Şimdi Ara

UZUN KULE SOGUTUCU DESTEKLI KASA TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni toplayacagim sisteme bir turlu iyi bir kasa bulamadim ucuz

    aradigim kasa pencereli olacak yan kapagi

    alacagim bilesenler ise


    GALAX GTX980 HOF ekran karti 308 mm

    islem sogutucu ise noctua nh-nu14s modeli 165 mm

    Birde aklimda bu islemci sogutucusu lga 1151 pin e uygunmudur yardimci olabilirmisiniz



  • o kadar büyük bir soğutucu takacaksan mid tower kasa uygun olmaz bence olsa bile zorluk çıkarır. yer çok dar olur. Bence biraz daha para ayırıp full tower almaya bak hem ileride su soğutma, eatx anakart veya çoklu Crossfire, SLI gibi sistem kurmak istersen kasaya bi daha para vermezsin. Benim sana tavsiyem bulabilirsen Cooler Master HAF 932 veya 700w güç kaynaklı bir eatx destekli mid tower kasa hem güç kaynağını da aradan çıkarmış olursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

    o kadar büyük bir soğutucu takacaksan mid tower kasa uygun olmaz bence olsa bile zorluk çıkarır. yer çok dar olur. Bence biraz daha para ayırıp full tower almaya bak hem ileride su soğutma, eatx anakart veya çoklu Crossfire, SLI gibi sistem kurmak istersen kasaya bi daha para vermezsin. Benim sana tavsiyem bulabilirsen Cooler Master HAF 932 veya 700w güç kaynaklı bir eatx destekli mid tower kasa hem güç kaynağını da aradan çıkarmış olursun.

    z11 plus a bu sistem uyarami _
  • eatx anakart kullanmadığın ürece uyar gtx980 nin uzunluğu kaç cm 29 cm den fazla değildir heralde. Bu arada kullanacağın işlemci ve anakart ne ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

    eatx anakart kullanmadığın ürece uyar gtx980 nin uzunluğu kaç cm 29 cm den fazla değildir heralde. Bu arada kullanacağın işlemci ve anakart ne ?

    i5 6600k ve asus z170 pro gaming
  • cpu soğtucusu kasanın yan kapağı dışarı bombeli olduğu için sığar gibi geliyor ama ekran kartı 308mm demişsin kasa max 290mm kart destekliyor o sıkıntı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

    cpu soğtucusu kasanın yan kapağı dışarı bombeli olduğu için sığar gibi geliyor ama ekran kartı 308mm demişsin kasa max 290mm kart destekliyor o sıkıntı olabilir.

    hdd slotlari var iki rafli kasa incelemesinde gordun ust kisim cikarildiktan sonra 4 lu hdd takma slotu ekran karti sigiyor 2 tane uzun ekran karti sigiyor ama ikinci hdd kutusunu cikardiktan sonra 3. ekran karti sigdirilabiliyor.
  • o zaman sorun olmaz işlemci soğutucusunda ise bence h80i kasada yer olursa h100i sıvı soğutma al sığdı sığmadı sorunun olmaz ve kasanın içinde daha iyi hava sirkilasyonu olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

    o zaman sorun olmaz işlemci soğutucusunda ise bence h80i kasada yer olursa h100i sıvı soğutma al sığdı sığmadı sorunun olmaz ve kasanın içinde daha iyi hava sirkilasyonu olur.

    h100 un fiyat seviyesi 400 tl nin uzerinde iyi bi sivi sogutma dediginiz gibi yer sorunu olmaz noctua nh-d14 280 tl ileride sikinti olacagini zannetmiyorum sessiz fanlari var hemde uygun fiyatli tek eksisi boyutlari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.