Şimdi Ara

VAIO CS ÇILDIRTAN FAN SESİ!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
18.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadasımda sony vaio pcg 3G4L var getirdi fan ses yapiyor diye açtım fan dengesiz çalışıyor pilotsuz uçak gibi soğutucuya çarpıyor ve insanı deli eden bir ses cıkarıyor değişmesi lazım pc yurt dışından gelmiş garantisi bitmiş yapacak bir şey yok sony fan konusunda fiyaskoooooo...!!!!
  • Merhaba yaklaşık 6 ay önce Sony Vaio VPCF23P1E/B model leptop aldım bir sorunum var. Pc yi kullanır ken anlık takılmalar donmalar yaşıyorum. mause o andaa dona dona hareket ediyor o an herhangi bir müzik açıksada şarkı sözleri cızırt cırt radyo frekansı gibi cıkıyor sadece 3-4 saniye gibi kısa bi süre bu oluyo Bilgisayarı kesinlikle bi zorlama yapmadığım halde garantiye yollladım fakat bana bilgisayarı pille kullandığınız da böle donmalar yaşarsınız i7 işlemcilerde pille donmalar olabiliyo çünkü gerekli gücü alamıyor dediler fakat ben sürekli fiş de kullanıyorum bilgisayarımı genede böle bi sorunla karşı karşıya kalıyorum servisdeki yetkili kişi yede söyledim biz fişli kullanımda bi sorun görmedik dediler Bilgisayarıma format attım bu sorunum eskisi kadar olmasada yinede arada oluyor yardımcı olursanız teşekkür ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanalp0061

    Merhaba yaklaşık 6 ay önce Sony Vaio VPCF23P1E/B model leptop aldım bir sorunum var. Pc yi kullanır ken anlık takılmalar donmalar yaşıyorum. mause o andaa dona dona hareket ediyor o an herhangi bir müzik açıksada şarkı sözleri cızırt cırt radyo frekansı gibi cıkıyor sadece 3-4 saniye gibi kısa bi süre bu oluyo Bilgisayarı kesinlikle bi zorlama yapmadığım halde garantiye yollladım fakat bana bilgisayarı pille kullandığınız da böle donmalar yaşarsınız i7 işlemcilerde pille donmalar olabiliyo çünkü gerekli gücü alamıyor dediler fakat ben sürekli fiş de kullanıyorum bilgisayarımı genede böle bi sorunla karşı karşıya kalıyorum servisdeki yetkili kişi yede söyledim biz fişli kullanımda bi sorun görmedik dediler Bilgisayarıma format attım bu sorunum eskisi kadar olmasada yinede arada oluyor yardımcı olursanız teşekkür ederim..


    Hard diskin Advanced Power Manegeri açık olduğundan olabilir benimde oluyordu bu sorun Crystal Disk İnfo diye bir programla hallettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurelmas

    yaw arkadaş biz 6 tane aynı modelden aldık sırasıyla bilgisayarlar zırıltı yapmaya başladı. en dayanıklısı benimki çıktı, 3. ay dayanabildi sonra sapıtmaya başladı. kimseye önermem sony vaio falan hepsi reklam-şekil. toshiba sony yokken de laptop üretiyordu, yine sonynin üstündeki bir çok parça da toshiba-hitachi karışımı. kesinlikle vaio almayın derim. ulen acerimi beğenmezdim bu laptoptan daha iyi çıktı. şu anda vaio laptopumla yazıyorum, yazar yazmaz bilgisayarı kapatacağım, yetti bu ses gayri.

    vaıolar sağlam pclerdir ama her firmadaki gibi hatalar çıkabilir bende vaıo kullanıcısıyım ve 1,5 sene oldu ama ne donanımda nede yazılımda sıkıntı yaşadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iSafari

    vaioların en büyük sorunu fan batarya ve kasa...kasaları çabuk eskir, fanlar birkaç ayda gürültülü çalışmaya başlar, batarya 7-8 ayda tamamen biter....bir vaio hayranı olarak artık toshiba kullanıyorum çünkü vaio ile uğraşamayacağım tüm serilerinde farklı kronik sorunlar var...

    ben 1,5 senedir kuzenim 2,5 neye yakın kulanıyor ve dediğin gibi sorun hiç olmadı pcyı temiz kullanmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.