Şimdi Ara

Uzman yazılımcı arkadaş arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    7 yıldır home office olarak çalışıyorum. Aslen tasarımcıyım ama genel itibari ile projenin her detayını yönetiyorum. Aldığım işler ile ilgili olarak e-ticaret ve yazılım konusunda freelance çalışan ama disiplini elden kaybetmeyen (odasında eşofmanla çalışmayan, çalışma saatleri ve deadline uyumu vb.:)) 25 yaş üzeri yazılımcı bir arkadaşla birlikte çalışmak istiyorum.

    Proje ücretleri konusunda aklınızda bir sorun olmamasını rica ederim.

    Sadece E-ticaret ile ilgili olarak kendisinin önceden yazdığı veya profesyonel olarak hazır bir e-ticaret yapısını uygulayabilecek de varsa daha iyi. Çünkü hali hazır mecrada Hemenal'dan bile bir e-ticaret paketi almak 1000 YTL ye düştüğü için e-ticaret yazılım fiyatını fazla yükseklere çekemiyorum. Bu nedenle e-ticaret projeleri genellikle yazılımcı arkadaşın hali hazırda yazdığı veya oscommerce gibi yazılımları profesyonel anlamda editleyebilen ve kurabilen arkadaşlarla çalışmak daha iyi olacaktır.

    Umarım yanlış anlaşılmalara yol açmam.

    Çalışma sistemim de ki proje fiyatlandırması ile ilgili
    Örnek olarak; Sepet, stok ve üyelik modülüne (vPos kurulum dahil) proje içeriğine ekleyebildiğim ücret 1,000-1,500 TL arasında.
    Müşteri ile anlaşma tabanımda en az olmak üzere %40 Peşin, Kalan iş bitiminde.

    Eğer bu şekilde kendi şahıs firmasını kurmuş küçük ölçekli yazılım firmaları varsa onlarla da çalışabilirim.

    Çalışabileceğim arkadaştan isteyeceğim ücretli destek sadece yazılımdır. Html, css veya grafik vs işleri ile uğraşmayacağı doğal olarak mümkün değildir.
    Sektördeki karın ağrılarını da bildiğimden lafı biraz uzattım. Ben İstanbul Kartal'da oturuyorum. Hali ile Anadolu yakası veya Avrupa yakası tercihimdir.

    Eğer bu şartlar sizin için uygunsa ve bu özellikleri taşıyorsanız sizinle çalışmaktan memnuniyet duyarım.
    PM veya msn: bulentavci@gmail.com

    Sevgi ve Saygılarımla







  • Burda proje fiyatından bahsederken sadece e-ticaret kısmındaki yazılımcı için ekleyebildiğim ücretten bahsettim. Genel proje fiyatı olmadığı için yanlış anlaşılmasın aman :)



    Sevgiler, saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.