Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
151
Favori
1.029.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etna71

    arkadaşlar forumları okudum ve karışan kafamla en son philipsin 9194 modelini düşünmeye başladım. yeni modeliymiş sanırım.
    nedenlerine gelince:
    birçok kişi toz torbalı al dedi.
    philipse gelince :dyson nilfisk gibi markalar hem pahalı hem servis sorunu var.
    yine sorduğum kişiler bana bosch-siemens veya philips al dedi.
    sorun şu:hepa 12 filtre kullanıyor olması 13 gibi yıkanmıyor. çok mu masraflı olur bu.
    ayrıca güç tasarrufu yok ve türkiye üretimli alman üretimi olmaması sıkıntı yaratır mı?
    bu sorunlarla ilgili önemli olup olmadıkları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    bir de miele var.onda da servis sorunu var deniyor. yedek parça pahalı vs vs vs...ama testleri çok güzel deniyor onun için de!...
    fakir ve rowenta nın da kaliteleri için iyi şeyler söylenmedi.
    500 civarını gözden çıkarıyorum. seçimim doğru mu sizce?yeniymiş bu model.turbo başlığı da var.(sadece aparatları üzerinde taşınamıyor sanıyorum o da kullanımda sıkıntı yaratacak birşey midir bilemiyorum)
    teşekkürler...

    Torbalıda Miele, Nilfisk, Electrolux ve Philips en iyileridir.

    Nilfisk'in torba ve filtre masrafı çok fazla.

    O yüzden benim kişisel birinci tercihim her zaman Miele'den yanadır. Bence pahalı da değil. En alt modelini alın, sonra Hepa filtresini temin edip takın. Alın size en üst modeli
    İkincisi Electrolux, çünkü toz kaçırma oranı çok az ve Avrupa üretimi. (UltraOne ve UltraSilencer serileri)
    Üçüncüsü de bahsettiğiniz yeni Performer. Toz kaçırmama konusunda 3. sırada olsa da emiş gücünü koruyan hava kanalı teknolojisi iyi. Emiş gücü en yüksek olan model.

    Benim için filtreleme torba masrafından daha önemli derseniz Miele'den sonra Nilfisk'in Hepa 14 filtreli modelleri alınabilir.




  • ELECTROLUX APTICA ZTT 7920GM ELEKTİKLİ SÜPÜRGE nasıl sizce arkadaşlar almayı düşünüyorumda?

    http://www.teknosa.com/urunler/115040434/electrolux-aptica-ztt-7920gm-elektikli-supurge
  • Uzun süren süpürge arayışıma Miele S8390 alarak son vermiş bulunmaktayım. Daha kullanma fırsatı bulamadım ama pişman olmayacağımı sanıyorum:) Yedek toz torbası seti ile beraber 850 TL gibi bir rakama mal oldu.

    Ürün Linki:http://www.miele.com.tr/tr/ev_aletleri/ueruenler/42621_S_8390_ECOSILENCE_PLUS-65143.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan_hzl

    Uzun süren süpürge arayışıma Miele S8390 alarak son vermiş bulunmaktayım. Daha kullanma fırsatı bulamadım ama pişman olmayacağımı sanıyorum:) Yedek toz torbası seti ile beraber 850 TL gibi bir rakama mal oldu.

    Ürün Linki:http://www.miele.com.tr/tr/ev_aletleri/ueruenler/42621_S_8390_ECOSILENCE_PLUS-65143.htm

    Nereden aldığınızı yazabilir misiniz? -Bir de bu fiyat peşinmi, taksitli fiyat mı? Teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak2011

    Arkadaşlar Philips 8950 su filtreli makineyi almayı dusunuyorum.onerir misiniz. Kayinvalideye arnica bora 5000 aldik oda güzel.su filtreli başka bir ürün önerir misiniz

    sanıyorum ki fakir elephand diye bir model çıkarmış hepa 13 filitreli ve sulu sistemayrıca devrilmeğe karşı şamandra sistemliymiş.bir kontrol edin derim.Sulu sistemler en iyi süpürgeler ama çekiş sorunu var.Umarım fakir çözmüştür bu sorunu
  • Arladaslar kafam cok karisti.. :( lutfen yardimci olun.. Esim ve kayinvalideme elektrikli supurge almak istiyorum.. marka philips ya da bosch olabilir diye dusunuyorum.. ya da sizin onereceginiz baska marka.. fiyat araligim 400-200 tl arasi torbali torbasiz bir ayrim yok oneride bulunursaniz.. sesi cok cikmasin iyi emis gucune sahip olsun biraz da ufak olsun.. kriterlerim bunlar.. yardim edin lutfen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben evime bundan aldım bu siteden çokk iyi hoşuma gitti marka fanatiği değilsen öneririm Goldmaster GVC-7503 Hepa Filtreli 2200W Elektrikli Süpürge aldığım sitenin adı bicaka .com en uygun burda buldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thexyz

    ben evime bundan aldım bu siteden çokk iyi hoşuma gitti marka fanatiği değilsen öneririm Goldmaster GVC-7503 Hepa Filtreli 2200W Elektrikli Süpürge aldığım sitenin adı bicaka .com en uygun burda buldum

    yok hocam ya bana philips ve ya bosch onerin.. farkli markalara girmeyecegim.. philips 9170 nasildir beyler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de beyazeşyam.com dan ROWENTA RO8221 siparişi verdim.

