Şimdi Ara

V3 adres defteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar soruyu sormadan önce elimden geldiğince ortalığı kontrol ettim ama benzer bir soru bulamadım. Eğer buna rağmen tekrar olduysa özür dilerim. İlgili ilmeği işaret etmeniz yeterli olur.
    V3 ile ilgili bir iki sorunum var.
    Nokia 6100'dan V3'e geçtim. Gerçekten de Nokia ergonomisi mükemmelmiş. Özellikle telefon defteri konusunda.
    Benim V3'te bir isme adres ya da not yazamıyorum. Sadece email adresine izin veriyor. Onu da @ falan olmadan yazacak olsam reddediyor. Birçok yerden normal adres de yazıldığını duydum. Yazılım versiyonum R374_G_OE.42.OAR Telefon video kaydı yapabiliyor (siyah V3). Acaba telefon defterime normal adres ve / veya not yazmanın bir yolu var mıdır?
    Diğer bir sorunum yine telefon defteri ile ilgili. Aynı isme ait telefonları alt alta değil tek başlık altında görüntülemek istiyorum. Ancak tüm telefon kayıtlarımı tarayıp bu şeklei soktuktan bir süre sonra bazı kayıtlar "açılıyor" :) Yani bir bakıyorum ki bazı kayıtlarda aynı kişinin adı alt alta birkaç kez çıkıyor. Tamam sağ tuşa basarak hepsini tekrar toparlıyorum ama neden durup dururken böyle saçmalıyor?? Kaldı ki "öncelikli" olarak ayarladığım numara da kalıcı değil. Bir kişinin son baktığım numarası öncelikli hale geliyor kendiliğinden. Nokia'ya göre gerçekten de çok acemice hazırlanmış bir telefon defteri söz konusu maalesef. Bunu düzeltmek için birşeyler yapılabilir mi?







  • Peki bari V3 kullananlar telefon defterine email adresi dışında normal adres girip giremediklerini yazsalar lütfedip? En azından bunu öğrenebilsem.
  • Dediğin özlik Telefon rehberin yok .. ama Oyunlar & Uygulamalar kısmında "Phone3d" diye bir program var mail telefon resim not vsvs ... gibi özelikleri var bi bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.