Şimdi Ara

Uzman Tv Benzeri Site icin Ekipman ve Software Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    Oncelikle bu konu altinda ilk atacagim post ve web master oldugum icin konuya iliskin pek bilgim yok. Fakat uzman tv benzeri bir site(cok daha kucuk olcekli) ustunde calisiyorum. Bazi roportajlarimiz sokak roportaji seklinde, bazilari da uzmanla karsilikli yapilmis roportajlar olacaklar. Nasil ekipman edinmem gerekiyor, ve hangi software ile video editing yapmami onerirsiniz?

    Simdiden ilgilendiginiz icin tesekkur ediyorum,



  • Hakkını vererek yapmak istiyorsan xlr mikrofon girişli profesyonel bir kamera ve telsiz mikrofon seti alarak başlayabilirsin. Kurgu için de sağlam bir workstation ve adobe premiere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka model tavsiyesi yapabilir misiniz? Ortalama maliyet ne kadar olur
    Tekrardan cevabiniz icin tesekkur ediyorum
  • marka model veremem ama ortalama kameraya 4700TL, bilgisayar 4000TL, telsiz miktrofon da 1800TL desek hafıza kartı kablo vs ıvır zıvır toplam yaklaşık 11,000TL gibi bir rakam olabilir. Yazılımlar, web server, hosting vs dahil değil tabi.
  • Düşük maliyetli yapayım dersen el mikrofonu al kablolu sonra 2 3 tane yaka mikrofonu al yine kablolu sonra mikrofon girişli 2. el bir kamera efect filan çok az olcak bunuda normal bir laptopta yaparsın ayrıca pc alma birde premiereyi nettn deneme sürümünü ücretsiz indirip crack bul en ucuzundan halletmiş ol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.