Şimdi Ara

VAC hakkında sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CS'den VAC'lı hesabım var. Geçen sene yazın banlanmıştı 200 günden fazla olmuştu en son. Telefon numaramı hesaptan kaldırdım (bayağı oldu kaldıralı). Başka hesap açıp aynı telefon numarasını eklersem yeni hesap ban yer mi? Ayrıca banlı hesapta güzel oyunlar da vardı onları oynamak için VAC'lı hesaba girsem yeni hesabımı etkiler mi? Teşekkür ederim şimdiden, iyi forumlar

    VAC yemişsin iyi olmuş falan diyenler olacaksa inanın kendimi yormak istemiyorum şimdiden yazayım. Arkadaşıma vermiştim bir iki gün oynamak istemişti hesabı yoktu bende de bilgisayar yoktu dedim sıkıntı değil oynasın. Onun bilgisayarında hile varmış galiba hesabı verdim çıktım dışarı bir saat sonra aradı böyle böyle ilk oyundan attı falan diye. Bunları anlatamama ne gerek var bilmiyorum ama her konuda "iyi olmuş, beter olun" gibi yazanları görüyorum ben önlemimi almak istedim. İnanırsınız inanmazsınız sorun değil asıl sorularım yukarıdaki paragrafta. Onları yanıtlarsanız memnun olurum. (388 dolarlık da item var hesapta onları riske alıp hile kullanmam zaten, neyse artık kendimi anlatabilmişimdir )







  • Sorun olmaz ban yemezsin. VAC yediğin hesabın telefon numarasını 6 ay sonra kullanabilirsin,200 günden fazla olduğu için 6 ayı geçmişsin sıkıntısız olarak ekleyebilirsin numaranı. En son 6 aydı belki bu süre değişmiş olabilir ama artacağını sanmıyorum değiştiyse de azalmıştır.
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam peki yeni hesabı kullanırken vac’lı olanla da başka oyunlar oynasam sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogudeg kullanıcısına yanıt
    Numarayı VAC yemiş hesaptan kaldıracaksınız, yeni hesabınıza ekleyeceksiniz. Diğer hesaptan vac ile ilişkili olmayan oyunları oynayabilirsiniz sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.