    Ancak 3.gün oldu ürün hala elime geçmedi. Bu siteden alışveriş yapan oldu mu?

    Sitede 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo yazıyor ancak hala bi kargo bilgisi bana ulaşmadı. Siparişimizi saat 11:00'da verdik salı günü (7 mayıs) ve hiç bir ilerleme yok.
  • nilfisk extreme eco ile rowenta 5921 arasında kalarak;
    toz torbasının büyüklüğü, sarf malzemelerinin biraz daha ucuz olması gibi nedenlerden dolayı rowentayı tercih ederek ereyondan siparişimi verdim. ereyondan bu ürünü alan arkadaşlar varsa hangi firmadan garantisi var, öğrenebilir miyim? ayrıca seçimim mantıklı mıdır sizce?
  • aldınızmı bilmiyorum ben aldım 9170/7 ben memnunum emiş gücü mükemmel kullanımı kolay.ben electrolux 8810 arasında kaldım ve bunu aldım.
  • ben daha alamadim maalesef herhangi bir model :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHILIPS FC 8761/01 POWER PRO nasıl arkadaşlar acil?
  • şarjlı elektrikli süpürge almayı düşünüyorum. aşağıdaki ürün nasıldır sizce?

    http://www.n11.com/rowenta-rh-8571-24-volt-sarjli-supurge-P13204291

    bir de bunun 18 volt olanı var. hangisini alayım yaklaşık 100 tl fark var aralarında.
    Fakir 'in de buna benzer ürünleri var. Önerilerinizi gönderebilir misiniz?
  • Arkadaşlar önerinizi bekliyorum bende yeni evleneceğim güzel bir makine istiorum hangi modeli önerirsiniz?birde böyle sadece el için olanından arnica merlin dik elektrik süpürgesi gibi modellerindende hangisini önerirsiniz hem normal alıcam hemde dik olanından alıcam.
    Arnica 5000 normal olan
    Arnica merlin dik elektrik el için olanı önerileriniz nelerdir.sulu susuz torbalı torbasız frketmez performansı ıyı ılsun yeter limitim 750 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sprhawk

    Arkadaşlar önerinizi bekliyorum bende yeni evleneceğim güzel bir makine istiorum hangi modeli önerirsiniz?birde böyle sadece el için olanından arnica merlin dik elektrik süpürgesi gibi modellerindende hangisini önerirsiniz hem normal alıcam hemde dik olanından alıcam.
    Arnica 5000 normal olan
    Arnica merlin dik elektrik el için olanı önerileriniz nelerdir.sulu susuz torbalı torbasız frketmez performansı ıyı ılsun yeter limitim 750 tl.

    Merhaba sana dost tavsiyesi 750 tl vereceksen miele üst modeli vaya nilfisk başka alacagın süpürge yok diger markaları özellikle dedigin markayı alırsan cok pişman olursun susuzu hiç terçih etme torbalıdan şaşma mümkünse alacagın süpürgede aktifkarbon filitre ara kokuyu tutan filitre odur. satıcılar aktifkarbona gerek yok derler aldanma zamanla koku olunca yapacagın birşey kalmaz.




  • Teşekkür ederim peki siz hangi modeli önerirdiniz?birde bu el için olanlardan dik elektrik süpürgesinden hangisini önerirsiniz fantomunda var 60 tl civarı birde öyle birşey almak istiyorum günlük işlerde ufak işlerde eşim kullansn diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nilfisk Power Allergy Hepa 13 ElektrikliSüpürge
    Bunda karar kılmak üzereyim.500 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar çok öneri varki hangisini alacağıma karar veremiyorum.hangi makineyi alırsam ne gibi parçalarını almalıyım.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.bana bir model önerin lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sprhawk

    O kadar çok öneri varki hangisini alacağıma karar veremiyorum.hangi makineyi alırsam ne gibi parçalarını almalıyım.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.bana bir model önerin lütfen.

    Merhaba nilfisk extremex150 alman daha isabetli olur bulundugun yerde miele satılmıyormu mielenin 800 tl lik modeli var birde ben sana aktifkarbon filitresi mutlaka olsun dedim ama sen aldırmıyorsun sonra makina koku yapmaya başlayınca hiç bir şey yapamazsın bunuda dikkate al mielenin üst modeline takılıyor.bilginize tecrübelerime dayanarak konuşuyorum kücük modellere gelince hepsi aynıdır sadece döküntüleri toplar.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.