Şimdi Ara

v9 player 5.1.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • V9 Player birçok medya formatını destekleyen ve aynı zamanda oynatabilen çok yönlü ve gelişmiş bir windows medıa player. Neredeyse bilinen tüm medya formatlarını kusursuz ve hızlı bir şekilde oynatmanıza olanak verir. Programın içerisinde ses, video ve çeşitli altyazı ayarlarının dışında ayrıca ekran görüntüsü alabileceğiniz, görüntü modlarını değiştirebileceğiniz birçok seçenek bulunmaktadır.
    Program içerisinde bulunan album bölümü sayesinde kendi çalma listelerinizi oluşturarak istediğiniz medya dosyalarına istediğiniz zaman kolaylıkla ulaşma şansı bulabilirsiniz. V9 Player içersinde gelen codecler sayesinde ekstra olarak bir codec paketine ihtiyaç duymadan tüm filmlerinizi, müziklerinizi rahatlıkla izleyebilecek ve dinleyebileceksiniz. MP4, Flash, WMV gibi bir çok popüler medya formatını için ses ve video formatlarının dışında toplamda 600'den fazla farklı formatı desteklemektedir. V9 Player ile sadece sabit diskinizde bulunan medya formatları dışında, bittorent dosyalarını çevrimiçi olarak oynatmak gibi güzel bir özelliğide bulunmakta.
    Yüksek çözünürlükteki videolarınızı da V9 Player ile rahatça ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz. Programın içerisinde bulunan donanım hızlandırma sayesinde her tür medya dosyasını akıcı olarak oynatabileceksiniz.
    Program içerisinde dikkatimizi çeken bir diğer güzel özellikte o an dinlediğiniz müzik dosyalarına ait şarkı sözlerini entegre olarak oynatabilmesi. Direk şarkıyla bire bir olacak şekilde şarkının sözlerini takip etmenize de olanak sağlıyor. Bu şekilde isterseniz çalan şarkıları takip ederek sizlerde şarkıyı söyleyip karaoke yapabilirsiniz.
    Sonuç olarak V9 Player piyasada bulunan tüm programlara rakip olabilecek kadar gelişmiş özelliklere sahip bir medya oynatıcı olarak karşımıza çıkıyor ve mutlaka denenmesi gereken bir medya oynatıcı olduğunu düşünmekteyim.
    V9 Player bilgisayarımda zaten yüklü. Onun güzel arayüzü, yüksek yükleme hızı, kısa tampon süresi ve iyi kaliteli resimlerini çok seviyorum.

     v9 player 5.1.90



     v9 player 5.1.90


    Ücretsiz İndirin v9 player








  • Daha birinci mesajınızda program paylaşımı fazla dikkat çekici.Verdiğiniz site hiç güvenilir gözükmüyor,ne kullanım şartları ne de iletişim bölümü var.Ayrıca bayan ismi kullanılması da ayrı bir olay.

    Dosyanın virustotal.com sonuçlarına buradan bakabilirsiniz.
    https://www.virustotal.com/file/c726e944ce45072c08feda5bae4a678e7cc4a8191fcb33fce6e31dcb29e52cd4/analysis/1339582342/

    Antiy-AVL antivirüs programında: Trojan/Win32.Chifrax.gen
    ClamAV antivirüs programında: Trojan.Agent-290019

    Diğer programlarda temiz çıkmıştır.Bunu iki şekilde yorumlayabilirsiniz.Birincisi dosya gerçekten temiz.İkincisi dosya çok sağlam şekilde FUD(Fully UnDetecable) yapılmış.

    Arkadaşın yeni yetme hacker yada eskilerin tabiriyle lamer olmasından şüpheleniyorum.Bir bitmediniz gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 13 Haziran 2012; 13:24:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.