Şimdi Ara

V- ZUG INCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    V- ZUG adında 102 yıllık İsviçre markasının tanıtımına gittim ve adamlar neredeyse tüm cihazlarla buhar ile yaptıklarına inanamadım firmanın iddiası Miele markasının önünde olduğu Global anlamda satış ağı henüz çok yeni olması dışında bir dezavantajı olduğunu düşünmüyorlar.
    Bu marka bu yüzden İsviçre dışında pek tanınmıyor gibi ama cihazlarını yerinde incelediğinizde tasarım ve işlevselliği ile göz dolduruyor. Bulaşık makinasında kısa programında (°55) de yapabilen tek makine olduğu çamaşır ve bulaşık makinaları ısı pompalı yapılmış dolayısıyla enerji tüketimi oldukça düşük.
    Marka hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa özellik ve kalitesi hakkında daha detaylı bilgi verecektir sanırım. Ön bilgi olarak sizlere aşağıdaki resim ve yazıları paylaşıyorum

    Avrupa’nın merkezinde, İsviçre’nin tam kalbinde bulunan Zug şehri, tam yüz yıldır bir dünya markası olan V-ZUG’a ev sahipliği yapıyor. Ev cihazları alanında İsviçre’de pazar lideri olan V-ZUG, mutfak ve banyo için yüksek kalitede cihazlar üretiyor, geliştiriyor ve dağıtımını sağlıyor.

    Usta bir zanaatçı ve teknoloji lideri olan V-ZUG, gelenekselleşen üstün kalite ve göz alıcı tasarımlarıyla 1913 yılından bu yana tüm dünyada ülkesinin Premium Swiss Quality temsilcisi olmaya devam ediyor. V-ZUG İsviçre’de yemek pişirme-kızartma, bulaşık, çamaşır yıkama ve kurutmada ilk tercih edilen marka olarak dikkat çekiyor. V-ZUG’un teknolojik gelişime verdiği önem mutfak ve çamaşır grubu cihazlarının çok daha verimli çalışması ve bununla birlikte mutfak ve çamaşır odalarında birer “kullanıcı ve doğa dostu” olmalarını sağlıyor. V-ZUG’un cihazlarındaki inovasyonlar dünya pazarında standartları belirliyor.


     V- ZUG INCELEME V- ZUG INCELEME V- ZUG INCELEME



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thinktwice10 -- 6 Mart 2015; 22:42:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.