndürdüğümde sorumunda cevabını buldum notebook ilk haline döndüğünde dili ing.oluyor neyse çok önemli değil bi proğram yardımıyla home premium da olsa tr dil paketi yüklene biliyor.
    asıl benim zorluk yaşadığım olay vaionun proğramıyla gizli olan recovery bölümünden değilde win7 nin kendi proğramıyla C nin komple sistem görüntüsünü yani yedeğini almaktı.Oda şöyle oluyor en azından bende öyle oldu dvd yenide olsa eğer dvd RW değilse yani yeniden yazılabilir bir dvd değilse olmuyor.çünkü dvd yi takınca otomatikman dvd nin biçimlendirilmesi lazım diyor be biçimlendirdikten sonra yüklemeye başlıyor.ben bu şekilde 4 dvd RW a sistemin komple (C'nin) yedeğini aldım.
    Şimdi gelelim benim soruma farzedelim bi aksilik oldu hdd komple formatlandı yani recovery bölümü silindi.(farzetdiğim şey çoğu kişinin başına gelen olay.)ben win7 ile oluşturduğum C nin komple yedeğiyle sistemi eski haline döndürdüğümde o gizli olan ve silinen recovery bölümüde geri geliyormu?gelmesi lazım çünkü C nin komple yedeğini alırken yedeklenecek bölümler arasında gizli olan recovery (7-8 gb gibi) bölümüde gözüküyor yani recovery bölümüde yedeklenmiş oluyor.komple format atıp recovery bölümünü silip denemek isterdim ama.......işte ya olmazsa!deneyen varsa bizi aydınlatırsa çok makbule geçer.




  • buda benim fw 548f in aldığı puan rockie seninkide aynımı?

     VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü'
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuksek77

    buda benim fw 548f in aldığı puan rockie seninkide aynımı?

     VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü'



    rockie'yi bilmem ama benimkiyle tıpatıp aynı.

    Bizim bilgisayarların tek farkı Blu-ray okuyucu sanırsam. Başka bir fark göremedim ben.




  • evet tek fark bluray onun için 200 lira civarında fazla!
  • arkadaşlar fan hızını ve sıcaklığı masaüstünde gösteren masaüstü aracı varmı ben bulamadım cpu sıcaklığını gösteren varda fan hızını göstereni bulamadım acaba fan hızını ve sıcaklığı özellikle fan hızını göstteren bi gadget bulan varsa paylaşırsa çok işe yarar.
  • Selamun Aleyküm
    Arkadaşlar Sony Vaio VGN-FW21E kullanıcısıyım
    Bilgisayarımı Normal kullanabiliyorum Herhangi bir sorun yok
    Microsoft iligili Vista Servis Patch2 İnternet Ex 8 Microsoft .NET Framework 3.0 ve daha üstü sürümleri pc yükleleme izin vermiyor. Ekran Kartının güncellemesini yaparken microsoft Visual C+ 2008 sorunla karşılaşıyorum Muhtemelen Vistada sorun var
    Elinde Sony Vaio VGN-FW21E Vista Recovery Disk olan varmı? Paylaşabilirmi?
    Birde internet üzerinden Vista Recovery Disk(Zipli Dosya) indirdim Bunu DVD nasıl yazabilirim ve Bu Dvd ile nasıl vistayı onarabilirim
    Yardımcı Olmanızı bekliyorum
    Hayırlı Akşamlar




  • arkadaşlar bilgisayarı sürekli fişe takılı kullanıyorum.geceleri fişini çekmeden bırakıyorum.(bu arada pilini çıkarıp kullanıyorum) acaba bi zararı olurmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuksek77

    buda benim fw 548f in aldığı puan rockie seninkide aynımı?

     VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü'



    dostum bende aynı modeli kullanıyorum ama niçin farklı anlamadım.

    sırasıyla yazıyorum,printscreen alamadım;
    6.1
    6.1
    5.9
    6.6
    5.7
  • arkadaşlar FW31ZJ kullanıcısıyım..üç gün önce win 7 kurdum..s1 ve av tuşlarını nasıl çalıştırabilirm? driverlarını bulamadım..touch pad'in scroll kısmı da çalışmıyor...lütfen yardımcı olun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockie86


    quote:

    Orijinalden alıntı: yuksek77

    buda benim fw 548f in aldığı puan rockie seninkide aynımı?

     VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü'



    dostum bende aynı modeli kullanıyorum ama niçin farklı anlamadım.

    sırasıyla yazıyorum,printscreen alamadım;
    6.1
    6.1
    5.9
    6.6
    5.7



    Başta benimde boyleydi puanlar. Tek fark harddisk puanı 5.8 di. Sonradan bir daha derecelendirdim. Aynen bu şekil oldu. Ne iş bende anlamadım valla




  • evet güncellemeleri yükleyip yeniden derecelendirirsen değişecektir.ilk başta benimkide biraz farklı idi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuksek77

    arkadaşlar bilgisayarı sürekli fişe takılı kullanıyorum.geceleri fişini çekmeden bırakıyorum.(bu arada pilini çıkarıp kullanıyorum) acaba bi zararı olurmu?yoksa fişini çekmemmi lazım.şarj yeri hassas olduğu için fazla oynamamak istiyorum
  • bu touchpad'i nasıl kapatabilirim arkadaşlar

    kafayı yedirtecek bana

    fw5jtf modeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardak -- 18 Şubat 2010; 20:20:59 >
  • Selamlar, fullhd 1920x1080 kullanıyorum. modlu driver yükledikten sonra 1400x1050 çözünürlük seçmeme izin veriyor. Ama windows ekranında, ekranın sağ ve sol tarafında büyük boşluklar kalıyor. Bunu nasıl full ekran yapabilirim?
  • Recover partion ı silmeden Vista Ultimate yükledim. Alet uçuyorrrrrrrrr .


    quote:

    Orijinalden alıntı: yildem

    Fw11e modeline sahip olan arkadaşlar windows 7 yüklediniz mi?

    Driver konusunda sıkıntı yaşayacakmıyız? Vista dan windows 7 ye geçişte gözle görülür bir fark olacak mı?
    Birde win 7yi kurmak istediğimde ntoskrnl.exe (0xc000098) hatası alıyorum. Recovery yapıp ilk güne döndürsem bu hatadan kurtulabilir miyim? Son sorum win 7 yükleyince c: de bulunan recovery kısmını silmesek ileride vista dönüş yapabilme imkanımız mümkünmüdür??

    Teşekkürler
  • arkadaslar daha öncede sordum ama pek dikkat cekmedı herhalde usa sitesinden win7 nasıl yüklediniz veya istanbul bilişimden cd alan varmı aranızda?şimdisen tesekkürler..
  • atinin proğramından çözünürlük kısmından ekranı kapla diye bilirsin
  • Bendeki Catalyst'te öyle bir özellik yok, olsa ayarlıycam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pianokey

    Bendeki Catalyst'te öyle bir özellik yok, olsa ayarlıycam.

    dizüstü panel özelliklerinden görüntü paneline uyması için masaüstünü yeniden boyutlandırın kısmı çıkması lazım.çıkmıyorsa orasını bilemiycem ancak benim dediğim şekilde ekranı kaplatsanız dahi görüntü güzel olmuyor
  • ben 1600-900 çözünürlükte kullanıyorum başlarda zorlandım ama alıştım en iyi görüntü kalitesi bu çözünürlükte.ekranı daha verimli kullanabiliyorsunuz.ofis olsun int.olsun yanyana iki sayfa sıgıyor.
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.