Şimdi Ara

Vadeli Araç arıyorum... İlgilenenler içeri......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir araca ihtiyacım var elazığda yaşıyorum. Yalnız param yok sürekli gelirim var daha önceleri galerilerden vs. 3 tane vadeli araç aldım rehinli satışla senetle vs. Allah'a çok şükür ki hepsinden de anlımın akıyla çıktım yalnız ben çabuk sıkılan birisi olduğum için aldığım aracın borcunu bitirip satıyordum. Şimdi ise Bir araç arıyorum model yılı fark etmez Hiç peşinatsız yada cüzi bir peşinat miktarıyla araç verebilecek ayda 4oo-6oo Tl arası verebileceğim senet veya rehinli satışla alabileceğim bir araç arıyorum. Çevremde böyle araçlar var fakat hasar durumları iç açıcı değil... İlgilenen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim... İyi D.Hler .)))



  • BEN DE vadeli satan banka kredisi kullanmadan alabileceğim araba arıyorum ama böyle yerler yok ki. hocam siz hangi şehirdesiniz?
  • Ben elazığdayım böyle yerler var aslında ama bulamıyoruz
  • güncel
  • Güncel
  • vadelide olsa banka kredilide olsa araçları ödeyemeyenler, yakalama kararı cıkmadan tamirciye söküp boşaltıyor, cekiciylede icra deposuna eliyle teslim ediyor, icra ihalesinde de akrabasına aldırıp yeniden toplayıp binmeye devam ediyor, 40 binlik araçlara 15 bine binenler var dolayısıyla buda sistemi bozdu, şimdi kiralama araçları alıp boşlatıp kenara bırakanlar var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanunsuzkral

    Arkadaşlar bir araca ihtiyacım var elazığda yaşıyorum. Yalnız param yok sürekli gelirim var daha önceleri galerilerden vs. 3 tane vadeli araç aldım rehinli satışla senetle vs. Allah'a çok şükür ki hepsinden de anlımın akıyla çıktım yalnız ben çabuk sıkılan birisi olduğum için aldığım aracın borcunu bitirip satıyordum. Şimdi ise Bir araç arıyorum model yılı fark etmez Hiç peşinatsız yada cüzi bir peşinat miktarıyla araç verebilecek ayda 4oo-6oo Tl arası verebileceğim senet veya rehinli satışla alabileceğim bir araç arıyorum. Çevremde böyle araçlar var fakat hasar durumları iç açıcı değil... İlgilenen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim... İyi D.Hler .)))

    Mahsuru yoksa size birkaç şey sorabilirmiyim ?

    Sattığınız arabaların parasını özel olmayacaksa ne yapıyorsunuz? Daima hiç peşinatsız araba alıp borcunu bitirip,sonra da sıkılınca niye satıyorsunuz? Bile bile 1 kuruşluk aracı vade farkı ile niçin 10 kuruşa alıyorsunuz? Son olarakta burada insanlar size bu devirde nasıl güvensin?

    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 29 Haziran 2015; 3:11:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.