Şimdi Ara

uzun süredir bir cizgifilm arıyorum bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2000li yılların başlarında yayınlanıyordu sanırım. atv diye aklımda kalmış kanal ama emin değilim. çizgifilmde zengin bir adam vardı, konu adamın aşırı zengin olmasıydı, komedi parodi gibi unsurlar içeriyordu çizgifilm. adam çok zengin haliyle göğsünü dışarı çıkartarak yürüyordu hatta abartarak çizmişler o kadar ki adam geriye doğru katlanmış gibi duruyordu hep diğer karakterler de zengindi ve aynı adama benzer çizmişler onları da tabi ama başrolde bu dediğim adam vardı.

    yanlış olmasın ama çizgifilmn adı süper zenginler falan mıydı ne ama öyle aradığımda bir şey bulamıyorum, belki adın başkadır da çizgifilmin içinde süper zengin sosyete falan diyolardır benim aklımda öyle kalmıştır bilemiyorum tam.

    aklıma kaldığı kadar bir bölümü anlatıyım, bizim başroldeki adam malikhanede yaşıyor kendinden bile zengin olanların olduğu bir sosyete konusu bölümün. adam bu en zenginlerden biri olcam ilerde diye kabul görmek istiyor bunlar yanlış hatırlamıyosam amcasının tanıdıkları en zengin camiyanın insanı yani. bizim adamın malikhaneye ziyarete gelcekler. ama sorunlar çıkar işte kendini onlar gelmeden hazırlayamaz başına talihsizlikler gelir rezil olacağım diye korkarken son anda işler düzelir ziyarete gelirler. zenginlerin ağılanması gibi bir balo havasında ağırlama olur sonra bir gün zengin daha zengin olursa onlara katılabileceği mesajını verip giderler. bölüm biter.

    şunu da eklemeliyim bizim adam onlar kadar zengin değil ama gerçekten çok zengin hatta aşırı zenginlikle ilgili parodi gibi bir çizgifilmdi. bir de bu aşırı zenginler galiba daha da geriye bükük duruyordu kafaları yere değecek gibi. bi de resimlerini çizdim yardımı dokunur umarım. çocuk çizmiş gibi duruyor ama aklıma detaylar gelmedi ki düzgün çiziyim o kadar az hatırlıyorum yani.

    umutluyum umarım bulursuuz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

     uzun süredir bir cizgifilm arıyorum bulamadım







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.