Şimdi Ara

Vaillant , Demirdöküm Kombi Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vaillant kombi servisi olarak ”Müşteri memnuniyetini” hedefleyen bir anlayışa sahip, kendi bünyemizde oluşturduğumuz mobil Kombi servisi ağı ile tüketicilerimize en kaliteli ve en hızlı servis hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Merkezi’ne telefondan 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşabilir ya da Web sitemizi ziyaretmüşteri temsilcilerimizden canlı yardım alabilirsiniz. vaillant kombi servis Konusunda uzman Müşteri Temsilcilerimiz sorularınıza en kısa sürede cevap vermektedir.



    demirdöküm kombi servisicihazları iç ve dış ortamda değişik hava şartlarına maruz kalan cihazlardır. Cihazların ısı transfer yüzeylerinde meydana gelen kirlenmeler, tozlanma ve bakımsızlık cihaz performansında düşüklüğe, ısı ve kombinin verimsiz çalışmasına neden olabilir. Bu nedenle kombi cihazlarında yılda bir sefer bakım yapılması son derece önemlidir. Düşük Gaz sarfiyatı ve yüksek performans için kombinize bakım yaptırmayı unutmayın.

    Kombi arızalarında 7 gün 24 saat tam hizmet vermekteyiz, müşteri memnuniyeti bizler için önemli olup hizmetlerimizide müşterilerimizin memnuniyetini gözönüne alarak gerçekleştirmekteyiz, firmamız siz saygıdeğer müşterilerimizin hizmetindedir. Demirdöküm Kombi servisher daim sizin hizmetinizdeyiz.



    YILDIZ Kombi servisi marka ve logolardan bağımsız özel servis hizmeti sunmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.